Bobocei de sep-oct 2008 (231)
Raspunsuri - Pagina 10
JulyMorning spune:
Buna dimineata si de la noi!
Multa sanatate boboceilor bolnavi!
babytza Multa sanatate mamei tale, sa treaca cat mai usor peste tratamente!
Nikole Sa stii ca tot verific in ce data suntem, abia astept 22, sa fie cu muuuuuuuult roz/albastru (liniutze pe test, adica)!

Si ca sa compensez cumva lipsa buclelor la fii'mea, m-am dus sa o mai maltratez un pic si i-am pus cercei
M-am tot gandit si mi-am zis ca probabil nici ei nu ii place prea mult cand ii zice lumea ca e baiat. Deh, mama denaturata care nu o imbraca in roz!
Mi-ati dat o idee buna cu patutul de copil mare, ca ma tot gandeam ce fac eu cand mi-o creste burtoiul. Cred ca ii mut salteaua jos de tot, scot barele din fata si iau o protectie de la Ikea. Desi sincer si mie mi-e teama sa nu se arunce in cap ridicandu-se de protectie, mai ales ca uneori se mai trezeste noaptea (rar, dar se mai trezeste plangand). Dar asta e... daca altii au reusit, am si eu curaj sa incerc. De dat jos nu se pune problema, stie sa se dea. Pe de alta parte, cand voi avea vreo urgenta, unde mai pun copilul? Acum o pun in patut cand vreau sa stea intr-un loc, mai ales ca sta cumintica daca e cazul. Nu stiu cum o sa fac, sunt cam bulversata
.
Cat despre burtoi... parca a inceput sa creasca... desi inca mai imbrac blugii mei. Luni ma duc la doctor la eco, sa vedem daca imi da vreun hint cu privire la sex ![]()
Babymom, mai ai cumva la indemana link-ul cu growth charts for breastfed babies? L-as vrea si eu, pleaseeeeee. Saru'mana.
Revin, iar am uitat ce mai voiam sa zic.
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+
abe spune:
lala ce viata palpitanta ai
cu toate belele ma gandesc ca are si multe avantaje viata asta, nu?
claudiaH ai o fetita tare cuminte!! si maria face o groaza de nebunii si tipa daca nu=i iese ceva si cu toate astea tipa si la masa si la somn (la ala de pranz, ca seara e ok). asa ca...bravo voua!!
vai ce vant bate la noi! 10 minute ne-am imbracat si am stat afara 5!!
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Piolica , Joy la voi ce se anunta ? Ceva samburei pe acolo ? ![]() Haideti fetelor, sa curga vestile bune de sarbatori Sa mai uitam si noi de treziri noaptea, mofturosi si bobocei bolnaviori ![]() Burtoasele noastre ce fac ? Roxi a scris , Monyca si July ce fac sambureii din burtici ? ![]() ![]() ![]() Babytza si puii Valentina David |
Hehe... ar tb sa-mi vina rusii maine. Dar deja am prestat un surecheck si... nimic
Cum o vrea DD.
ca te gandesti la mine.Nikole, iti tin pumnii stransi

Piolica, parca in ian. aveti programare la dr. Mai e putiiin

Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
Joy21 spune:
Mamicile care stau in Buc, scoateti cupiii la plimbare? Mie mi-e frica ca raman inzapezita cu caruciorul. Si mai bate si vantul cu zapada....
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
Joy21 spune:
July, si eu vreau sa-i pun cercei Sofiei dar nu ma lasa sotul
graviduta, poate se ia ![]()
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
nikolici spune:
Nu mai saniutza pana saptamana viitoare...mi s-a pus pata rau, vreau saniutzaaaaaaaa
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
lala77 spune:
Nu vorbiti de copii caposi ca incep sa plang.
Mie imi vine s-o trimit pe Anna pe luna cateodata.
Se tavaleste pe jos si da din picioare de cate ori nu-i dau ceva. Intr-un timp am observat ca de cate ori se supara, venea in sufragerie si se dadea cu capul de covor. Abia mai tarziu am realizat ca nu e o fixatie ci e cu premeditare: in sufragerie avem un covor flocos si gros si deci datul cu capul nu doare tare.
Vrea numai cum vrea ea, mereu aceeasi jucarie cu care se joaca sora-sa...
Cand ma gandesc cum era Alice ca ii explicam frumos si intelegea; cu Anna parca vorbesti la pereti.Si nu pt ca nu pricepe, ci pt ca nu-i pasa.
Uneori nici nu intoarce capul; cand o strig, parca e surda.Si nu e ca daca zic "hai sa mananci" rupe usa.E doar neam prost.
July, sa purtati sanatoase cerceii. 

Pe noi ne intreaba lumea daca e baiat chiar si in roz si odata avea chi
ar fusta. Si am zis ca e fata ,ca uite are fustita si cica "ma scuzati, vazusem ca n-are cercei"
Noi n-avem cercei din cauza poporului englez, am mai povestit eu aici cum e cu supusii reginei si gaurile in urechi.
Bafta luni la eco. Ar trebui sa-ti spuna ce sex are samburelul.Noi am aflat la 11 sapt de fiecare data.
Cred ca merg sa culc copiii. Edeja amiaza; afara n-avem nici o sansa ca o sa inghetam cu totul...naspa iarna.
lala77 spune:
Nu vorbiti de copii caposi ca incep sa plang.
Mie imi vine s-o trimit pe Anna pe luna cateodata.
Se tavaleste pe jos si da din picioare de cate ori nu-i dau ceva. Intr-un timp am observat ca de cate ori se supara, venea in sufragerie si se dadea cu capul de covor. Abia mai tarziu am realizat ca nu e o fixatie ci e cu premeditare: in sufragerie avem un covor flocos si gros si deci datul cu capul nu doare tare.
Vrea numai cum vrea ea, mereu aceeasi jucarie cu care se joaca sora-sa...
Cand ma gandesc cum era Alice ca ii explicam frumos si intelegea; cu Anna parca vorbesti la pereti.Si nu pt ca nu pricepe, ci pt ca nu-i pasa.
Uneori nici nu intoarce capul; cand o strig, parca e surda.Si nu e ca daca zic "hai sa mananci" rupe usa.E doar neam prost.
July, sa purtati sanatoase cerceii. 

Pe noi ne intreaba lumea daca e baiat chiar si in roz si odata avea chi
ar fusta. Si am zis ca e fata ,ca uite are fustita si cica "ma scuzati, vazusem ca n-are cercei"
Noi n-avem cercei din cauza poporului englez, am mai povestit eu aici cum e cu supusii reginei si gaurile in urechi.
Bafta luni la eco. Ar trebui sa-ti spuna ce sex are samburelul.Noi am aflat la 11 sapt de fiecare data.
Cred ca merg sa culc copiii. Edeja amiaza; afara n-avem nici o sansa ca o sa inghetam cu totul...naspa iarna.
ClaudiaH spune:
July, sa purtati cu placere cerceii! Nici la mine nu e de acord tata sa punem cercei.
Lala, super faza cu "am vazut ca n-are cercei". Da-si inchipuia ca o fi vreun pui de scotian? Si Lucia mea e des luata drept baietel datorita podoabei capilare slab reprezentata si a faptului ca e indesata si neastamparata.
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Piolica, parca in ian. aveti programare la dr. Mai e putiiin ![]() |
da, pe 6 ian, insa mergem la discutii :) mai e pina o sa ajungem la lucruri serioase. Eu sint foarte optimista, mai e si decembrie pina atunci. Iar 2010 are 12 luni, asa ca, optimism cit cuprinde.
Mult succes si tie, poate ca surecheck nu a fost asa de sure!
Nico, iti tin pumnii! Tin pumnii la toate fetele care se gindesc la un nou bb.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)