Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*
Raspunsuri - Pagina 19
Ayla21 spune:
Olga, da-i de la Hipp suc de rehidratare
http://www.hipp.ro/index.php?id=10
nu stiu daca e cazul de probl de burtica sau doar din cauza virozei sau a tratamentului, dar daca vreodata bebe are probleme cu burtica, primul lucru important e sa se stabileasca rehidratarea. Mai bune ca sarurile prolyte sunt cele de la humana. Foarte bun e sucul asta de la hipp, ceai de menta, lapte fara lactoza, chiar daca bebe nu are intoleranta la lactoza, si abia dupa ce nu mai face kk, sau nu mai vomita, dupa caz, se trece treptat la reintroducerea alimentatiei. Multe mamici pun prea mare accent ca bebe nu mananca, musai sa pape. Si cat are probleme, cum papa bebe, cum elimina (scaun/voma). Deci cel mai important este restabilirea rehidratarii/nivelului electrolitilor, care va duce la oprirea diareei/vomei.
Pt refacerea florei intestinale e bun biotix baby, sau hydrasec, cu Luana nu am avut probl pana acum, la Clau ii dadeam Eco Florina, dar nu stiu sa va spun de la ce varsta, insa stiu ca e mult mai bun ca Biotics-ul.
Olga, multa sanatate la David!
Am pus si eu poze noi.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Ori el e nazdravan ori eu trebuie sa stau efectiv cu ochii pe el. |
Asta e numai inceputul.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
simplyana_m spune:
Decat sa ma supar ca magarul pe sat (am mai facut asa
), mai bine mai spun o data: venim si noi la intalneala. Daca ne vreti. Oli zicea ca da
, asa ca Raaluca, ne pui si pe noi la socoata? Pliiizzz!!!
Si ca sa stiti despre cine e vorba, poze noi la semnatura.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ayla21 spune:
Simplyana imi place caciulita voastra de mos, tu ai facut-o?
Si bebelusul ala mic de unde l-ai gasit?
E mortal fi-tu, si catelul e mortal.
Light a candle for Alma
m_monique spune:
Ela78 linisteste-te! nu poti sa stai tot timpul cu ochii pe el. acum incepe sa descopere lumea. e o etapa importanta si fireasca in viata lui.
cand va incepe sa mearga, sa vezi atunci trante!
si ca sa te consolez ca inca e bine, iti spun ca atunci cand cresc, cad mai rau, si mai de sus.
si ioana mea a tras la capete prin casa... e drept fara cucuie. a tras la capete pana a invatat cum trebuie sa coboare din picioare in fundulet.
simplyana_m spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Simplyana imi place caciulita voastra de mos, tu ai facut-o? ![]() Si bebelusul ala mic de unde l-ai gasit? E mortal fi-tu, si catelul e mortal. ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Monica, multumim de aprecieri, si pt copil, si pt catel
Bebelusul ala e de la Miniblu, l-am mai "prezentat" pe forum pentru Floric, pt ca mie mi se pare ca seamana cu Raru...dar sunt singura
http://www.lucamic.blogspot.com/
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Olga, da-i de la Hipp suc de rehidratare http://www.hipp.ro/index.php?id=10 nu stiu daca e cazul de probl de burtica sau doar din cauza virozei sau a tratamentului, dar daca vreodata bebe are probleme cu burtica, primul lucru important e sa se stabileasca rehidratarea. Mai bune ca sarurile prolyte sunt cele de la humana. Foarte bun e sucul asta de la hipp, ceai de menta, lapte fara lactoza, chiar daca bebe nu are intoleranta la lactoza, si abia dupa ce nu mai face kk, sau nu mai vomita, dupa caz, se trece treptat la reintroducerea alimentatiei. Multe mamici pun prea mare accent ca bebe nu mananca, musai sa pape. Si cat are probleme, cum papa bebe, cum elimina (scaun/voma). Deci cel mai important este restabilirea rehidratarii/nivelului electrolitilor, care va duce la oprirea diareei/vomei. Pt refacerea florei intestinale e bun biotix baby, sau hydrasec, cu Luana nu am avut probl pana acum, la Clau ii dadeam Eco Florina, dar nu stiu sa va spun de la ce varsta, insa stiu ca e mult mai bun ca Biotics-ul. Olga, multa sanatate la David! ![]() Am pus si eu poze noi. ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Multumesc Ayla
Ii dau saruri de la Humana. O sa incerc si sucul de la Hipp. Parca si Dyana i-a dat lui Mutzu si a fost tare multumita. Sa vad pe cine trimit, caci eu nu pot iesi din casa si nici nu am cu cine sa-l las acum.Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m Decat sa ma supar ca magarul pe sat (am mai facut asa , asa ca Raaluca, ne pui si pe noi la socoata? Pliiizzz!!!Si ca sa stiti despre cine e vorba, poze noi la semnatura. http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Ana te asteptam cu drag
trimite-i te rog PM Ralucai, caci asa rugase fetele 
L-am vazut si pe Luca, care este o frumusete de baiat, asa ca trebuie sa o cunoastem si pe mamica lui

Olga, mamica lui David iepurasul