Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

fetelor. va rog sa ma ajutati cu o info
daca tatal nu e disponibil se poate duce altcineva sa declare copilul la primarie, si de ce acte este nevoie?
multumesc frumos

37+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp

arcadia, multumesc frumos pt. numar

sotul meu a ajuns acasa la 3 dimineata...cred ca a fost tare aglomerat la vulcanizare...
nu ne mai vorbim si deja de sambata dormim separat...halal fam care asteapta un bb
sunt extrem de dezamagita de viata mea si nu pot sa cred ca mi se intampla tocmai mie

37+ cu ingerasul Matei

imi pare rau ca situatia e asa grava ...poate poate reusiti sa rezolvati problemele ...e pacat ca un moment asa frumos din viata ta e umbrit de probleme...fii tare si incearca acum sa te concentrezi pe minunea din burtica ,important e sa fiti bine si sa ajungeti cu bine la capatul drumului...ingerasul Matei are nevoie de o mamica linistita si poate o data ce il vei tine in brate te va invata sa faci fata situatiei si te va ajuta sa depasesti momentele urate ..intr-un fel sau altul..

Mergi la inceput

DANKUTZA, CEZARA E O MINUNE DE FETITA!
SA-TI TRAIASCA SI SA FITI CU TOTII SANATOSI SI FERICITI!

37+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Buna fetele!

Ce bine e aici cu voi,sunt putin invidioasa pe cele care puteti sa postati mai des,dar vad ca si bebe meu se cuminteste pe zi ce trece,nu ca ar fi fost rau,dar cred ca eram eu prea fricoasa,nu vroiam sa-l las sigur deloc,din cauza regurgitarilor.

Va multumesc pentru incurajari,stiu ca o sa fim bine.
Shtephy, ai dreptate supararile mele sunt de la acea posibila infectie urinara.Am fost cu doua probe diferite la doua laboratoare,au iesit microbi diferiti si antibiograme diferite,o sa mai repet inca o data la ultimul laborator,sa am termen de comparatie,oricum am senzatia ca astia isi bat joc de noi,nu poti sa mai fii sigur de nici un rezultat

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Ionelamaria, Shtephy, Laurairina, Ancutza, Miany, Ramonika, Arcadia, va multumesc mult ptr. urari.
Ma sunase o prietena si m-a intrebat cum imi serbez ziua de nastere. I-am raspuns scurt: alaptand. Nu se stie daca voi mai avea vreodata ocazia sa alaptez de ziua mea,nu?

La cat mai multe lunite Natalia de Dienutze, Yarina Gabriela de Angel, Timotei de Smaranditza!

Ca si voi am aceeasi problema...David vrea numai in brate (daca il pun jos, parca il frige )...sau leganat. Pana acum a fost prietena fratelui la mine si m-a ajutat (tot ea l-a invatat si leganat). Acum sunt singura si imi este tare greu. Aseara am comandat un balansoar...sper sa stea in el.
Noi le-am facut o surpriza parintilor si ii aducem de sarbatori aici. Vin pe 22, deci mai este putin pana isi vor vedea nepotelul.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Dana n. puiul tau e superb, sa va traiasca
ma tot uit la poze si nu mai am rabdare sa-mi tin si eu puiul in brate

37+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crlp

Dana n. puiul tau e superb, sa va traiasca
ma tot uit la poze si nu mai am rabdare sa-mi tin si eu puiul in brate

37+ cu ingerasul Matei

Multumim
Mai ai putin si iti vei tine si tu puiul in brate. Acum profita si odihneste-te.

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Dana N. intr-adevar nu se stie daca te mai intalnesti cu ocazia asta...; ce frumoase sarbatori veti avea ! cred ca ai tai sunt in !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nov.dec2009
Dana.n - primesti si de la mine un intaziat?

Primesc, primesc..dar de la cine?

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Dana N. intr-adevar nu se stie daca te mai intalnesti cu ocazia asta...; ce frumoase sarbatori veti avea ! cred ca ai tai sunt in !!

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Sunt foarte fericiti parintii. Mai ales ca la mine in familie este primul nepot...

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput