Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *28*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna mamicilor

Fetita mea de vreo 2 sapt. se trezeste plangand. Nu stiu daca viseaza urat sau ce are, dar ma doare sufletulcand o apuca plansul in somn si se trezeste pangand tare. Apoi o iau in brate sau stau s ma vada si se calmeza.

E normal un astfel de compotament la un copi de 3 luni? (azi facem 3lni, suntem mari deja)? vOI CE PARERE AVETI?

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Yuhuuuu am scos Atomixul cu nasu in zapada Da greu frate d eimpins carutu prin nameti . cred ca am dat jos vreo 257 de grame

Ma bag la vizionat poze si apoi sa fac o mancarica de cartofi ca am luat o scaricica de si abia astept sa pap

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Aaaa...si nici micuta mea nu mi-a luat bine in greutate in ultima luna (doar 600 g). Are acum 6320g. Sper sa imi ia mai bine luna asta si sa mai am lapte sa o hranesc exclusiv. Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Danutza, multe lunite inainte!

Am mai remarcat si la Natalia la fel, se trezeste plangand. La ea e de la durerea de burtica ca o vad cum se strange.
Poate o doare si pe ea burtica sau ii e prea cald.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Aida, foca ta e scumpa tare si iti seamana de numa numa!

Raluca
....ai niste copii superbi! Ma bucur ca Stefan e bine ! E tare haios! Si Ama gangureste la fel iar cand noi imitam sunetele pe care le scoate ea rade in hohote!
Cred ca e pe principiul de cat sa invat eu limbajul lor mai bine ii fraieresc sa il invete ei pe al meu!

Suede, Doamne ajuta! O sa fie bine....mi-e sa nu cer prea mult dar mai pune niste poze daca ai cu privirea cea smechera de Mihnea!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!!!!!!

Ana Elisa
Alexandru Daniel
Rares Andrei
Sonia
Ioana Maria Alexandra - iubita mea
Iulia AnaMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Gata, m-am spalat, dar impresii va zic mai tarziu, ca acum e ud si nu imi dau seama de nimic. Transformari radicale nu sunt, dar parca e o idee mai inchis la culoare. Ce am remarcat pozitiv e ca nu mi-a mai cazut deloc parul la spalat si nici nu imi mai simt cojite prin cap. Desi sunt constienta ca efectele pozitive (daca or fi ) nu apar asa, instantaneu, ca doar nu mi-a lipit henna parul de cap!
Raluca, ce frumosi copii ai!!! Si ce vesel e Stefanut, dragul de el, la cat a suferit si uite ca tot numai un zambet e! Bafta Adinei la serbare. La cresa lui ANdrei nu fac serbare de Craciun!
Suede, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva. Probabil ca te-a marcat foarte tare ce s-a intamplat, dar eu sper sa iti revii si sa te linistesti curand si micutul tau sa nu mai sufere niciodata!
Danuta, nu cred ca e nimic in neregula daca se trezeste plangand. Nu stiu sigur, dar eu cred ca si ei viseaza!
Eu sunt cu lasagnia in fata!!! Este excelenta!!!!!!!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Salutare de la mare!

Dana, la cat mai multe lunite Anei! Ce aveti in plan azi, in afara de zapezica? Ce frumos trebuie sa fie... poate faceti si pozici.
La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Am vazut poze tare dragute pana acum, numai una si una. Toate mi-au mers la suflet, fara exceptie!

Insa filmuletul Mihaelei de la nunta ei a fost cireasa de pe tort, m-am delectat azi noapte cu el. Foarte dragut si mi-a placut si fratiorul tau, un finut. Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si astept cu mare drag povestea voastra de dragoste. Apropo, Andre, cum merge cu scrisul la a voastra?

Cristina, cum a iesit parul? De abia astept sa te vad!

Aida, poze cu zapezile din Timi cand pui? Parca asa ai zis, ca ai poze si filmulete de zilele astea.

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Yuuuiii,Raluca,ce fain gangureste Stefan .Ma bucur ca acum sunteti acasa si e bine puiul,pupici multi de la noi

Cristina,asteptam atunci impresii "pe uscat"

Am vazut si poze cu foca zambareata

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

danuta calma ca e ok sa planga din somn. Erik cateodata incepe si urla in somn si apoi adoarme , alta data urla si se trezeste si cand deschide ochii si ma vede incepe sa zambeasca. Cine stie . poate ca si ei viseaza. Sa stii ca eu pana mare am plans in somn

Mergi la inceput