Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*
Raspunsuri - Pagina 11
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 pai in premergator e usor. daca il las singur pe jos,in fund...se pune pe burta si se zbate ca o balena naufragiata |

si al meu la fel 

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni

cum am venit pe lume
Leeloo21 spune:
eu vin la intalnire doar daca o faceti pe 27..pe 25 si 26 trebuie sa ma prezint la alte rude..
noi avem cosmonaut de la Z si este foarte bun..l-am luat de 18 luni si ii vine f bine acum ..ii incap pe dinauntru de toate k sa-i fie cald si bine!
dar am vazut modele frumoase la c+a, si chiar si in care4..acum se gasesc..bani sa ai!
legat de incaltaminte..daca vreti cizmulite impermeabile si imblanite la decatlon au foarte frumoase..de la marimea 20 in sus doar la 45 lei..sunt foarte bune..si am vazut modele la fel de frumoase si practice si nu scumpe in mallul nou cotroceni care este f frumos in interior:P...scuze nu stiu cum se cheama magazinul..este doar de incaltaminte..gen leonardo..dar este altul:P
pisik..superba d-soara ai

Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Raaluca ok, Deci: 1. Olga 2. Raluca 3. Geanina34 4. PetraTudor (asteptam confirmare) 5. Gigelica (asteptam confirmarea) 6. Monique_m Cu ? 1. Dyana 2. DenisaMada (parca asa era ...sau?) 3. Leoolo Asteptam, asteptam si alte inscrieri Anca Nicolae? ... Nikoleta20 ? Sasha? Pisik? ma scuzati dar nu prea imi mai aduc aminte fetele din Bucuresti ... Pentru completarea listutei da-ti plz un PM ![]() Mami de LENA 30.03.2009 |
Din pacate noi sigur nu vom fi in Bucuresti pe 26-27 decembrie... Desi ne-ar fi facut mare placere!

Cu voia dvs, ultimii, dar nu cei din urma, am urcat si noi poze:
Paltinis
si Mos Craciun Corporate
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 
Ilinca_M. spune:
In primul rand, La Multi Ani! pentru:
Victor Cristian Platinatu' Delicatu',bebe de Florinela79- fie ca toate problemele lui de sanatate sa se rezolve si sa fie bine si mamica lui fericita!
Ina Gabriela,bebe de Carmenada
Lucian , bebe de Simonapro
Aidan Victor,bebe de Mona_B
David, ghiocel de categoria grea, bebe de Alba ca Zapada
Briseis cea expresiva,bebe de Georgiana310 de care mi-i tare dor si astept sa mai vina cu vesti (bune!!!)
Am admirat Ana Craciunitza, dar cel mai tare m-a distrat intr-o poza in masina de spalat unde face o schema cu buzitzeleeee...face o mutra asa de haioasa, bravo fotografului care a surprins-o, e tare expresiva! Eu sa zic drept ii vad ochii tot albastri!
L-am admirat si pe Vladimir: maaama, da' ce bibe haleste! Nu vine ziua aia si pentru Sophiphi?! Cat despre clipul de la baie...no comment, e demential. Ce se mai distreaza el cu dushu'!
L-am vazut si pe Raru incotosmanat, la zapada; ce tare e poza aia unde denaturata de maica-sa la trantit in zapada iar el face o mutra imbufnata si amenintatoare in acelasi timp gen:"bai, termina, ca ma supar! Tu crezi ca glumesc?!"![]()
L-am vazut si Mario barosanu' care deja a trecut la oua kinder, ay ay ay...si se mai mira mamica-sa ca are energie
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Ayla21 spune:
Denisa Madalina, e superba Adelake, mor de dragul ei
si face niste mutrite, de iti vine sa o musti.
Tare explicatia cu extravirgin.
![]()
Noi am racit, am facut si muci si febra
am fost la Mos numai eu si Clau. Am primit si jucarii. Intentionam sa-i duc pe amandoi...dar mai e timp. Sper sa nu fie vreo viroza de-adevaratelea.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Gaza22 spune:
Daaa si eu vin la intalnire daca nu plecam pe undeva.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem sapte lunite 
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Denisa Madalina, e superba Adelake, mor de dragul ei si face niste mutrite, de iti vine sa o musti.Tare explicatia cu extravirgin. ![]() Noi am racit, am facut si muci si febra am fost la Mos numai eu si Clau. Am primit si jucarii. Intentionam sa-i duc pe amandoi...dar mai e timp. Sper sa nu fie vreo viroza de-adevaratelea.![]() |
Multumim.
Pupam sa treaca mucishorii!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 
Raaluca spune:
Ok, am trecut si pe GAZA cu ?
Mai este ceva timp pana atunci asa ca probabil pe la inceputul saptamanii viitoare o sa stim exact cine poate veni si cine nu.
Gaza22 spune:
Unde ziceati ca ne intalnim? ca eu nu gasesc pe harta si vin cu asina deci nu e asa usor ca atunci cand as da indicatii unui taximetrist.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem sapte lunite 
Ilinca_M. spune:
Premiera!!! Sophiphi doarme pe burta!! De cand s-a nascut n-a dormit veci pe burta, chiar ma miram ca ai vostri dorm asa...si-acum o gasesc cu fundu'-n sus
. Ce distractiva mi se pare!
Chiar, face Adelake niste mutritze smechere...parca peste varsta ei! Prevad un IQ muuuult peste medie, se vede in ochisorii ei!
Mi-ati facut pofta sa mai pun si eu cateva poze
Numai ca nu-s chiar recente, nu i se vad toti 4 dinti de jos...ma intreb pe cand macar unul si sus?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni