Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*
Raspunsuri - Pagina 15
magdyi2001 spune:
Gata s-a incarcat si al doilea.
Vizionare placuta!!!
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Pisik06 spune:
Seara buna!
ANAMARIAME, costumasul l-am luat de la Next, acum vreo 2 luni
ELA, OLI, GAZA, ANAMARIAME, LEELOO, multumesc de raspunsuri
. O sa incerc sa dau o fuga la C&A, sper sa reusesc. Daca nu, fug pana aici in Feeria, o imbarc pe Ana in masina si dam o raita la magazinele de bebei, sper sa nu fie f aglomerat.
Voi ii bagati in scaunul de masina in cosmonauti? ca eu nu cred ca incape
Multumim si de aprecieri
FLORIC,
da, o facem ucenica, intre cei doi flacai
. Vin si Luana si Adelake sa ne tina isonul 
LEELOO, 
ILINCA, esti o draguta. Poza cu boticul e si preferata mea. Cat despre ochi, sunt un soi de gri, albastrul ala clar nu mai este, dar oricum e o dulcica
KEA, ANAMARIAME, BIANCA, DYANA si alte mamici de bebici mai lenesuti, multumesc de sustinere si incurajare
. BIANCA, nici Ana nu se ridica din pozitia culcat in sezut, nu se ridica din fund in picioare tinandu-se de pat, decat pana in genunchi, nu merge tinandu-se de mobila, nu merge in 4 labute, nimic. Doar sta pe burta si da din maini si picioare exact ca o broasca
. Dar ea duminica face 10 luni
RAALUCA, pune-ma si pe mine la intalnire te rog; nu e 100% sigur, dar de dorit imi doresc, dupa cum am spus, depinde de ce program de vizitari avem si de dispozitia Anei. Mercic ![]()

Despre SANIE: gasisem eu un model f bun pt bebeii nostri aici
http:// www.strollers . ro/Saniute/Sanie-Copii-Alpen-Rosu_codeALP-996802.aspx#mai_multe
Din pacate stocul e epuizat si nu mai aduc decat in ianuarie
Mai aduc la car4 si la metro, dar se topesc rapid. A fost sotul asta seara si a intrebat. La car4 tocmai le terminasera, iar la metro cica aduceau mai pe sambata asa. Cred ca e chestiune de noroc, ca acum toata lumea e calare pe subiectele saniute si cauciucuri de iarna
Am scos-o si eu pe Ana, dar seara pe la opt, ca mai devreme nu am avut cum. Am tras o tura mica printe blocuri. Nu ii place acum afara ca e f imbracata (nu mai zic ce chin e pana ne imbracam
), poate si frigul, nu stiu, dar nu pare sa fie in largul ei. Maine o scot pe ziua.
Asta seara am avut circ, ceea ce nu s-a mai intamplat demult si oricum nu la cotele astea. Nu vroia sa adoarma si pace. In brate era ok, cum o puneai in pat parca o taiai. Ea oricum adoarme scancind si smiorcaind cand e prea obosita si nu e indicat deloc sa te duci sa o iei cu lugu-lugu, ca da in urlete grave, a fost f greu sa imi impun sa o las in pace, dar asa e ea, adoarme cu scandal. Acum insa nu se putea, urla de-a binelea, cum sa o lasi? si da-i si plimb-o si mangai-o, era si mama la noi si ne invarteam trei oameni in jurul ei. Dupa ce s-a calmat am pus-o in picioare la marginea patutului si tragea de carusel si chiuia si radea cu gura pana la urechi![]()
. Pana la urma, cu chiu cu vai am culcat-o in patut, s-a sucit de vreo doua ori, si-a tras ursuletul in cap si a adormit. Cred ca ori iese dintosul no.6 ori era f obosita.
Fetele, cine ma mai ajuta si pe mine cu userul si parola de pe mailul comun si picassa? Iar le-am ratacit
Hai ca am scris romane
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
dyana27 spune:
mai fetelor mutzu meu e un tradator miiiiiiiiccc!!!! dupa ce aseara m-a zgariat pe ochi in ce hal se zbatea in brate, l-am pus in patut la el, s-a intors pe burtica, a scarpinat bine plasa de la patut si a adormit
; ei, ce credeti??? azi s-a repetat povestea; eu cu mutz mic in brate da-i sa-l culc; el se zbatea de ziceai ca-l tai nu alta; zic hai sa te pun putin in patut..... direct pe burtica s-a intors, s-a apucat de scarpinat patutul... si in 5 minute era liniste...cu sforaituri de mutz

acuma nu sunt eu nebuna ca ma vait???? altele ar da orice sa le adoarma copilu' singur... da' mie asa-mi placea sa-l adorm in brateeeeeeeee

, ca-l bibileam si ne iubeam pana pica lat
; si acuma ma lasa sa-l giugiulesc bine, dar dupa aia... maraie si ma impinge sa-l dau jos

; macar sa repete si faza cu o singura trezire... ca maine ma imbat daca e asa; da' vorba surioarei... vaita-te tu ca a adormit singurel si te oftici, ca poate faci ture toata noaptea cu el prin casa ca sa-ti ajunga tinutul in brate

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Ayla21 spune:
Doamne fereste, fetelor, va vine sa cresti ca, da, exista si astfel de specimene?
Am din ce in ce mai multa nevoie uneori de o bona, nu zi de zi cu program, dar in cine pot avea incredere?
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Adelake doarme kiar cu fundul in sus! Adik trage cumva piciorusele sub ea, si-si propulseaza funduletzul in sus.. Tre sa-i fac o poza ca nu-sh daca ma exprim corespunzator... desi am privire inteligenta. ![]() Nu-sh ce-are acum, ca nu reuseste deloc sa adoarma... si de necaz s-a pus pe urlaaaaaaaaaaaat! Ma duc sa vaz cu manageruiesc problema. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) Votati cu noi!!! ![]() |
Mai nou si al meu adoarme la fel (ca in somn, vorba lui Aris, ara patul). Si nici el n-a dormit pe burta pana pe la 6-7 luni.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Doamne fereste, fetelor, va vine sa cresti ca, da, exista si astfel de specimene? ![]() Am din ce in ce mai multa nevoie uneori de o bona, nu zi de zi cu program, dar in cine pot avea incredere? ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Am citit si eu si m-am ingrozit. Incep sa-mi reevaluez posibilitatea de a-l lasa pe Cristi de la 2 ani cu bunica-mea. O fi ea batrana, dar macar are bunavointa.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
simonapro spune:
Multumim inca o data pentru urari si spunem si noi la multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi!
Sa va spun ce a facut Lucian sambata cand a nins prima oara la noi, ca acum nici urma de zapada in Constanta, i-am dat un bulgare de zapada in mana si a muscat din el destul de serios, ca se si inecase, nici nu am avut timp sa reactionez, dar din fericire nu a patit nimic.
Si al meu copil numai pe burta doarme de cateva luni.
Am incarcat si noi cateva poze: http://picasaweb.google.ro/symona0323/16Dec#
Noapte buna! 
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
pisigri spune:
Ilinca, cistita e relativ rara la masculi deci se poate sa fie altceva. Chiar daca e cistita, sigur nu trece dupa 3 zile. Revin mai detaliat
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
m_monique spune:
intotdeauna am fost de parere ca decat bona, mai bine gradinita. asta daca copilul are cel putin 2 ani.
ieri i-am serbat lui andrei ziua la gradinita. acolo sunt primiti copii de la 2 ani. ieri au fost prezenti 10 copii, cu varste intre 2 si 4 ani. andrei a implinit 3 ani.
am fost placut surprinsa de modul in care s-au comportat copiii. au ras, au sarit, au dansat, s-au batut cu baloane, le-am pus coifuri in cap si le-am dat suflatoare. foarte impresioanti au fost de artificiile de pe tort (asta a fost pt spectacol). andrei al meu topaia de fericire ca e ziua lui si sufla in lumanari. dupa ce a suflat andrei in lumanari au venit cativa copii sa bage degetele in tort, ca era de frisca.
au stat cuminti la mese si au mancat tort, au cerut si supliment. acolo, daca unul cere supliment, se mai trezesc cativa ca si ei vor. si asa se antreneaza la mancare.
majoritatea copiilor veneau sa o vada pe ioana, si atata o mai studiau: ca are maini, are picioare. ioana bineinteles cu ochii dupa andrei. cand aparea andrei langa ea, se lumina la fata si incepea sa rada.
am fost surprinsa de copiii de 2 ani cat de maturi erau. mancau singuri, chiar fara sa se murdareasca. si mi-a placut modul in care socializau cu ceilalti mai mari.
gigelica20 spune:
La multe lunite pentru Stefan Alexandru, voinicel de Rivali, Catain si Vlad, voinicei de petrean 

Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009