Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *28*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

croco multumim super tare dansul si am mai vazut si luptator cu pisica clopotita de monicutz si poze de liliac cu micul cantacios si zambaret ca m-am topit + povestea , pai ma asteptam de la o geamana ca tine

uve felicitari de crestinarea scumpei Sarah

uka multumim de colaje

diamar78 si eu scot crocobaurii din nas cu batista bebelusului si asa cum zicea si delia sa stii ca de cand am pus apa pe calorifere nu i se mai infunda nasucu ... ca la noi din cauza ca peretii sunt tencuiti cu un material pe baza de gips , absoarbe umezeala din camera daca este prea multa ... asa lucreaza materialul.

raluci eu stiam ca daca in 3 zile nu isi face efectul (Bonisanul) atunci trebuie sa incerci altceva. si liber la parturi cat mai repede si vazut si poze cu Remus

Constantence habar nu am cand ajungdin cauza ca dl sot trebuie sa plece maine in cursa ... dar anul asta ajung eu si nu scapati de o cafea acolo la parter la City ca e tare buna

... tot recuperez de zor la 26 si am ajuns abia la jumatate dar nu ma las ca am auzit ca s-au scris povesti si nu vreau sa pierd nimic

delia zici ca esti rockerita , povestea pliiiiiz

La noi inca ninge ca in povesti si s-a depus multa zapada , poate ca o sa fac maine un filmulet cu secatura de Liza. Cum Laci a tot fost acasa de vineri seara eu am tot avut de umblat , ieri m-am intalnit cu banatencele la o colecta pt cei mai putin norocosi si o cafea in mall , dar de maine se pare ca ramanem iar singurei si daca dl meu sot nu repara capatul strazii unde au sapat niste idioti dupa o conducte de gaz , eu nu o sa pot iesi cu masina ca e prea joasa si o lovesc dedesubt si peisajul asta idilic imi aduce aminte de alte zile si plang si rad in acelasi timp.
Visez cu ochii deschisi la intalnirea din septembrie de la turci , dar realizez ca noi nu vom ajunge pentru ca dl sot a zis ca vrea Egipt pe motive ca isi doreste de foarte mult timp ... si pt ca e baiat bun va fi Egipt doar sa fie

Foca incepe cu repertoriu nou si adauga sunete noi , incepe sa rada in hohote mai des , dar si devine isteric din te miri ce. Ne luptam cu el sa il tinem pe spate sau macar asa inclinat si el se trage de umeri si cap in fata ca sa se ridice in fung si devine nervos ca nu reuseste ...

va pupa foca mama pe fiecare in parte cu dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

mary la cat de minunata si relaxata( cu mici escapade, dar nu se pun)) nici nu ma gandeam så aveti alt program..pt mine esti un ''sablon'' atunci cand sunt pe drum de a ma ineca in negrul lucrurilor

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Iulika,ma faci sa ma rosescmultumesc tare mult

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Uka nu prea am pe cine sa trimit ca la mine Adi vine pe la 7 sau 8 seara, si lucreaza in port la Agigea, asa ca e cam greu sa se duca in oras! Din pacate tipa cu care trebuia sa ma intalnesc ca sa ma ajute cu dosarul mi-a dat telefon ca e racita, asa ca nu m-am mai dus pt dosar, dar daca tot ma imbracasem si il lasasem pe Andrei cu soacra-mea am dat o raita prin Tomis!

Buna! Mai exista Tomis?!..hehe de cand n-am mai fost p-acolo!
Ce ne facem noi zilele astea ?
Daca iti faci curaj sa mergi cu Andrei in parc sa ma suni ca vin si eu.
Azi am scos pitica in fatza blocului 15 minute sub copertina de la intrarea in bloc...a adormit instant! m-am conversat cu o baba insistenta..boring!!
Maine mergem sa ne vaccinam cu rotarix, sper sa fie bine.
Va pup pe toate, noapte buna copilasi.

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

mary ma bucur ca te-am facut sa razi la faza cu telefonul fatooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Aida, Egipt zici ha?? Atunci io dezertez de la turci si vin cu tine. Ma iei??? Te rog, te rog. (e visul meu de o viata, sunt fascinata de istoria lor) SIncer noi am vrut acum 2 ani in loc de Tenerife, dar ne-a fost teama din cauza atentatelor...
Pupam micul foc cu mare foc

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Foca incepe cu repertoriu nou si adauga sunete noi , incepe sa rada in hohote mai des , dar si devine isteric din te miri ce. Ne luptam cu el sa il tinem pe spate sau macar asa inclinat si el se trage de umeri si cap in fata ca sa se ridice in fung si devine nervos ca nu reuseste ...

va pupa foca mama pe fiecare in parte cu dor

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Dragul de elasa face si Razvi (da,stiu...imi amintesc cum ma plangeam eu ca nu tine capul si alea aleasi sa vezi acum voinicul)
Si inventivul a mai desoperit ceva...daca sta mai ridicat putin,se apuca de pantaloni cu amandoua mainile si apoi isi ridica umerii si capul de pe pernarau eu rad,dar o data,era pus putin cam sus si
din indarjenia lui de a se ridica era sa-si scape caputul in jos,bine ca eram langa el

Pupam si noi foca

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am vazut acum ca faceau reclama la tv ca vor da "Ciuleandra" si mi s-a facut brusc asa o pofta sa citesc o carte... nu mai spun ca mi=a adus aminte de tinerete cand stateam pe patura, in gradina la tara, sub salcami frumos mirositori si devoram roman dupa roman... ahhhh

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello dragelor!

Vaaai, ce vreme ingrozitoare! Am iesit cu matza afara si mai mai sa ne ia pe sus. Clar nu-mi place iarna!

Am inceput mesajul acum multe ore...nici nu mai stiu ce vroiam sa zic

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Aido ce spui tu acolo la fel face si brucu..exact la fel..si in privinta repertoriului al meu a mai adaugat amaaaaaa! si mai vb cu gura inchisa si scoate niste sunete infundate mmmmm! cred ca se chinuie så zica mama!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

ioi mary ca m-ai spart cu trasul de pantaloni

monicutz te iau ca doar nu te car in spate , te iau la brat am zis ca mergem dupa Paste ca sa nu fie nici f cald ... si am mai auzit ca dupa ce te dai jos de pe camila poti sa iti arunci hainele de pe tine ca nu mai iese duhoarea oricat le-ai spala

bay manga ce draq de sistem au aia acolo? Mai tii minte cand si mie imi ziceau ca e icter de la lapte si ca sa il opresc , dar i-am dat fenobarbital si a scazut bilirubina. Nu mai stiu daca tu i-ai dat fenobarbital sau nu. Vrei cumva sa incercam sa facem rost si sa iti preparam pt kg lu Aidan si sa iti trimitem ?

Mergi la inceput