Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *28*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monica e adorabil dragoselul. ce se mai lupta el cu balonul ala ..

monikus si anna imi face la fel seara. eu cred ca au si eu perioadele lor. sper sa-si revina repede piticul.

uve si eu l-am invatat pe al meu .. menajat .. asta e, oricum munceste ff mult, pleaca dimineata si vine noaptea .. ce sa-i mai cer dupa o zi plina cu doua joburi .. ce frumos o adoarme buni pe printesa!

va pupacesc!

noapte buna.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

MONICA buna alegere ai facut cu lasatul masini in benzinarie si eu am lasat-o intr-un an ca tot asa derapa
MIMIKA ma bucur ca sunteti bine si sper sa vina si perioada cand sa poti sa stai la taclale cu noi,ce copii frumosi si vorbareti ai
ANDRE ma bucur ca sunteti bine iar cu alaptatul nu te stresa sunt diferite cazuri in care mamele nu pot alapta si au copii sanatosi.Ce lapte praf ii dai?De la nan se constipa cam toti copii ca e gras,dar daca vrei sa continui p-asta fa-l in ceai de musetel odata la 2-3 mese(asa ma invatat pediatra pe mine)...am vazut si pozele sunteti o familie fericita
DANA bine ca nu a patit nimik tico si te-ai descurcat sa ajungi la cora.eu tin minte ca acum cativa ani am lovit tocmai masina sora-mii care era parcata si am luat viraj prea aproape de ea...noroc ca era a ei dar oricum m-am simtit naspa
CRISTINA_ANA mi-ai facut o pofta cu chiflele alea si p-astea le-as face dar...nu avem cora
MANGA sper sa nu faca febra maine AIDAN si ma bucur ca analizele au iesit bunicele
CLAUCIA ce te-ai distrat tu la patinoar,felicitari si asteptam poze cand va intalniti cu copii la patinoar
ANAMARIA costumasul mi l-a adus sora-mea din Austria
RALUCA am vazut o mandrete de fetita,sa-ti traiasca si sa fiti fericiti
IOANNA ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la doctor si Carol e sanatos tun
trimit si revin

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu tot incerc sa gasesc ceva la care sa ma uit la televizor dar nu gasesc absolut NIMIC

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

luto felicitarea am trimis-o in primul rand pentru ca tinem la voi si apoi ma gandeam ca ar fi frumos de trimis si ca va puteti face usor...anul trecut circula una cu reni...dar e haioasa...

mi-au placut filmuletele Nelei, aveam si eu unul facut dar nu de craciun.....astept bradul sa fac unul de craciun ..noi il facem pe 24...obicei stravechi mostenit....

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Eu tot incerc sa gasesc ceva la care sa ma uit la televizor dar nu gasesc absolut NIMIC

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

era o vorbå:'' då-l mai tare si..inchide-l''

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ptui Mada, cat e de scump Irinel . Cat este el de expresiv, pare un bebe mult mai mare iar tu arati FANTASTIC. Imi place, ca esti mereu aranjata si gatita, bravo

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

croco si noi tinem la voi pt ca sunteti doua frumoase si ne sunteti taare dragi

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Iulika,

Ioana,am citit si eu blog-ul taticului si tare mi-a placut

L-am vazut pe Dragoselu' cum molfaia la balonasul ala,pe Mimikosi,pe Razvan si Alexandru pui de Kiki,pe Ama dansatoarea..si am mai vazut puiuti dulci dar ma lasa memoria la ora asta asa tarzie..

Am salivat la tortul Ellei,m-as baga si eu la unul..hhmmm,tre' sa mai citesc o data sa vad ce si cum.Am vazut si pozele de la botezsi printesele

Aaaa,cum sa uit de caruciorul "tunat" al lui Bruce,suuuper

Noi inca mai dormim aprox. 7 ore pe zi...1,5 pe la 10 dimineata, apoi programul e in asa fel facut incat mai doarme o tura cu o ora inainte sa-l culc pe Alex (care doarme in general 2-2.5 ore) si se trezeste cu o ora dupa el,aici ar veni cam 4 ore ,4 ore si ceva.Apoi mai baga un somnulet pe la 6 si ceva (cam o ora) si la 10 somnul de noapte.Sunt doamna,nu?!?

nu dati cu rosii

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Cristina,dupa explicatiile date de tine, cred ca si eu am dermatita seboreicazilele astea vroiam sa ajung si eu la un dr....sper sa si pot
Mi-am dorit mult de tot sa-mi fac acu' pe sarbatori breton (am mai avut pe a12-a si mi-a placut cum imi statea) dar ma gandesc la saracul parul meu,putinul de el cat a mai ramas daca i-o fi bine sau nu sa-l tundof of,ce probleme am si eu

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

mary la cat de minunata si relaxata esti( cu mici escapade, dar nu se pun)) nici nu ma gandeam så aveti alt program..pt mine esti un ''sablon'' atunci cand sunt pe drum de a ma ineca in negrul lucrurilor

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput