Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *28*
Raspunsuri - Pagina 9
cristina_ana spune:
Mai fetelor, eu mi-am pregatit maglavaisul ala de henna ca sa ma fac cu el maine dimineata. Cica daca sta cateva ore la "dospit" iese culoarea mai intensa! Nu pot sa va zic in ce fel arata si miroase. Seamana cu un mare noroi dintr-o mlastina imputita, si miroase ca atare. Deja imi pun mii de intrebari cum o sa imi pun eu asa ceva in cap?!!!!
Mary, am incercat sa intru pe pozele tale ca sa te studiez putin si sa vad daca ti-ar sta bine cu breton, dar vad ca nu sunt publice (pozele). Sa stii ca bretonul este foarte dificil si enervant. Eu am avut asa ceva toata viata, dar acum mi-am propus sa il las sa creasca sa vad cum e si fara. Pentru dermatita seboreica cumpara-ti un sampon cu sulf. Intreaba la un plafar. Eu am unul de Vichy dar e destul de scump si nu cred ca merita neaparat. Data viitoare ma duc la plafar sa vad ce gasesc si pe acolo.
Lucia, tu nu mai zici nimic? AM remarcat ca azi nu ai intrat deloc!
Crocodana, superba felicitarea! Imi fac si eu maine!
Monique, eu sunt de acord cu tine ca toate cremele intra in piele, dar nu cred ca aspirina e asa daunatoare pentru copil. Vad ca multe fete au dat bebeii pe cap cu asa ceva la sfatul medicului. Sa stii ca si eu incep sa fiu ingrozita de cosmeticalele astea care contin numai porcarii. Eu am patit-o rau cu antiperspirantul Lady Speed Stick. Acum cateva luni, ma dadeam excesiv de mult cu el, si dimineata si seara si mi-a aparut un fel de galma la subrat. Se inflamase tare un ganglion, ajunsese pe la 3 cm. M-am speriat rau de tot, eram pe punctul de a ma duce la doctor, dar am citit pe net ca ar putea fi de la deodorant, asa ca am renuntat sa ma mai dau. In cateva zile ganglionul respectiv s-a retras in totalitate, deci sigur de la asta era. Acum folosesc un deodorant solid de la Lush, fara aluminiu si este OK. Deci mare atentie la deodorantele cu aluminiu, mai bine le aruncati direct la gunoi!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
Fragutza spune:
Mda, sunt senila e clar..tot nu-mi amintesc ce vroiam sa mai povestesc.
In fine, intre timp mi-a aparut alta dilema: nu-mi mai simt deloc sanii plini si mi-e teama sa nu raman fara laptic. Fata suge linistita, nu plange, pare ok ea. Oare e normal?
de Natalia (03.09.09)
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Mda, sunt senila e clar..tot nu-mi amintesc ce vroiam sa mai povestesc. |
aidaciolac spune:
cristina pliiiiiz sau sa nu te faci cu henna nu mai stiu exact motivele dar maine iti fac lipeala cu o prietena hair stilista care stiu sigur ca e total impotriva
cristina_ana spune:
Maria si Santorini, vad ca si voi sunteti in clubul soferitelor belea la volan, hihihihi!!!!!!
Monica, ce simpatic e Dragoselul, cum se joaca si linge el balonul acela!!!
Raluca, stai linistita ca nici eu nu-mi mai simt sanii plini de mult timp, si lapte e suficient!!!! S-a reglat productia de laptic, asta e explicatia! Dar cand incepe sa suga nu simti ca exact atunci vine lapticul? Ca eu daca da un pic cu limbuta simt cum ma furnica prin sani, semn ca se produce papa bun!
POZE
Fragutza spune:
Aida
Hmm, ganglioni..am si eu la axila stanga, cred ca sunt 2 bucati. Ii am de mult, dar pt ca am tot fost cu fertilizarile mele, tratamente and co nu mi-a mai stat mintea sa merg la medic. In seara asta i-am remarcat iara.
Deodorant fara aluminiu se gaseste la magazinele DM, marca e Alverde si e de bun simt la pret.
de Natalia (03.09.09)
cristina_ana spune:
Auleuuuuu, Aida, de ce sa nu ma fac????!!!!! EU tocmai ce mi-am preparat minunea!!!!
Pai pe net am citit numai de bine de planta asta!!!! Si pe forumuri de la tipe care au incercat si in articole "de specialitate"!
POZE
Iulika29 spune:
fetele va pup apåsat si merg la
Noapte buna!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
aidaciolac spune:
cristina serios Lady Speed Stick Gel e cu aluminiu? Ca eu ma dau de ani de zile cu el ... cat despre Lush eu prefer Karma , dar sunt atat de scumpe si chiar nu am vazut antiperspirante la ei (magazinul de la noi) , ca doar saptamana trecuta am dat o raita la cumparaturi la ei