Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, sunt asa trista, am citit in ziar ca o gravida in luna a VII a dintr-un sat din Maramures, care fusese intai suspecta de gripa porcina, apoi confirmata, a murit in final la spital.

Pisigri, astept detalii; mentionez ca numa in dimineatza aia a facut shushu sangeriu, de atunci nu. Are pofta de mancare, e vesel. I-a prescris Enroxil si Medrol.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

monique, sincer, incep sa ma gandesc si la varianta asta; pentru ca sunt gradinite particulare, super bune, unde se respecta si statul acasa cat sunt bolnaviori, si sunt si super bbine ingrijiti si... plus colectivitate, socializare..... decat o nenorocita de bona ca aia.... eu as fi tavalit-o direct, o calcam eu pe ea in picioare cum a amenintat copilul!!!!! sincer, ce stapanire a avut fata sta de nu a rupt-o in bataie???? ca eu ii dadeam de nu stia ce a lovit-o!!!! ... sincer.... imi imaginez numai cum as zvanta in bataie pe oricine s-ar purta asa cu mutzu

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

daca vreti sa vedeti poze

Mergi la inceput

dyana27 sa stii ca eu sunt tare multumita de gradinita. cand a fost bolnav mi-a redus taxa pt zilele lipsite cu 50%.
recunosc ca s-a si imbolnavit la gradinita, dar nu grav. asta o facea si daca era acasa.
pana sa-l dau pe andrei la gradinita, a stat cu soacra. am fost multumita si de serviciile ei. chiar s-a ocupat mult de el. l-a scapat si de pampers.
dar acum a fost momentul ca andrei sa evolueze. acasa nu are cum sa socializeze cu copii de aceeasi varsta cu el. iar copiii cresc intre copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La mult ani!
Vlad
Catalin
Stefan Alexandru

Un copil cu cat e integrat in colectivitate mai devreme, invata mult mai devreme sa si vorbeasca, sa se exprime, sa comunice cu ceilalti colegi, sa se joace in echipa. L-am dus pe Clau la gradi de la 2 ani si vreo 4 luni, si chiar daca l-am mai tinut acasa lunile de iarna (ca noi si anul trecut am tras chiul in masa in perioada virozelor), stie acum foarte multe, vad in comparatie cu altii copii de varsta lui, ale prietenilor nostri. Daaaar, era cu el in grupa copilul directoarei (era la gradinita privata) care era integrat in colecivitate de la...1 an, pt ca femeia venea zilnic la munca si-l lua cu ea. Vorbea, manca singur, facea la olita...asta la 2 ani jumate, la grupa mica. Era fantastic. Pus si simplu se adptase la cerintele colegilor de grupa.
Eu l-am dus pe Clau la gradi din nevoia de socializare, pt ca eu am terminat pedagogicul, si oricum lucram (si lucrez) acasa cu el, si avea si cine sta cu el, dar era si este innebunit dupa copii.

Noi suntem bolnaviori, mai ales Luana, iar trecem la inhalatii, la Clau nu a evoluat, in schimb Luana e plina de muci, trecem la aspirat sa nu dam in alte probleme, si ne place la nebunie.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mai fetelor mutzu meu e un tradator miiiiiiiiccc!!!! dupa ce aseara m-a zgariat pe ochi in ce hal se zbatea in brate, l-am pus in patut la el, s-a intors pe burtica, a scarpinat bine plasa de la patut si a adormit; ei, ce credeti??? azi s-a repetat povestea; eu cu mutz mic in brate da-i sa-l culc; el se zbatea de ziceai ca-l tai nu alta; zic hai sa te pun putin in patut..... direct pe burtica s-a intors, s-a apucat de scarpinat patutul... si in 5 minute era liniste...cu sforaituri de mutz
acuma nu sunt eu nebuna ca ma vait???? altele ar da orice sa le adoarma copilu' singur... da' mie asa-mi placea sa-l adorm in brateeeeeeeee, ca-l bibileam si ne iubeam pana pica lat; si acuma ma lasa sa-l giugiulesc bine, dar dupa aia... maraie si ma impinge sa-l dau jos; macar sa repete si faza cu o singura trezire... ca maine ma imbat daca e asa; da' vorba surioarei... vaita-te tu ca a adormit singurel si te oftici, ca poate faci ture toata noaptea cu el prin casa ca sa-ti ajunga tinutul in brate

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Dyana, sa stii ca acest sentiment l-am trait si eu dar cam pe la 7 luni. Si eu il adormeam pe Raresu in brate si ii cantam si ildragaleam. Ei, ce sa vezi cand baiatul a crescut, sufera de independenta, nu sta de fusta ma-sii, se tot zbatea in bratele mele. EI, si atunci dupa mai multe incercari il lasam nervoasa in patut. UImire...isi canta in legea lui si adormea singur. Hai, o data , de doua ori, de trei ori...si gata , mi-am dat seama ca nu ma mai iubeste.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

La multi ani, Andrei!
Super la gradi!
Chiar nu i-am mai vazut de mult. Ce frumoasa e Ioana in rochita roz.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Superbe pozele cu Alelake!

Novus, am uitat sa spun ca si eu am descarcat pozele pe picasa, doar cele din aparat din pacate, pentru ca de pe mobil nu reusesc , e prea batran calculatorul pentru mobilul performant, generatii diferite Pana la urma cred ca voi trimite pozele prin MMS, asta pana gasesc un calculator care sa recunoasca un USB-Rom.

Si multumim pentru caciulita! Abia astept intalnirea din mai

Apropos de bona, M_monique, si eu sint de parere ca e mai bine la gradinita decat acasa cu o bona cretina, dar eu stiam ca gradinitele accepta copii de la 3 ani Tu la ce gradinita il duci pe Andrei? Ma gandeam sa caut o cresa particulara daca o fi prin zona, unde Ianis ar socializa si s-ar integra mai repede in societate.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Ela78 eu il duc la gradinita privata. astea, in general, accepta si copii mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Foarte misto pozele!

Si ce familie frumoasa sinteti!

Iar Andrei e pur si simplu fericit Si Ioana e foarte frumoasa

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput