Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *28*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna mamicilor

Fetita mea de vreo 2 sapt. se trezeste plangand. Nu stiu daca viseaza urat sau ce are, dar ma doare sufletulcand o apuca plansul in somn si se trezeste pangand tare. Apoi o iau in brate sau stau s ma vada si se calmeza.

E normal un astfel de compotament la un copi de 3 luni? (azi facem 3lni, suntem mari deja)? vOI CE PARERE AVETI?

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Dana, si Ana se trezeste plangand, cand o doare stomacul. Mi se rupe sufletul cand o vad, dar din pacate nu o pot ajuta. Tot astept ziua in care sistemul ei digestiv se va mai maturiza, cat de cat.
Mai un pic si scapam si de asta... si dam de altele... vorba unui clasic celebru: primii 20 de ani sunt mai grei ca dupa aia e floare la ureche...

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Danuta si Ama se trezeste miorlaind....mai ales dimineata devreme si seara cand incercam sa o culcam si doar atipeste..uneori aud cum elimina gaze insa nu e regula....

acu doarme dusa ca azi noapte a adormit profund la 5.....daca nu o leganam incepea sa ne bombanea si noi de teama...da-i inainte...dar a stat tati cu ea ca si el tot pasare de noapte era in vremurile bune.....

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Nela, in momentul acesta ma pregateam sa intreb de tine, am remarcat ca nu ai scris azi, si parca te-am simtit un pic mai trista in ultimul timp! Sper din tot sufletul sa ma fi inselat!
Dupa ce ma usuc o sa imi fac poze la par, ca la cat v-am innebunit de cap, macar sa va arat si rezultatul!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

nah hai sa ma laud si eu cu o foca de 7.550g si poze si filmulete de dembrie

uve eu zic ca e mai bine sa manance mai des si cate mai putin decat ca halosu meu cu 200ml la 5 ore , dar doar 4 mese /zi ... foarte rar cere si a 5-a masa. Eu ii dau Nan 1 si la varsta lui ar trebui 5 mese x 200ml/zi ... dar vad ca ia in greutate si asa.

... acum ma bag la pozele claudiei ca sunt sigura ca o sa am ce linge la cat de dulci sunt fetitele alea , ioi

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Aida, ce scump e copilasul tau. Si ce vorbeste el cu mami... Sa-ti taisca si sa te bucri de el. Un scump!

Mergi la inceput

Gata, m-ati linistit. Multumesc mult pt. raspunsuri. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele care iau Cerazete: cum e la voi cu CM-ul???!!!
Ca la mine a venit acum vreo doua luni, si pe urma nimic. De vreo saptamana ma tot doare burta ca la ciclu si zilele trecute am avut o mica sangerare, dar mica de tot si atit. Si vad ca tot ma doare burta, nu rau, e senzatia aia de dinainte de menstruatie. Nu stiu deloc daca e normal. Eu in mod normal m-as fi speriat rau de tot daca as fi sangerat doar cateva picaturi. Offf, de-abia astept sa scap de cosmarul anticonceptionalelor si sa ma reglez si eu, sa stiu o treaba.

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Danuta si Ama se trezeste miorlaind....mai ales dimineata devreme si seara cand incercam sa o culcam si doar atipeste..uneori aud cum elimina gaze insa nu e regula....

acu doarme dusa ca azi noapte a adormit profund la 5.....daca nu o leganam incepea sa ne bombanea si noi de teama...da-i inainte...dar a stat tati cu ea ca si el tot pasare de noapte era in vremurile bune.....

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Dana, am uitat sa iti zic ca Ama este o draguta! Pe zi ce trece este mai frumoasa! Este una dintre fetele cu cele mai finute trasaturi
Mi-am salvat si eu felicitarea cu mosul ce ai trimis-o ieri, multumesc tare.

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nela e pe vine cu pozele nu am stiut ca vrei

... intru sa fac noul capitol

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Am si eu o intrebare pentru fetele care iau Cerazete: cum e la voi cu CM-ul???!!!
Ca la mine a venit acum vreo doua luni, si pe urma nimic. De vreo saptamana ma tot doare burta ca la ciclu si zilele trecute am avut o mica sangerare, dar mica de tot si atit. Si vad ca tot ma doare burta, nu rau, e senzatia aia de dinainte de menstruatie. Nu stiu deloc daca e normal. Eu in mod normal m-as fi speriat rau de tot daca as fi sangerat doar cateva picaturi. Offf, de-abia astept sa scap de cosmarul anticonceptionalelor si sa ma reglez si eu, sa stiu o treaba.

POZE

Eu am terminat prima folie si de ieri am trecut la urmatoare si nu mi-a venit ciclul. Sper sa nici nu vina pana termin cu alaptarea.

Mergi la inceput

Cristina, esti o draguta, ca de obicei. Da, asa este, m-ai simtit tu bine, sunt un pic mai tristuta, probabil ca mi-e dor de ai mei, de casa parinteasca. Sunt si un pic mai irascibila, dar ma tratez!

De abia astept sa te vad, tu esti o draguta oricum.
Daca e un pic mai inchisa nuanta decat cea cu care te-am vazut eu in poze pana acum, o sa fie tare reusita, merge super cu ochii aceia verzi ai tai.

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput