Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

andrei numai in pozitia pe burta si cu funduletul in sus dormea, si dormea tare bine. a dormit asa pana aproapre de 2 ani.
ioanei nu-i place pozitia asta. poate si de asta doarme cu pauze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of si vai...macar ti-am vazut freza, Pisigri!:)) E absolut ok, chiar daca n-are shuvitzele pe care ti le-ai dorit
Daca tot te-am prins aci, sa-ti zic de Manole: dimineatza, fiind depusa un pic de zapada pe iarbasi pe la noi, am observat ca a facut pishu rozaliu, deci cu ceva sange (diluat, asa, nu "viu"). Asta dupa ce dimineatza a avut un "accident": el rezista de la 6-7 seara pana la 9-9.30 dimineatza, dar dimineatza pe la 5 l-am auzit ca era f. agitat si am descoperit ca facuse pishu in baia de serviciu, saracu', era asa de rusinat!! In fine, am sunat vetul, a zis ca pot fi mai multe, ca tre ecografie, analize blabla dar n-am nici timp si mai ales bani. Adevarul e ca nu m-am ingrijorat f. tare intrucat Manu nu are febra, are pofta de mancare, e vioi...asa ca vetul prin vet a presupus o cistita si m-am dus sa-mi dea medicamente. Imi pregatise tratament pt. vreo 7-8 zile, dar am luat doar pt. 3, ca efectiv n-am avut bani la mine.
Tu ce parere ai? Sunt simptome de "cinstita"? Si daca dupa astea 3 zile de tratament nu mai face pishu rozaliu (de fapt la pranz si acum seara nici n-a mai facut) ar trebui sa continue tratamentul?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Adee, mi-era dor de Ariana!
Eu cunosteam pozitia aia (si m-am prins si cand a descris Denisamada) ca vecinica mea care are acum 20 de ani si pe care o mai baby-siteream io in copilarie numa asa dormea, ma distra teribil...
Eh, Sophiphi a dormit pe burta (dar ca placinta, nu cu fundul in sus) vreo 20 de minute, dupa aia a inceput sa miorlaie (o sacaise un "boeuf" mare) si acum doarme pe o parte.
Dar cat de atenta "citeste" Ariana!! Grozava e! Si e tare mobila, ce de pozitii are, ca un om mare:)

7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Adee, mi-era dor de Ariana!
Eu cunosteam pozitia aia (si m-am prins si cand a descris Denisamada) ca vecinica mea care are acum 20 de ani si pe care o mai baby-siteream io in copilarie numa asa dormea, ma distra teribil...
Eh, Sophiphi a dormit pe burta (dar ca placinta, nu cu fundul in sus) vreo 20 de minute, dupa aia a inceput sa miorlaie (o sacaise un "boeuf" mare) si acum doarme pe o parte.
Dar cat de atenta "citeste" Ariana!! Grozava e! Si e tare mobila, ce de pozitii are, ca un om mare:)

7luni

pe Sophiphi si freza ei mortala. E o scumpete

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Incarcam si noi doua filmulete facute zilele trecute, adica unul ieri si unul alaltaieri.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Adelake doarme kiar cu fundul in sus! Adik trage cumva piciorusele sub ea, si-si propulseaza funduletzul in sus.. Tre sa-i fac o poza ca nu-sh daca ma exprim corespunzator... desi am privire inteligenta.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Seamana cu pozitia asta ?

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata

poze

O, da!

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Gabitzu meu doarme asa cu funduletul in sus si pe burtica de la 6 luni.Sunt poze la semnatura.

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

un film s-a incarcat deja; Urmeaza al doilea.

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Cred ca bantui singura pe aici, de aceea nici nu intru seara dupa 10 pt ca stiu ca deja majoritatea fetelor sau retras la somn.
Astept sa se incarce filmuletul si apoi o tai si eu.

Noapte buna.

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Nu,nu esti singura! Recuperez ce s-a mai scris zilele astea, cand nu am avut timp sa intru. Si mai dau cate un refresh si la topicul "curent".

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput