Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp

sotul meu a ajuns acasa la 3 dimineata...cred ca a fost tare aglomerat la vulcanizare...
nu ne mai vorbim si deja de sambata dormim separat...halal fam care asteapta un bb
sunt extrem de dezamagita de viata mea si nu pot sa cred ca mi se intampla tocmai mie
37+ cu ingerasul Matei

nu vreau sa crezi ca tin cu "lupu" dar si sotul meu a ajuns azi-noapte pe la 1 si imi spunea ca erau niste cozi la vulcanizari....pe care le-am vazut si eu de dimineata cand am iesit putin

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

multumim pt aprecieri

tocmai am hranit una bucata mucos, cea masculina....care bineinteles, dupa ce a dormit toata ziua pana acum ( doar pauza pt masa la ora 11,30) acum sta cu ochii in tavan....si mai scoate din cand in cand diverse sunete.....cred ca o sa vorbeasca inainte de a merge :)
asteptam printesa sa se trezeasca....masa anterioara au servit-o la 30 min unul de altul...asa ca se apropie momentul
Eva inca nu a avut scaun azi, de fapt de la 10 seara precedenta nu a mai avut....cred ca ii voi da ceai de musetel, parca nu as sta 48 ore sa o vad cum se screme si nimik....
voi cum procedati in caz de constipatie?

Dragos si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75Andre trebuia sa ma suni?! ...scz ca am inteles gresit faza cu med.de familie ; si eu am un 'feeling' care nu-mi da pace,de aceea am zis ca vreau sa merg la Zaharie..
Da, da, iti spuneam ca te sun sa nu incarcam forumul cu discutii despre ea. Apoi nu am mai apucat. Si ziua buna, asa cum se cade sa incepem o postare, nu? Lumi Multumim, stii ca si reciproca e valabila, da? Mussica Noi incalzim agitatele pentru tine, da? Dankutza Ce dulce e amazoana ta! Sa iti traiasca in sanatate! Gabitza Mie medicul mi-a spus ca pot sa-i bag batista bebelusului si am si facut asta ieri, pentru ca mi s-a parut ca ii curge putin nasul si a functionat cat de cat, mie mi-a fost mai frica decat ei! Bafta! Sunt tare frumusei! Miany Cafea de la tine merge la orice ora. Desi acum as prefera un dus! Dienutze La multe multe lunitze inainte cu sanatate si noroc! Ramonika Wow! Felicitari! Crlp Poate e trecatoare povestea, e speriat cumva si el sau ce se intampla? Nu spune daca nu ai chef. Dana n Iertare, te-am sarit ieri. Dar urarile sunt valabile 3 zile inainte si 3 dupa. Sa-ti dea DD ani frumosi, sanatosi si impliniti!Pupam si celelalte fete Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

DANKUTZA Cezara e superba! Nu adaugi o foto si pe contul comun sa o putem include si pe micuta amazoana in gashka fulgusorilor superbi?

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian

As vrea dar nu mai stiu cum am pus primele poze. Am cam multe goluri de memorie.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze Cezarica

dAI CLICK PE ALBUM SI DEASUPRA AI O OPTIUNE UNDE SCRIE ADAUGATI POZE....SELECTEZI BROWSE SI APOI ADAUGI POZA RESPECTIVA!

AVEM O LUNITA!!!!

Mergi la inceput

CRLP pOTI SA IL DECALRI SI TU ITI TREBUIE HARTIA DE LA SPITAL, CERTIFICATELE VOASTRE DE NASTERE, BULETINELE VOASTRE SI CERTIFICATUL DE CASATORIE...PUP

AVEM O LUNITA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

vai ca varza-s si azi scuzati... eu eram iar logata cu userul comun

bun gasit si de la mine care scriu desigur doar cu deget. Copilul e f pus pe mancare si atentie azi, asa ca ba il hranesc, ba ii vorbesc... e ora 2 si inca nu am facut nimic azi...

Shtephy - daca e vorba de inutilitatea vaccinului anti hep B, trebuie luat cu primul, care se face la maternitate, ca urmatoarele 2 sunt rapeluri la ala. Adevarul e ca nicaieri nu se mai face la nastere anti hep B, inafara de Ro.
Parerea mea e ca este aiurea din cauza ca riscurile nu sunt asa mari acum... adica de unde ar putea lua?... ca de sarut si sex nu poate fi vorba , de mers la dentist iar... si daca ofera oaresce imunitate doar 5 ani... pana la 5 ani riscul de contact cu sange infectat iar mi se pare f scazut... Nu stiu ce sa mai zic....

Dankutza - sa-ti traiasca amazoana ochioasa! .
Spune-ne cum te simti ca mamica, dupa atatia ani de asteptare

Gabitza - frumosi sunt puiutii tai . sa treaca disperarea mamicii fericite!

Miany - deci totul ok la control, da? si sarumana de cafea, eu acum am gasit-o

Ramonika - felicitari pentru alaptatul exclusiv si multumim de pozici cu printesa frumoasa!

Dana.n - primesti si de la mine un intaziat?

crlp - si eu zic sa te linistesti si sa incerci cum poti sa refaci relatia... abia v-ati casatorit, copilul sta sa vina si e tare pacat. Iti tin pumnii si suntem aici, sa stii... Cat despre primarie, nu stiu daca poate merge altcineva, dar poti intreba la biroul din spital unde ti se elibereaza hartia cu care se merge la primarie pentru declararea copilului. Eu insa sper ca se va duce tati.

Sigur mai vroiam sa zic ceva, dar nu-mi amintesc acuma , sper sa mai revin

Aaaaa, da, sa ma plang si eu : n-am brad si voi astea care ziceti ca nu simtiti spiritul Craciunului, m-ati pus si pe mine la indoiala. Dar eu sigur o sa-l simt cand o sa am brad si cadouri de pus sub el. Cand o sa am brad si cadouri oare?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35
voi cum procedati in caz de constipatie?
Dragos si Eva

EU I-AM DAT DOUA ZILE DEBRIDAT...LA INDICATIILE MEDICULUI...DE ATUNCI I S-A REGLAT TRANZITUL INTESTINAL...FACE DE DOUA-TREI ORI PE ZI SI AM CAM SCAPAT SI DE CRAMPE!

AVEM O LUNITA!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Aaaaa, da, sa ma plang si eu : n-am brad si voi astea care ziceti ca nu simtiti spiritul Craciunului, m-ati pus si pe mine la indoiala. Dar eu sigur o sa-l simt cand o sa am brad si cadouri de pus sub el. Cand o sa am brad si cadouri oare?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

EU AM UN BRAD, ARTIFICIAL DIN ALA MIC...SI O SA I-L PUN LUI RARESH IN CAMERA LUI...AS FI VRUT NATURAL...DAR CAND MA GANDESC LA ACELE CARE OR SA CADA PRIN CASA....PREFER SA RAMAN LA VARIANTA AIA NENATURALA...PENTRU AROMA DE CETINA O SA APELEZ LA NISTE BETISOARE PARFUMATE...LA NUL...CAND VA FI RARESH MAI MARE SI MAMI O SA AIBA MAI MULT TIMP DE CURATENIE...O SA FACEM SI UNUL NATURAL! IMI E CIUDA INSA CA AS VREA SA MERG EU LA CUMPARATURI PENTRU CRACIUN...SA UMBLU PRIN MAGAZINE...DAR DIN PRICINA DE BEBE TREBUIE SA STAU ACASA SI SA MA BAZEZ PE SPIRITUL DE SHOPPING-UIST(SCUZE DE EXPRIMARE) AL SOTULUI CARE N-O SA AIBA ALTCEVA DE FACUT DECAT SA SE DESCURCE CU LISTUTZA IN MANA!

AVEM O LUNITA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Monis, Andrecluj

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lavi - ca azi nu te-am pupat.