Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, hai sa iti spun cum l-am trantit pe Raru in zapada. Am iesit cu mama afara si ea e multttttt mai responsabila(recunosc) decat mine. Ea il tinea pe Rares la adapost sa nu cumva sa il prinda "ghiforul". Eu ii tot spuneam sa il puna jos in zapada. Ea se scandaliza si nu stia cum sa il tina pe langa, imi zicea ca daca sunt nebuna sa ma tavalesc eu poate imi trece. Si intr-un moment de neatentie a ei (de fapt se pregatea sa il ia in brate sa fie mai sigura) i-am "smuls" copchilu din mana si l-am trantit jos. Acu, nu dati cu barda ca nu a fost o scena horror ci totul s-a petrecut in max un minut. Inclusiv poza. Caci eu vroiam mai multe poze...dar...cui sa fac. Mama era deja cu Rares in scara.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Fetele am o intrebare de baraj: De unde iau eu sanie titi pt Gazii? si de care sa fie sa stea in fundulet sau sa stea culcata ca sincer nu prea stiu cum ar fi mai bine, sa fie de lemn sau de plastic? plss help. Ca mi s-a pus pata si vreau sanie cat mai repede.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sapte lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu sper sa pot veni la intalnire. deja incep sa-i fac sotului program pe 27, sa stea acasa cu andrei.
tare imi doresc sa cunosc fetele cu care ma conversez,

Mergi la inceput

Floric nu dam cu barda ca nu stiu daca ai vazut in pozele de la Paltinis dar si eu am pus-o pe gazii pe zapada si chiar i-am dat drumu sa alunece pe partie. Asa ca eu is mai inconstienta ca tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Floric ce idee buna mi-ai dat! sa-i fac si ioanei poze cu zapada. am niste poze tare haioase cu andrei la 1 an in zapada.

Mergi la inceput

Fetelor oare Florinela ce mai face? o fi ok Platinatul. Si Gigelica de ce nu mai apare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Floric nu dam cu barda ca nu stiu daca ai vazut in pozele de la Paltinis dar si eu am pus-o pe gazii pe zapada si chiar i-am dat drumu sa alunece pe partie. Asa ca eu is mai inconstienta ca tine.

Ei, bine mai m-am linistit.
Cat despre sanie, eu zic ca ar fi utila una cu spatar. de exemplu eu in seara asta am iesit cu o sanie d-aia de pe vremea noastra (fara spatar) si nu am avut ce sa fac decat fie sa ma asez cu rares in brate fie sa il tin de fular, sa il tin de spate pe Rares. Asa ca...alegi ce crezi. cat despre material...aici nu prea stiu, eu as opta pt una din lemn ca, in timp poti sa ii demontezi spatarul mai usor, dar...daca te gandesti ca plasticul e mai usor ...iar te las sa alegi.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Aaa iar pt intalnirea de la anu eu nu prea votez cu marea, mi se are cam complicat chiar daca bebeii mai cresc. Cred ca ar fi mult prea obositor ca sa ne bucuram de intalnirea propiuzisa. Daar mai e muuult pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Apoi sa stii, Floric, ca de faceam eu schema aia cu Sophiphi si ma vedea maica-mea cred ca-mi tragea prima bataie din viatza mea! Maica-ta nu te-a pocnit?
Ah, vreau sa multumesc fetelor si anume: Dyana, Bianca, Olishka si altele care au pus ambitzu' pe mine! Ieri am mancat cartofi fierti cu usturoi (si cu un pic de ulei de masline, sper ca nu-i grav!); azi am mancat numa carne, pulpe de pui la cuptor, fara paine, dar cu ciolomada (niste super muraturi, pentru cine nu stie) ca mi-e scarba de carne goala, am pitici pe creier! E grav ca am adaugat ciolomada langa carne? Si mi-am luat ciocolata neagra, n-am gasit decat Heidi 85% cacao...horror, abia am putut manca 2 patratzele sa-mi potolesc pofta de...dulce, haha, ca e amara ca iadu'. Cea mai tare realizare mi s-a parut ca am mers pe jos, muuult, in trap saltat, cam 1 ora si 30 de minute, asta fiindca am mers pe jos la vet (fara Manole), si dupa ce ca e departe am ales si cea mai ocolitoare ruta! M-am simtit ca o eroina infruntand frigul si ninsoarea, grozava mai sunt, hehe!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Bine ai revenit Nico!

Leeloo, dar cate face si cate spune Tudor!!!

Si am vrut de mult sa spun ca Manu si Magdy, doar au trecut pe aici, ne-au salutat si au disparut din nou. De fapt tot e ceva. De Galusca, Timi, Olga, Danonique nu mai stim nimic. Unde ati disparut fetelor?

Gaza ce aparat foto ai? Am incercat sa aflu si n-am reusit. Pe al Olgai l-am depistat. Si multumesc pt info cu accesul in Paltinis.

Mergi la inceput