Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

La multi ani !!!!

Victor Cristian,bebe de Florinela79
Ina Gabriela,bebe de Carmenada
Lucian , bebe de Simonapro
Aidan Victor,bebe de Mona_B
David,bebe de Olishka
Briseis,bebe de Georgiana310

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Le multumim tuturor celor care ne-au felicitat pentru reusita de ieri !

Floric, asa cum am banuit, abia azi a ajuns plicul la posta. Imi pare rau pt intirziere...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hello,

noi pana acum nu am avut net. cred ca cazut prea multa zapada pe fibra.

am admirat Pisicuta- Craciunita, foarte dragalasa, si am mai admiraqt ceva dar nu mai stiu ce...am inceput mesajul asta acum vreo juma de ora si m-a ajutat Vladimir sa il sterg si sa criu cuvinte care nu exista, asa ca nu mai stiu ce vroiam sa zic.

Pisik, sa stii ca nu sunteti singurele lenese. Noi va batem. Suntem niste puturosi, nici macar nu ne ridicam in fund din pozitia "pe spate", nic in patru labe, iar de deplasat in patru labe nu mai zic. Parca e broasca cu carapacea invers si nu stie ce sa faca cu mainile si picioarele. asa ca nu iti face probleme. Oricum Vladimir a fost mai grasun de la inceput si are mai multa sunca decat muschi asa ca nu ma astept la mobilitate foarte mare din punctul asta de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Sambata am fost la petrecerea de Mos. Dovada, pozele aici

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/12DecPrimaSerbareDeMos

Si daca vreti sa va amuzati, privit ce fac 2 oameni sanatosi si responsabili cand isi iau masina de spalat noua
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/710Decembrie

Sunteti totali ca de obicei !!!! superbe poze !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

La multi ani si de la noi sarbatoritilor zilei!!!

Ce fain a fost in excursie!!! Super! Si eu vreau! Vreau si la mare! Dar de ce in mai? Novus parca supunea ceva de luna mai. Vreau sa mai intreb daca a ajuns cineva la Paltinis venind prin sudul tarii, nu prin Sibiu.

Pisik, nu-i relevant daca a mai ramas sau nu vreun ghiocel care sa nu mearga inca in patru labe. Teoria spune ca bebelusii invata sa mearga in 4 labe intre a 6-a si a 10-a luna de viata. Cei mai multi pe la 6-7 luni, cand stau bine in fundulet, fara ajutor. Al meu se deplaseaza prin tarare, se ajuta de coate, de picioare si prinde o viteza de nu-ti inchipui dar numai cu directia...laptop. Cand vede laptopul, lasa tot si nu conteaza ca are in cale. De stat in 4 labe sta, se balanseaza pe loc, dar nu se deplaseaza astfel. Si inca ceva, nepotelul meu, tare lenes cand era bebe, a mers in 4 labe la 11 luni. Si e un copil total normal.
Pupam Ana cea curata, tocmai scoasa din masina!

Keutu cheliutu

Kea draga, la anu' o sa fie minim 2 intalniri
Am zis una in primavara cand da coltul ierbii si apoi una cand revine lumea de prin concedii
Stabilim cand va convine si mai ales unde !!! la mare daca mergem stam mai mult ,nu ??!!

Cat despre mers in 4 labe, Alexandra nu practica asa ceva si nici nu cred ca o sa se apunce curand
Ea se deplaseaza singura prin tarare ca o rama si sustinuta merge in 2 labute ; prin pat la fel se tine de margini si face perimetrul de multe ori pe zi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Kea

La multi ani si de la noi sarbatoritilor zilei!!!

Ce fain a fost in excursie!!! Super! Si eu vreau! Vreau si la mare! Dar de ce in mai? Novus parca supunea ceva de luna mai. Vreau sa mai intreb daca a ajuns cineva la Paltinis venind prin sudul tarii, nu prin Sibiu.

Pisik, nu-i relevant daca a mai ramas sau nu vreun ghiocel care sa nu mearga inca in patru labe. Teoria spune ca bebelusii invata sa mearga in 4 labe intre a 6-a si a 10-a luna de viata. Cei mai multi pe la 6-7 luni, cand stau bine in fundulet, fara ajutor. Al meu se deplaseaza prin tarare, se ajuta de coate, de picioare si prinde o viteza de nu-ti inchipui dar numai cu directia...laptop. Cand vede laptopul, lasa tot si nu conteaza ca are in cale. De stat in 4 labe sta, se balanseaza pe loc, dar nu se deplaseaza astfel. Si inca ceva, nepotelul meu, tare lenes cand era bebe, a mers in 4 labe la 11 luni. Si e un copil total normal.
Pupam Ana cea curata, tocmai scoasa din masina!

Keutu cheliutu

Kea draga, la anu' o sa fie minim 2 intalniri
Am zis una in primavara cand da coltul ierbii si apoi una cand revine lumea de prin concedii
Stabilim cand va convine si mai ales unde !!! la mare daca mergem stam mai mult ,nu ??!!

Cat despre mers in 4 labe, Alexandra nu practica asa ceva si nici nu cred ca o sa se apunce curand
Ea se deplaseaza singura prin tarare ca o rama si sustinuta merge in 2 labute ; prin pat la fel se tine de margini si face perimetrul de multe ori pe zi

Si noi stam in 4 labe dar nu ne deplasam decat "tarat". Stiu multi copii care nu s-au deplasat in 4 labe si au mers direct. Tot asa exista copii care merg devreme in 4 labe dar incep sa mearga propriu-zis ceva mai tarziu. De obicei, cei mai grasuti incep sa mearga mai tarziu. Dar exista si exceptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Nu mai exista nici o propunere ptr intalnirea cu CHATO?
Cred ca ar trebui sa facem o lista cu cele care pot veni sigur si cu cele la care e cu semn de intrebare.
Daca sunt mai multe persoane ar trebui sa dam un telefon inainte.

Gata, declar lista deschisa:

1. Olga (pot sa te trec, nu-i asa?)
2. Raluca

...
asteptam inscrieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Nu mai exista nici o propunere ptr intalnirea cu CHATO?
Cred ca ar trebui sa facem o lista cu cele care pot veni sigur si cu cele la care e cu semn de intrebare.
Daca sunt mai multe persoane ar trebui sa dam un telefon inainte.

Gata, declar lista deschisa:

1. Olga (pot sa te trec, nu-i asa?)
2. Raluca

...
asteptam inscrieri

Mami de LENA 30.03.2009

Da, da!!! Sigur vin

Buna idee cu listuta Pune-o si pe Chato

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

PetraTudor pe unde umbla oare? N-a mai intrat parca...Parca zicea ca vine si ea, Gigelica mai era pe lista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Denisamada pacat ca nu ajungeti. Nu am fost atenta, oare ai pus link cu pozele de la munte?

Nope. Nu am pus. Criza mare de timp... Nici nu am recuperat capitolul trecut sa vad pozele voastre... Dar am de gand! Cand intru "in legalitate", anunt!

In alte ordine de idei: vorbeati despre un magazin de pantofiori de bebe, parca in Unirea... please, mai multe detalii: cum se numeste, unde exact se afla...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput