Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am pus si eu cateva pozici pe contul comun la numele meu.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata,mai la pranz, si de la noi!

Vazut bebelusi adorabili!

Dankutza, e o frumoasa amazoana ta! Seamana cu tine! Tati nu a fost acasa

Gemenutzii sunt tare scumpi! Eu as incerca, totusi, batista bebelusului. Eu am bagat aspiratorul la minim, si oricum, pe cutia batistei scrie ca se regleaza singura si nu depinde de puterea aspiratorului, eu am de la firma Ariana.
Am tras din fieacre nara 2 secunde si a scos..uau!(pus ser inainte cu 1 minut) Cu pompa o chinuiam degeaba.

Camy, si a mea ziua ma chinuie, numai in brate sta

Monis, da am scos gaza la ger ieri, fuga, in scoica pana la masina (tati a condus, caci eu sunt ca pe sub pamant, nici in picioare nu sunt inca sigura, dar la volan..., se vede ca nu ies zilnic)

RamoC, parerea mea e ca o sa revina lapticul, stiu ca ai avut o perioada mai stresanta si asta se simte imediat in laptic. Poate reusesti sa te odihnesti mai mult si sa intri intr-un ritm, poate revine lapticul. Pupam falcosul si pe mami!

Noi dam de baut! pizza si tortulet!
Am facut o lunita azi! Nu stiu cand a trecut!
Eu parca miros a laptic de cand ma stiu, noptile care tin 2-3 ore in somn sunt ceva normal si multe altele pe care le stiti aproape toate
Papusica e o mica minune, iar noi ne intrebam zilnic cum de nu am facut mai devreme pasul!

Pup fetele!

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

dymomo eu folosesc apa plata "bucovina"..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Va spuneam intr-un timp ca dorna nu lasa impuritati, asta pt ca nu belisem ochii sa vad, si-am ajuns la Bucovina (5l) si la ea am ramas ca asta chiar nu lasa "urme"

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Ancutza Bro ma gandeam ca ar fi de la lapte praf, dar daca ii dai mai mult san nu stiu ce sa zic. Stau in coltul meu si-mi rod unghiile asteptand sa vad cum va fi la mine....
Dymomo ma bucur din suflet pentru relatia cu tatal tau... Am si eu o relatie super cu tatal meu care ( din punctul meu de vedere cel putin ) este cel mai minunat om din lume... asa-s fetele - sunt mai mult cu tatii
RamoC eu dupa cezariana am ramas cu o buca amortita ... inca nu stiu ce sa fac : masaj, ceva creme sau doar sa astept...
crlp hai ca e tare sotul tau... mai lejer... da' cine il inghesuie ziua???
Mussica si noi abia abia ne-am hotarat sa venim pe lume... Greu de tot, cu cezariana, ca a;tfel tot prin saptamana 42 ajungeam
Lumi ma bucur ca mai ai timp sa ne scrii... vad ca fata mea a renuntat incet incet la somnul de zi si nu stiu ce o sa fac...
Shtephy uite ca am mai pregatit o placinta Ma pricep nu?
Trimit mesajul ca il scriu de 2 ore si jumatate!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

dankutza, e foarte frumoasa cezarica si e perfecta, nu mi se pare deloc ca ar avea caputul mare

shtephy, sotul tau lucreaza in bucuresti?

crlp iti trimit pm cu nr meu daca vrei sa ma anunti pe mine

dymomo, sa-ti traiasca tatal, chiar ca te invidiez

mussica, sa ai o nastere usoara nu ziceai ca ne pui niste poze cu burtica?

dienutze, la multe lunite Natalia!

ramonika, e o dulceata frumoasa papusica ta

Dana_n. La multi ani!

botezul noi il facem prin martie. eu sunt convinsa ca nu raceste pitica la botez chiar daca e frig in biserica

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ramonik, iat-o aici pe Ruxandra, in gashka fulgushorilor superbi!

LA MULTE LUNITZE NATALIA DE DIENUTZE!
LA MULTE LUNITZE YARINA GABRIELA DE ANGEL!
LA MULTE LUNITZE TIMOTEI DE SMARANDITZA!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Simina voi cum mai stati cu scaunul?!tot Nan papati?!

ramonika frumoasa nevasta are Mihnea de ionela!!! E o dulceata !!sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!

La cat mai multe lunitze cu sanatate,Natalia Oana !!

ca tot suntem la capitolul poze am mai adaugat si eu vreo 3-4 cu piticul meu zambaret..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

arcadia, multumesc frumos pt. numar

sotul meu a ajuns acasa la 3 dimineata...cred ca a fost tare aglomerat la vulcanizare...
nu ne mai vorbim si deja de sambata dormim separat...halal fam care asteapta un bb
sunt extrem de dezamagita de viata mea si nu pot sa cred ca mi se intampla tocmai mie

37+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

NATALIA!
SA FII SANATOASA VOIOASA SI S-O FACI PE MAMA TA MANDRA DE TINE!

37+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

DANKUTZA Cezara e superba! Nu adaugi o foto si pe contul comun sa o putem include si pe micuta amazoana in gashka fulgusorilor superbi?

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian

As vrea dar nu mai stiu cum am pus primele poze. Am cam multe goluri de memorie.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze Cezarica

Mergi la inceput