Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*
Raspunsuri - Pagina 18
zsuzsu spune:
poate ca e aerul prea uscat
oricum ma preg de mult timp sa iau un higrometru,
o sa si merg azi la farmaie
mersi de raspuns
de
Julia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Ilinca, hai sa iti spun cum l-am trantit pe Raru in zapada. Inclusiv poza. Caci eu vroiam mai multe poze...dar...cui sa fac. |
unde pot vedea poza?
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
provista spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 buna seara fetele! SIMONA, mersi tare mult pentru CD_urile cu colinde, imi merg la suflet. |
pe amandoi si ma bucur ca iti plac colindele.Simona mamica dragastoasa de
olishka spune:
Salutare!!!
Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI lui Andrei, bebe mare de M_monique
Am vazut si poze, sunteti o familie tare frumoasa 
LA MULTI ANI Vlad, Catalin, Stefan Alexandru!!!
Sanatate multa la toti puiutii bolnaviori 
Noi suntem un pic mai bine, nu mai avem muci pana la genunchi, ci doar pana in barba
Ce ma ingrijoreaza insa este ca de luni nu a mancat absolut NIMIC, doar san. Nici macar nu vrea sa deschida gurita. Avem si un pic de diaree. Astazi o sa-i dau si smecta. Pana acum i-am dat saruri. Oricum suntem pe drumul cel bun, cred eu. Se simte muuult mai bine, radem, astazi ne-am trezit la 11.30 
Offf ma duc sa-l schimb caci tocmai a facut caca. A doua oara 
Olga, mamica lui David iepurasul 

provista spune:
zsuzsu nu prea seamna a raceala ce spui tu acolo, te astep la noi ca avem o umiditateeeeeee cu tot cu aparat.
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:

Stefan Alexandru mami Rivali
Catalin si Vlad mami petrean 

La Multi Ani !!!!
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
| citat din mesajul lui millie Neata Astazi suntem mai bine chiar daca inca nu ne-a trecut raceala |
sa va faceti rapid bineSimona mamica dragastoasa de
provista spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Of, sunt asa trista, am citit in ziar ca o gravida in luna a VII a dintr-un sat din Maramures, care fusese intai suspecta de gripa porcina, apoi confirmata, a murit in final la spital . |
si bebele?
simplyana_m spune:
citat din mesajul lui provista![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stefan Alexandru mami Rivali Catalin si Vlad mami petrean ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani !!!! Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Si de la noi, si de la noi!!!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ela78 spune:
Ianis in general e un copil cuminte. Adica daca il lasi cu niste jucarele, se joaca singurel ore in sir. Nu plange si nu face nazuri la mancare. Adoarme singur etc.
Insa este foarte activ, azi e a 3-a zi la rand cand face o nazbatie
Alaltaieri se juca in fund cu cilindrul si la un moment dat si-a dat drumul pe spate, de-a rasunat parchetul de la capatana lui
Aseara ii facea taica-su baie tot in fund, si jucandu-se cu ratusca lui isi da drumul in fata si se loveste cu fruntea de marginea caditei, s-a trezit cu un minunat cucui in frunte
Astazi dupa ce-am papat, cat am strans scaunul de masa - care pentru el tot centru de distractii si diverse activitati este, numai pentru mancare nu!
, in secunda 2 s-a intins dupa telecomanda si a incercat masa de sticla tot cu fruntea, s-a inrosit exact in acelasi loc unde era cucuiul
Daca ar ajunge la figurinele din desenele animate Disney lipite pe perete, si pe alea le-ar da jos 
Ori el e nazdravan ori eu trebuie sa stau efectiv cu ochii pe el.
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)