Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

www.sapteseri.ro/ro/detalii-loc/verde-cafe-b/bucuresti/ verde cafe harta&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro" target="_blank">AICI HARTA ptr Verde Cafe. Eu ma gandisem la ea ca are si curte si putem sa dam o tura pe afara cu bebeii. Exista si salon de nefumatori... Dar accept orice propunere si ar fi bine sa incepem sa licitam si ora 14-14.30 ???
Ptr mine e ok. Trebuie sa vedem cum pot si celelelte fete.

Mami de LENA 30.03.2009

pai e foarte bine acolo, raalu! Io ziceam de Mall inainte sa vad ca ati propus deja o locatie cu 4 pereti, sa nu stam in frig :)
Si ar fi bine sa se inscrie si fetele care vine acolo... io n-o sa mai am net de miine decit rar, cind merg pe la prietene in vizita, asa ca ar fi super sa reusim sa stabilim tot de azi!!!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Pisik, am vazut-o pe Ana Craciunita si spiridus, e superba!
Dar de ce ati bagat-o in masina de spalat?

Pisigri si Ilinca mica, felicitari!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Multumim

Pai, ce sa facem si noi? Masina era noua, nemontata, Ana era pe acolo, curioasa, cu fatuca ei de strumf si ce si-a zis taica-su (ca el a fost capu rautatilor)? Top in masina. Eu, mai fricoasa, stateam pe acolo, cu mainile gata-gata sa o apuc daca ii vine vreun gand. Experimentul s-a soldat insa cu bine

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pisik SUPER petrecere Si ce frumos este Ana imbracata
M-am amuzat teribil si de pozele cu Ana in masina de spalat

Ne vedem pe 27?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Oli, multumim, sa ne vedem cu bine, sanatosi si voiosi :)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Chato, din pacate io nu pot sa zic de pe acum daca o sa vin sau nu, dat fiind programul intens de musafiri care se anunta. Dar ma puneti cu semnul intrebarii, banuiesc ca oriunde v-oti duce s-o gasi un scaun pt o mamica in plus, nu?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Chato zbor lin si sedere cat mai placuta acasa

....merg in urma sa vad toate pozicile de la petrecere a puiutei de pisik

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Pisik SUPER petrecere Si ce frumos este Ana imbracata
M-am amuzat teribil si de pozele cu Ana in masina de spalat

Ne vedem pe 27?

Olga, mamica lui David iepurasul

Multumim.
In principiu, ne vedem, depinde mult de ce invitatii trebuie sa onoram. Noi pe 29 dimineata trebuie sa fim cu bagajele in masina, ca plecam spre Cisnadioara, cu oprire la Valcea la tata (n-am scapat si trebuie sa dormim o noapte acolo) si pana atunci avem de mers in vizita la nasi si parinti.

Dar eu imi doresc mult. Ideea e ca nu vreau sa o obosesc pe Ana prea tare, pt ca reactioneaza urat. Sambata am fost la party la Mosu si apoi am mers putin si la botezul ala de care va ziceam, obligatie de familie. A adormit f greu seara, era franta. Duminica am fost in vizita la matusa sotului (unde stau si socrii momentan, dar zilele astea se intorc) si efectiv nu ne-am inteles cu ea. Era f obosita, dar nu adormea, se uita pe pereti, era multa lume pt ea, a fost circ. Asa ca vreau sa evit f multe evenimente succesive, nu de alta, dar trebuie sa ne bucuram la capacitate maxima de veselie, nu de nervoseala

Voi stabiliti si incercam si noi sa aparem. Daca e probl de rezervare sau ceva si trebuie sa va zic sigur de acum spuneti-mi.

OLI, imi raspunzi si mie la intrebarea cu combinezonul?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani si de la noi sarbatoritilor zilei!!!

Ce fain a fost in excursie!!! Super! Si eu vreau! Vreau si la mare! Dar de ce in mai? Novus parca supunea ceva de luna mai. Vreau sa mai intreb daca a ajuns cineva la Paltinis venind prin sudul tarii, nu prin Sibiu.

Pisik, nu-i relevant daca a mai ramas sau nu vreun ghiocel care sa nu mearga inca in patru labe. Teoria spune ca bebelusii invata sa mearga in 4 labe intre a 6-a si a 10-a luna de viata. Cei mai multi pe la 6-7 luni, cand stau bine in fundulet, fara ajutor. Al meu se deplaseaza prin tarare, se ajuta de coate, de picioare si prinde o viteza de nu-ti inchipui dar numai cu directia...laptop. Cand vede laptopul, lasa tot si nu conteaza ca are in cale. De stat in 4 labe sta, se balanseaza pe loc, dar nu se deplaseaza astfel. Si inca ceva, nepotelul meu, tare lenes cand era bebe, a mers in 4 labe la 11 luni. Si e un copil total normal.
Pupam Ana cea curata, tocmai scoasa din masina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Hello!LA MULTI ANI! Victor Cristian,bebe de Florinela79Ina Gabriela,bebe de CarmenadaLucian , bebe de SimonaproAidan Victor,bebe de Mona_BDavid,bebe de OlishkaBriseis,bebe de Georgiana310Bun venit excursionistelor! Superbe poze, superba naratiunea. Anca. M-au impresionat toti bebelusii, dar m-am minunat in special cat au crescut Ianis si Gazuta (fata de cum erau asta vara).OLI, pupam Davidutz frumos, sa ii treaca nasuculSi multa sanatate tuturor bebeilor bolnavioriNIKO, LEELOO, bine ati revenitARIS, MI-E DOR DE TINE!!!!!! Ma bucur ca e mai bine surioaraPISIGRI, felicitari pt progresele Pisilincai. Chiar am ramas ultimul bebe "neridicat" si "nemers/tarat in 4 labute""de la Odisee?Am si eu o intrebare "tehnica", in special la fetele din Buc. Am vazut in pozele de la Palti niste cosmonauti f frumosi si grosi. Noi avem unul, dar aseara am constatat ca ii e fix, plus ca nu mi se pare atat de gros pt cum va fi in zona Sibiu de Revelion. Asa ca trebuie sa achizitionez urgent unul si nici timp de umblat nu am. Ma ajutati, pleaaaase?Sambata am fost la petrecerea de Mos. Dovada, pozele aicihttp://picasaweb.google.com/Ioana.sima/12DecPrimaSerbareDeMosSi daca vreti sa va amuzati, privit ce fac 2 oameni sanatosi si responsabili cand isi iau masina de spalat nouahttp://picasaweb.google.com/Ioana.sima/710DecembrieMamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente
Uram si noi la multi ani ghioceilor!Pisik, nici Eva nu merge in 4 labe. Se deplaseaza insa in fundulet. Cam 2m. Nu imi explic cum reuseste Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisik, de unde ai luat costumasul? E adorabila Ana in el!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput