Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*
Raspunsuri - Pagina 13
gigelica20 spune:
Buna seara fetelor,
A venit si iarna si am zis sa trec si eu sa va salut. Mi-a fost dor de voi si de ghioceii vostri...care au crescut si sunt foarte aproape de primul lor Craciun...
Va pupacesc pe toate cu mare drag...
http://luciapirlog.blogspot.com/
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
mihaelacg spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dyana27![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Victor Cristian,bebe de Florinela79 Ina Gabriela,bebe de Carmenada Lucian , bebe de Simonapro Aidan Victor,bebe de Mona_B David,bebe de Olishka Briseis,bebe de Georgiana310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 8 luni ![]() cum am venit pe lume |
din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Premiera!!! Sophiphi doarme pe burta!! De cand s-a nascut n-a dormit veci pe burta, chiar ma miram ca ai vostri dorm asa...si-acum o gasesc cu fundu'-n sus Chiar, face Adelake niste mutritze smechere...parca peste varsta ei! Prevad un IQ muuuult peste medie, se vede in ochisorii ei! Mi-ati facut pofta sa mai pun si eu cateva poze Numai ca nu-s chiar recente, nu i se vad toti 4 dinti de jos...ma intreb pe cand macar unul si sus?! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
Adelake doarme kiar cu fundul in sus! Adik trage cumva piciorusele sub ea, si-si propulseaza funduletzul in sus.. Tre sa-i fac o poza ca nu-sh daca ma exprim corespunzator... desi am privire inteligenta.

Nu-sh ce-are acum, ca nu reuseste deloc sa adoarma... si de necaz s-a pus pe urlaaaaaaaaaaaat! Ma duc sa vaz cu manageruiesc problema.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 
mihaelacg spune:

din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
m_monique spune:
va invit la un strudel cu mac si mere, clatite umplute cu branza sarata si tort de mere. deasemenea si 
.
noi continuam sezonul de sarbatorit. azi e ziua lui andrei.
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani, Andrei!! Eu nu m-ating de nimic ca m-a pocnit ambitzul; eventual daca ma servesti cu un cartof fiert;)).
Am mai uitat o nemultumire: abia am vazut 1 (una!) poza cu Pisigri si Pisilinca! Pai se poate asa ceva?! Pisigri, sper ca ai facut poze!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luniA
Monnvas spune:
Puneti-ma si pe mine pe lista, chiar la fara ? - deocamdata am negociat cu soatza sa nu vina nimeni pe 27.
PetraTudor sper sa mai intre, dar stiam ca de Sarbatori va fi la Humor.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
pisigri spune:
Ilinca, eu am apucat sa fac vreo 5 poze si am constatat ca s-a stricat ori cardul de memorie ori aparatul, pe toate pozele imi apare o dunga lata sus, pe care imaginea e stricata cu totul (in portiunea asta imi apar multe dungulite subtiri colorate). Deci nu am nici o poza de la Paltinis, si nici nu au avut fetele cind sa ma traga in poza. E o poza in care mi se vede spatele, in una virful capului, in una plinge Pisilinca pe umarul meu (o "declansase" bb3 care plingea de somn) si mai este una pusa cred de olishka, facuta din fata, in care aparem amindoua. Asa ca nemultumirea asta a ta n-am cum s-o sterg...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
magdyi2001 spune:
buna seara fetele! Asta pt ca tot spunea KEA ca doar v-am salutat si am disparut
. Kea 
dar nu mai am timp, fata, de nimic ca zvarlugul asta al meu nu pot sa-l mai las un minutel nesupravegheat.

si pt fetele de la Galati. Asta o include si pe FLORIC.
MIHAELA, mamico, ce mai face Mariuca? Cum merge cu mancarea? Papa ceva,ceva? Sa stii ca pe CD-ul ala de la tine nu am cantecelul ala cu "Am o casa mititica" pe care il cantai tu. Lui Gabriel ii e dor de el dar nu stiu versurile. numai cateva si se bucura tare mult numai cand aude linia melodica.
SIMONA, mersi tare mult pentru CD_urile cu colinde, imi merg la suflet.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Adee spune:
| citat din mesajul lui denisamada Adelake doarme kiar cu fundul in sus! Adik trage cumva piciorusele sub ea, si-si propulseaza funduletzul in sus.. Tre sa-i fac o poza ca nu-sh daca ma exprim corespunzator... desi am privire inteligenta. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) Votati cu noi!!! ![]() |
Seamana cu pozitia asta
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareatapoze