Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*
Raspunsuri - Pagina 17
dyana27 spune:
Stefan Alexandru, multi pupi pentru mami Rivali

Catalin si Vlad, 
pupi pentru mami petrean 
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Ayla21 spune:
M-Monique, gradinitele private iau copii de la 1,6 ani, asa e sistemul. Pana la 18 luni pot merge doar la cresa.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
dyana27 spune:
azi are mutzu o zi mancacioasa
; a papat titi la 9 si la 11 mi-a ras 125 mar cu banana si vreo 80 de iaurt cu piersica
; si aproape a adormit in scaunelul de masa

; decat l-am luat in brate, l-am sters la botic si pana am ajuns in dormitor.... somnic de voie
; evident ca l-am mai tinut si eu vreo 5 minute in brate, sa pot sa-l iubicesc asa in somn, ca tare drag imi mai e

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
millie spune:
Neata

Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
pisigri spune:
Si eu vreau sa o duc pe Ilinca la gradinita/cresa in septembrie cind ma intorc la job; nu am incredere in bone si nici nu imi place deloc ca cineva sa aiba cheia de la casa si sa umble peste tot in absenta mea. Pitici pe creier. Oricum cred ca invata mai multe la gradi decit acasa..
Pai Ilinca...no ce sa zic, poate fi cistita, poate fi un calcul care se elimina, dar poate fi si nefrita subacuta de exemplu. Oricum, ideea e ca pe aparatul urinar tratamentele cu antibiotic se fac 7-10 zile, pt ca ajunge greu antibioticul la organul tinta, iar germenii sint rezistenti. De asta zic ca 3 zile sigur nu e destul. Nici macar daca (inca) nu e infectie ci doar o calculoza, antibioticul se da preventiv, ca sint tesuturi lezate pe care imediat se poate grefa un agent patogen.
Io inteleg f bine cum e cu banii, asa ca daca vetul asta poate fi deranjat si de sarbatori (in caz de Doamne-fereste), ia-i tratamentul pt inca 4 zile, sa fie 7 in total, si gata. Daca e indisponibil de sarbatori, cel mai intelept (stii tu, aia cu "trece primejdia rea") ar fi sa ii faca un sumar de urina, o urocultura si poate si o ecografie acuma, ca sa fiti siguri ca nu dati in alte belele. Nu de alta, dar stii si tu ca Manolica-fara-frica e batrinel pt media de viata a rasei, si poate dezvolta tot felul de boli din care sa isi revina mai greu decit un catelandru....
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
millie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique daca vreti sa vedeti poze ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |

Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
zsuzsu spune:
Stefan Alexandru, multi pupi pentru mami Rivali

Catalin si Vlad, 
pupi pentru mami petrean 
La Multi Ani !!!! si de la noi
de
Julia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
zsuzsu spune:
fetelor cred ca si puiutii mei se apropie de raceala

adica Julia are mucuti din aia uscati de abia i-am scos afara
si daca ii pun picaturi nici atunci nu prea am ce aspira- am incercat, dar tot pare ca are in nasuc mucusori ca fornaie
iar Dani stranuta de zor de vreo 10 ori dar doar dimineata- dupa aia nimic, rar ii mai apar mucuti dar nu sa curga numai se vad asa la nasuc
ce sa le mai dau preventiv in afara de vit c?
de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
zsuzsu spune:
apropo: am vizionat pozele de la paltinis- superbe!!!! si niste bulanase numai bune de papat

si am vazut si craciunitze si flacai in zapada
toti unu si unu , de iti vine sa te uiti toata ziua la poze si sa ii smotocesti 
nu mai enumar ca sigur uit pe cineva dar am vazut cam tot din ultimele postari
Ilinca si Sophiphi e mortala cu dintzisorii ei- noi inca nu avem nici unu
- dar deja nu ma stresez- si la Dani au iesit f tarziu
de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
pisigri spune:
zsuzsu, poate nu e raceala, ci pur si simplu e aerul din camera prea uscat, mai ales daca zici de muci uscati si stranutat numai dimineata...e o idee !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)