Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *28*
Raspunsuri - Pagina 18
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac nah hai sa ma laud si eu cu o foca de 7.550g si poze si filmulete de dembrie uve eu zic ca e mai bine sa manance mai des si cate mai putin decat ca halosu meu cu 200ml la 5 ore , dar doar 4 mese /zi ... foarte rar cere si a 5-a masa. Eu ii dau Nan 1 si la varsta lui ar trebui 5 mese x 200ml/zi ... dar vad ca ia in greutate si asa. ... acum ma bag la pozele claudiei ca sunt sigura ca o sa am ce linge Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
, credeam si eu ca o ajuta la colici sa manance mai putin la o masa, dar din pacate nu e asa...Foca ta tot superb este si 7,550
; a mea o sa aiba la 5 luni greutatea asta
mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
Raluca_u spune:
buna fetelor
am venit si eu sa imi laud puiutii
Azi l-am cantarit pe Stefan si are 6160g, in conditiile in care acum 2 saptamani in mica pauza in care am fost acasa din spital, avea 5530g. a crescut puiutul meu ff bine.
Domnisorica mea Adina are astazi intalnire de gradul 3 cu Mosul. avem serbarea de Craciun la cresa si ea va avea rolul principal cica...
Mandra tare mama cioara asa cum va imaginati. in seara asta avem program de impodobit bradul.revin pe seara sau maine cu detalii de la serbare si cu bradutul nostru.
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
suede spune:
Buna dimineata!
fetele.
Noi suntem acasa,incercam sa ne revenim la ritmul normal.Sincer,inca n-am scapat de cosmarul ,,caca'' si de fiecare data cand il schimb ma rog sa fie in regula.
Nu mai vreau sa trecem prin cosmarul prin care am trecut pentru nimicin lume.
Azi termina baiatul tratamentul si sunt tare curioasa cum se va comporta fara medicamente.
Eu sunt bine,mananc regim strict,legume fierte,orez,carne fiarta,banane si atta.
Uve pe Mihnea l-am alaptat,asa m-a sfatuit pediatra,nu i-am dat nici un alt fel de lapte.
Carinablanca si Manga va multumim pentru ca va ganditi la noi
.
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
aidaciolac spune:
claudia tare zgarcita esti la poze
(mai stiu eu cateva de la noi
) ... si unde pui ca mai ai si ce arata , dar nah
cristina multa bafta
ioana ma bag si io pe blogul tau , dar sa plece zmeul sa termin cu trambaleala de pachete si bagaj si tot ce implica plecarea ... si sa pot citi in liniste
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui Raluca_u buna fetelor am venit si eu sa imi laud puiutii Azi l-am cantarit pe Stefan si are 6160g, in conditiile in care acum 2 saptamani in mica pauza in care am fost acasa din spital, avea 5530g. a crescut puiutul meu ff bine. Domnisorica mea Adina are astazi intalnire de gradul 3 cu Mosul. avem serbarea de Craciun la cresa si ea va avea rolul principal cica... Mandra tare mama cioara asa cum va imaginati. in seara asta avem program de impodobit bradul.revin pe seara sau maine cu detalii de la serbare si cu bradutul nostru. Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
nimic nu poate aduce mai multa bucurie unei mame decat realizarilor copiilor ei! asa ca, eu una, ma bucur tare pentru tine si pentru voinicul Stefan si frumoasa Adina. sa ne arati si noua fotogarfii de la serbare, da?

Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac ioana ma bag si io pe blogul tau , dar sa plece zmeul sa termin cu trambaleala de pachete si bagaj si tot ce implica plecarea ... si sa pot citi in liniste |
lectura placuta 
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
suede spune:
Draga mea,
Multumesc 

| citat din mesajul lui aidaciolac suede ![]() Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

si