Bobocei de sep-oct 2008 (231)
Raspunsuri - Pagina 9
abe spune:
buna dimineata! dau si eu o cafea si-o ciocolata calda!
ba io cred ca-i mai buna suzeta!! si noi avem deget dar parca as fi preferat sa fie suzeta...claudinna ce-i aia moasa de botez?
lala haide joaca la loto! poate iei milioanele!!
nikolici

sa fie cu ochi!!
ClaudiaH spune:
Claudinna, am patit si eu asa o data cu Lucia: febra si pete pe corp. Am crezut c-o fi cevaboala a copilariei insa ea chiar avea vaccin la toate insa medicul pediatru mi-a zis ca sunt multi virusi care se manifesta cu eruptie pe tegument fara sa fie vorba de vreuna din bolile copilariei.
Nocom, uite cum am rezolvat eu problema suzetei pierdute: i-am pus mai multe suzete la marginea saltelei, mereu in acelasi loc (cam la o lungime de brat distanta de capsorul ei ca sa ajunga doar intinzand manutza) si cand se trezea plangand o ajutam pe ea sa o gaseasca. Incet incet a inregistrat locul unde sunt suzetele si a inceput sa isi ia singura suzeta. Acum ii las 3 suzete de rezerva dar la inceput i-am pus 5 ca sa fiu sigura ca nimereste.
La noi prima noapte in patul mare a decurs mai bine decat ma asteptam. Ne-am facut ritualul de seara: spalat pe dinti, pijamale, sac de dormit, pupic fratiorului de la etaj, laptic, pus in pat. Am ramas sa ma asigur ca nu se simte straina in patul nou si nu incearca sa se dea jos si ca sa ma sigur ca daca are vreo problema nu se simte singura. Ei bine, dupa ce am pus-o in pat nici macar nu s-a miscat, nu s-a intors sa vada daca mai sunt in camera sau nu, nimic. A ramas nemiscata si a adormit lemn. Peste noapte m-am dus de 20 de ori cred sa vad cum e (cu toate ca am pus o saltea langa pat in caz ca escaladeaza patul si cade) dar dormea cand de-a latul, cand cu capul la picioare... in toate pozitiile posibile dar... nici macar un scancet. Iar dimineata cand s-a trezit a inceput sa ingande ca de obicei cantecul ei favorit: Frère Jacques (doar melodia bineinteles). Am fugit ca nebuna la ea in camera de teama sa nu cumva sa incerce sa se dea singura jos din pat si sa cada dar de unde ca n-avea de gand sa se dea jos, 20 de minute mai tarziu inca se juca in pat cu papusile de plus. Deci mi-am facut griji degeaba, totul decurge bine.
babymom75 spune:
Uau, Claudia!! Ce fetita cuminte ai!! Impresionant!!
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura am ajuns acasa, pe la 7 si ceva chiar. 2 ore pe un drum de maxim 40 de minute(din voluntari in salajan). Cica am mers foarte bine , am o colega care sta langa mine si au plecat la 6 prin oras si la 8,20 erau la minis... Faza tare este ca am facut 50 de minute din curtea Metro/Praktiker pana pe centura pentru ca respectabilii parteneri de trafic gaseau normal sa faca dreapta de pe banda a 2a ! Adica ce, ei e prosti sa stea la coada alaturi de pelbe Ma rog, mai trist e ca am vazut inclusiv colegi de munca si as fi avut pretentii de la ei...Si astia la radio zeceau ca "traficul e ingreunat" Care trafic nene??? ca traficul de fapt nu era, sa faci 4 ore din berceni pana in voluntari ma scuzati, nu e trafic ![]() Si ca totul sa fie perfect am aflat ca s-a rasturnat un camion pe centura (dupa ce am trecut eu) si au ramas ai mei colegi blocati pe acolo. Si eu ma intreb daca scot camionul pana maine sa stiu daca merg pe centura sau ma aventurez prin oras?? ![]() Probleme mari domle ![]() Centura au latit-o din loc in loc. Adica de la Voluntari spre stefanesti e asa: 4 benzi / 2 benzi/4 benzi /2 benzi cedeaza trecerea...asa ca nu pot spune ca s-a imbunatatit traficul, dar eu merg doar pana la voluntari Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
Pai ai facut bine pe drum. Eu am plecat la 4 din Carrefor Baneasa si am ajuns la 9 acasa in militari cu 2 opriri de cate 10 minute pe care trebuia sa le fac la un client si la socrii sa il iau pe Matei.
Imi venea sa musc din volan nu alta....

Restul saptamanii stau acasa...
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
lala77 spune:
Haha, Babymom, aici e Farmville live.![]()
Claudia, ce misto ca a acceptat asa usor. Mie mi-e teama de ziua aia ca Anna daca nu ma simte langa ea, plange rau.
Abe, as juca dar cum ies de aici?

![]()
gaia.nevia spune:
pfff, ce fetita cuminte e Lucia! Bravo!
Pe Radu parca il arde orice fel de pat... El doarme in patul mare, jos. Ca sa il culc ma bag cu el in pat, altfel nu sta inauntru sub nicio forma, se da jos pe parchet instant.
Dupa ce adoarme plec, si sper sa nu se treseasca. Daca se trezeste, se da jos din pat, se duce la usa si bate in ea si plange. Prima oara a sarit peste protectie si a dat rau de pamant... asa ca am mutat protectia astfel incat sa-i ramana un loc de 50-60cm la picioarele patului, pe unde sa da jos liber daca e treaz. Nu am cum sa-l tin in pat, asta-i clar, asa ca macar sa coboare safe.
Tot din cauza asta am renuntat si la sac de dormit, accidente gramada cum incerca el sa umble in sac, sau sa sara peste protectie in sac...
Mai distractiv e ca in ultimele nopti a inceput sa se dea jos din pat, pe unde trebuie IN SOMN!!!!
Alaltaieri l-am gasit dormind in picioare, cu capul si mainile pe pat.
L-am urcat repede la loc si m-am culcat la el in pat...
Cam asta fac in fiecare noapte. Ma culc in patul meu, ca sa apuc si eu macar 2-3 ore de somn in pozitii omenesti, apoi ma mut langa el la prima tentativa de coborare, si dormim mai departe... care cum poate.
Daca se trezeste cumva si eu mai dorm (ceea ce de obicei e exclus... cred ca odata sau de doua ori mi s-a intamplat sa nu ma pot trezi desi il auzeam ca misuna) sare peste mine si pe jos cu el.
Toata ziua in casa e pe jos, pe sub pat, pe sub canapea, niciodata PE pat sau PE canapea... dezastru, zici ca am caine cu copil. Daca se urca singur, e doar pentru a avea de unde sari....
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Ada, si te plangi ca nu umbla inca?! Pai la cate acrobatii face, crezi ca mai are timp si de mers
?? Dar, ma intreb, cand o incepe sa si umble, cum o fi???? Are you ready for that, mommy?
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
ClaudiaH spune:
Babymom, multumesc de compliment dar sa stii ca nu e chiar asa. Pe cat de cuminte e in ceea ce priveste somnul sau mancarea pe atat de obraznica e in restul timpului. E tare nebunatica: se urca peste tot forteaza toate limitele, bate din picioare la mine si-mi arunca priviri pe sub sprancene atunci cand nu-i dau voie sa faca ceva, urla si arunca jucariile cand nu-i iese ei ce vrea, apoi o ia de la capat. Intr-o zi mi-a urlat toata dupa-amiaza caci avea un dop pe care voia sa-l bage intr-o sticla iar dopul nu intra si dai si tipa si arunca. Venea la mine si ma ruga sa o ajut dar cum sa o ajut, dopul era prea mare. Am incercat sa-i dau un dop mai mic sa intre in sticla dar NU! ea voia ACEL dop nu celalalt. Si-asta a fost impresionanat ca mai aveam putin si-o scoteam in strada cu sticla si cu dop cu tot.
babymom75 spune:
Claudia, te cred. Dar nu te supara pe ea - fata e doar perseverenta; stie EXACT ce vrea. Pup capoasa mica!
Am si eu unu' exact la fel acasa! ![]()
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
nikolici spune:
Am fost afara....e superrrrrrrrrrr frumos, numa ca, cosmonautul nostru e cam mic si ne-a intrat zapada la galosi si cioraponi.
Mergeti si faceti ingerasi in zapada, e curata si mareee.
Sper sa-mi vina saniutza azi, altfel ii sparg![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Ma rog, mai trist e ca am vazut inclusiv colegi de munca si as fi avut pretentii de la ei...Si astia la radio zeceau ca "traficul e ingreunat" Care trafic nene??? ca traficul de fapt nu era, sa faci 4 ore din berceni pana in voluntari ma scuzati, nu e trafic