Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pisik eu am luat combinezonul de la C&A, dar lui David i-a ramas mic deja Au si de fete frumoase si la pret ok. Am vazut insa la Cocodrilo (de unde as vrea sa-i iau si lui David) foarte frumoase, dar au si preturi al fel de "frumoase". Poti sa tragi o fuga la Car4 Feeria, caci acolo au un magazin si mai sunt si alte multe de bebelusi. Este si aproape de tine. C&A este in Mall Cotroceni si iesirea din Buc, Militari. Dar este prea departe.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

nici eu nu stiu daca ajungem la intalnirea cu chatonel; ca ma duc la campina de craciun, de vineri pana duminica; daca ajungem mai devreme, cu siguranta ne oprim direct la voi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Victor Cristian,bebe de Florinela79
Ina Gabriela,bebe de Carmenada
Lucian , bebe de Simonapro
Aidan Victor,bebe de Mona_B
David,bebe de Olishka
Briseis,bebe de Georgiana310

pt David niste in plus sa treaca mucii.

Fetelor, ce excursie frumoasa ati avut!!!
Ghiocei superbi, mamici la fel (si tatici, ca sa nu se supere). Abia astept sa vina chatonel cu pogoniciu' sa va mai adune o data ( pe care se poate, bineinteles) si daca ne primiti, venim si noi! 27 dec, Verde Cafe, ora 14? Asa ramane?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Pisik, super serbarea de craciun si Ana craciunita

Combinezonul l-am cumparat de la C&A din Mall Cotroceni, aveau mai multe culori si marimi. I-am luat lui Ianis o marime mai mare decat era la varsta respectiva.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisik, Ana e superba. O facem si pe ea ucenica lu Mosu'

Oli, sa Traiasca Davidutzu multi ani cu sanatate si bucurii.

La multi ani pentru toata gasca de 16.

L-am scos pe Raresu azi afara si l-am lasat in zapada cateva secunde sa ii fac poza. Cand s-a vazut ca vine ceva peste el a inceput sa chitaie.

PRIMA ZAPADA

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Raalu, a ramas ori 26, ori 27. Eu pe 26 tre' sa zic pas, doar daca-i pe 27 imi arat moaca.
Arata interesant localul, chiar pare o idee buna. Ce zic fetele? Chatonelu, da o opiniune!

Of... si asa mult voiam si eu la intalneala... dar pe 26-27 in mod sigur nu vom fi in Bucuresti...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Stiti in cate minute a adormit Raresu cand am intrat in casa? In max 10 minute.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Pisik cosmonautul nostru e de la "Z", l-am luat marimea 1 an. Si acume e perfect o idee mai mare.

Kea la Paltinis nu poti ajunge decat prin Sibiu, de oriunde ai veni pt ce e un singur drum Rasinari -Paltinis. Si ca sa ajungi la Rasinari trebuie sa ajungi la Sb. Statiunea e in Varf de munte asa ca nu exista mai multe drumuri de aces decat trasee montane.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sapte lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Cosmonaut i-am luat si eu Evei de la Cocodrilo, am dat 140 lei , dar e super. Tine ft cald, nu transpira in el si avantajul e ca o pun in hainutele de casa direct in el. Nu mai stau sa ii dau N straturi, si scandalul e mai mic, prin urmare.In schimb are o culoare de baietei, un fel de bleu-verde, ca mai era doar pe roz si m-am saturat.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc pentru urari

Simplyana va asteptam si pe voi la intalnirea cu ghioceii. Poate asa ne vom cunoaste mai bine si o sa intri mai des pe-aici

Floric foarte frumoase pozele, iar lui Raru pare sa-i placa afara la frig. nasucul inghetat.

Denisamada pacat ca nu ajungeti. Nu am fost atenta, oare ai pus link cu pozele de la munte?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput