Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *28*
Raspunsuri - Pagina 6
monica_dicut spune:
Mai, da voi glumiti? CHiar nu mai scri enimeni?
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
santorini spune:
Uka nu prea am pe cine sa trimit ca la mine Adi vine pe la 7 sau 8 seara, si lucreaza in port la Agigea, asa ca e cam greu sa se duca in oras! Din pacate tipa cu care trebuia sa ma intalnesc ca sa ma ajute cu dosarul mi-a dat telefon ca e racita, asa ca nu m-am mai dus pt dosar, dar daca tot ma imbracasem si il lasasem pe Andrei cu soacra-mea am dat o raita prin Tomis!
Selen bafta maine la Bucuresti!
Manga ma bucur ca analizele lui Aidan sunt ok! Si Andrei a avut ochii galbeni pan ape la 2 luni (cred ca tot icter de la laptele de mama a avut)!
Claucia ce frumos ca ai fost la patinoar si la noul mall. Cum este? (nu ca as ajunge prea curand pe acolo, dar asa de curiozitate)
Cristina_Ana uite de aia nu vreau eu sa ninga la Cta. Ca eu pe zapada nu ies (odata ca nu ma lasa Adi, si a doua ca nici eu nu ma pricep la condus fara frana)!
Si apropos de ce zicea Dana, Monica si Manga si eu sunt o soferita tare priceputa. Luna trecuta ma intorceam din parc cu Andrei si cu mama, si m-am gandit sa trec si pe la medical de familie sa imi iau concediul medical. In zona respe tiva masinile se parcheaza in fata blocului pe trotuar si inainte de trotuar este o zona neasfaltata marginita de bordure (probabil acolo mai demult se plantau fori sau gard verde). Vad eu unspatiu liber intre doua masini, iau repede volan dreapta si intru intr-un namol groaznic. Plouase cu o zi inainte si acolo se facuase namol, de aia era liber locul. Incerc eu sa ies (imi era si cam frica pt ca ieseam cu fundul in strada si de trebuia sa ma si asigur), ambalez, ambalez , am facut sleau, ce sa mai nu am reusit. Asa ca ne-am urcat intr-un taxe si am ajuns acasa, iar Adi s-a dus mai pe seara si a scos masina (destul de usor as zice). Asa ca pe zapada as fi dezastru!
Carinablanca ce craciunita frumoasa ai!
Mimika si kikicri aveti niste baieti tare frumosi!
Nela e super filmuletul! O sa incerc si eu sa fac! Si pana la urma cand incepi diversificarea? Dar voi fetelor?
Kawaichan super nunta, iar tu arati extraordinary cu florile alea in par si cu kimonoul rosu!
Monica ce frumos l-ai surprins pe Dragos in filmulet. I-am luat si eu lui Andrei o jucarie ca aia si la fel s-a luptat si a lins la ea pana a obosit! Se vede ca s-au nascut in aceeasi saptamana!
Monicus si Uve got mail asa cum zicea si Monica o sa treaca. Andrei s-a oprit din urlat pe la aprox. 2 luni! Incercati sa le dati suzeta (la noi functioneaza super! Si vorba Monicai programul e de baza! Eu ii fac baie lui Andrei pe la 08.30 dupa aia suge si apoi il culc. Ziua la fel il culc la max doua ore, ca altfel devine nervos . De adormit insa numai leganat adoarme , si pentru ca in brate nu mai puteam l-am pus pe pernuta pe picioare. Incerc sa il obisnuiesc sa adoarma in pat dar nu am reusit deocamdata.
Va si ma bag la ca Andrei doarme deja si iar o sa ma trezeasca la noapte de cateva ori, ba sa pape, ba numai asa ca s-a trezit si nu mai poate sa adoarma singur! Nu stiu cum sa fac sa doarma si el toata noaptea, ca am incercat sa-i dau si bibe cu laptic muls mai devreme si nu vrea, ca s-a saturat, pe burtica nu vrea sa stea...Off off mai mai...
de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
Iulika29 spune:
si eu mai sunt pe aici
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
mary_07 spune:
Si eu,si eu
Am pus echipa la somn,fug la un dus si revin la povesti
Primul Craciun in 4
_
Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac io , io |
Pai zi atunci
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Si eu,si eu Am pus echipa la somn,fug la un dus si revin la povesti Primul Craciun in 4 _ Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan |
Iote aici mama care-mi place
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
monica_dicut spune:
Io l-am pus pe zgatie la somn da azi nu vrea neam sa doarma. Adevarul e ca mi-a dormit toata ziua cam 5 ore in total, in plus a tras o portie si de pe la 9 pana la 10 fara ceva. Cred si eu ca nu-i e somn . Sta si gongane in patutz. DA nici io nu ma duc sa-l bag in seama ca poate adoarme. S-a bagat tasu la somn, poate il adoarme cu sforaiturile
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
MangaGirl spune:
ce tare e Dragos cu jucarica. am ras bine in seara asta. si mi-a placut si felicitarea Amei. multumim.
mihaela mai am de vazut nunta ta. sunt in dormitor, la beci si am semnal prost, asa ca se tot incarca de vreo juma de ora.
santorini. aidan face pe 3 ianuarie 3 luni si cred ca tot galben va fi. bilirubina e inca mare - 110 (normala e intre 0-21) iar cea conjugata e 6, unde maxima ar trebui sa fie 4. sa vdem cum evolueaza. ce ma enerveaza este ca, desi nu mai e 150, tot e mare si mi-e frica totusi ca afecteaza ficatul din moment ce e modificata. astia oricum nu ii vor face nimic. din punctul lor de vedere e icter de la lapte.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
monica påi cum vrei så doarma copilu daca a dormit si ziua?! Acum are chef de harjonealå ce stii tu
Manga dar daca din punctul lor de vedere e icter de la lapte e oki så fie asa bilirubina??e vreo diferenta dintre cel care il face la nastere si cel de la lapte sau cum??
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite