Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *28*
Raspunsuri - Pagina 21
Iulika29 spune:
bunå dimineata!!
ce suprizå plåcuta sa o vad pe devylla care a pus si pozici cu mogalnetele
..mami felicitari pt cele 2 minuni ale tale care sunt tare dulci
raluca_U 

am vazut pozele si video-urule cu stefånut si m-am topit toatå..ce zåmbåret e el si ce imi place mami cum vorbiti voi acolo
si adinuta e o superbå..o adevåratå domnisoricå
..si tu mami esti atat de dulce, de caldå

aida am vazut si puiul tau de focå care il cam 'strångea'' caciula de mos craciun
..ce vorbåret e el acolo
..a un dulce
caludia vazut si dulceata isabella..cat e de frumoaså!
ptui ptui..iulia stralucea toatå
..si tu mami se citeste fericirea in ochisorii tai

azi ajunge prietena mea
mai pe searå..iuhuuu
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac nela e pe vine cu pozele ![]() ... intru sa fac noul capitol Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Pai vezi daca nu imi citesti posturile... ca de ieri ti-am zis sa pui si pentru sufletelul meu pozici, cand te-am auzit ca ai facut si filmulete, alea alea... Mi-e dor sa vad zapada mare in Timisoara, din vremea studentiei nu am mai vazut asa multa. Mi-au zis prietenii ca e multa, cum n-a mai nins demult. Multam tare.

Auzi, cand m-am uitat la pozele tale, dupa ce am terminat de admirat foca dragalasa, l-am fazut pe bunicul si citind comentariul tau mi-am adus aminte de ZUMA, mi-e dor de zuma... cate bile n-a mai luat Ana in cap cand statea la mine in burtica... ce vremuri!

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

suede spune:
Crocodana o sa incerc sa incarc niste poze noi!
Cristina_ana intr-adevar m-a marcat forte mult aceasta experienta,nu doresc nimanui...Sper si eu sa nu mai avem astfel de experiente.
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
carinablanca spune:
Ola fetelor,
Am reusit sa adorm una bucata piticot (desi nu stiu cat tine) si am intrat putin sa vad cat pot recupera.
Va multumesc pentru aprecierile la adresa Craciunitei mele 
SI La multe lunite sarbatoritilor nostri de azi.
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE PROAPETE 

carinablanca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Ia uitati ce face Dragos Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
.Foarte scump micutul tau.
Si precoce.
de scumpete de
Maria (31.08.2009)POZE PROAPETE