Bobocei de sep-oct 2008 (231)
Raspunsuri - Pagina 11
gaia.nevia spune:
cum e cu regina si gaurile in urechi?!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
300 spune:
Sa vad cum reusesc sa scriu, bebelina vra tzitzi deocamdata si sta cuminte.
July gasesti graficele pe www.kellymom.com
Joy eu clar ies pe-afara, o scot zilnic pe anda chjar daca aproape numai seara din cauza de coordonare proasta. Cum am scris si ieri, nu folosesc carutul, merge per pedes cat are ea chef apoi mergem in casa. In zona mea e ok ca e o alee larga in fata blocului si mult spatiu verde, deci nu trebuie musai sa plec departe. Parculete am 3 in 3 colturi si unul in caopatul blocului pe care nu l-am folosit niciodata daca stau bine sa ma gandesc. Cred ca azi mi incerc norocul acolo. A, iar in aspatele blocului mai este unul dar acolo au crescut 17 pui de caine de la 2 catele si am renuntat sa mai merg; acum nu stiu daca mai e pe post de crescatorie... Desi parcul alae departe cel mai frum,os, sunt foarte multi copaci, zici ca esti in crang.
Tocmai au ingradit zonele din fata ferestrelor cu ungard care nu merge escaladat deci nu pupam zapada multa frumoasa pe-aici, poate totusi gasim in parculet.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
Ca sa termin mesajul anterior am asezat-o in carca
; acum e dincolo.
Babymom poate poti sa-mi raspunzi din perspectiva cadrului medical pro-alptare... In ce masura risc ca Anda sa dezvolte anumite carente daca e alaptata aproape exclusiv? Cantitatea de mancare ingerata de ea zilnic este foarte mica si nu reusesc s-o variez prea mult, in ultima vreme n-am mai reusit nici sa-i strecor carne pentru ca nu mai mancat zilnic piureuri de legume ci ciorba... i-am mai dat cereale cu lapte inclus, iaurt cu cereale (de alac apoI 7korn) si sporadic fructe. Stiu ca laptele de mama e bogat in vitamina b12 deci nu-mi fac mari probleme ca nu consuma carne,dar mi-e cam teama de calciu, fier si de carentele de vitamina A pentruca i-a crapat pielea la buze, acolo unde seimbina comisurile. De asemenea, Anda e foarte alba, laptoasa chiar (lucru care l-a facut pe un pediatru in VL sa ma roage sa-i fac o analiza a fierului, pe care atunci nu l-am crezut necesar, avea vreo 9 luni).
Fiecare masa este o loterie, ins ensul ca nu stiu cand va manca, daca va accepta sa guste ceva din ce ii dau, fie borcan fie m\ancare gatita sau iaurtul pe care il tolereaza de cele mai multe ori dar asta nu inseamna ca are si chef sa-l manance in anumite seri (l fel se intampla, de exemplu, cu tartinele cu branza sau cu mancarea pecare o mananc eu si ii dau sa guste). Bine deja intru in altceva. :)
Nerantula tu cum mai gestionezi treburile astea?
Ramona,
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
Lala si la noi opresc curentul cand iti e mai drag 
ClaudiaH moa cat de cuminte e Lucia
, he he si a mea tipa si urla din toti plamanii daca nu ii dau ceva sau sa ii fac ceva ![]()
July baga niste poze cu Maia
sa ii vedem cerceii
Joy, Piolica, Nikolici tinem pumnii sa fie cu ochi 
Am fost si noi la zapada, avem si sanie (ce-i drept cam veche, dar buna
, primita de la un vecin), aproape 2h am stat, Crinei nu ii place sa ii inghete mainile insa s-a jucat in zapada, a mai stat si in carut in drum spre magazin, am prestat si niste fotografii sper sa am timp sa le descarc
, acu e la somn de voie 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
kllemi spune:
'neatza si de la noi.... am avut o noapte de cosmar,si nu din cauza copilului ci din cauza mea, sunt foarte suparata ca tati al nostru pleaca azi si nu stiu exact cand vine: bradu' nu l-am facut,
la mos nu mai mergem vineri.....si multe altele 

...ce sa mai sunt plina de spume
nu ma luat somnu' toata noaptea......in fine
Noi nu mai mancam demult borcanele, am incetat sa ii mai dau ptr, ca incepuse sa manance bine mancarea facuta de mine.....si acum mananca ,dar mai putin
acum de ex. prestez niste dovlecei si rosii umplute....sper sa manance
300 si la noi este problema cu fructele, dabea daca pune gura, ce mai mananca asa mai bine este banana.....dar nici aia tot timpul
babytza multa sanatate mamei tale 
ange

july felicitari ptr. cerecei
....gata dabea acum e fata ![]()
![]()
lala si noi suntem caposi, dar ma bucur ca ne trece repede se supara pe moment dar cand i-am zis gata nu mai facem lucru respectiv, mai insista de cateva ori si daca vede ca nu o bag in seama...se reprofileaza pe altceva.....si la noi a inceput tavaleala pe jos,chiar si prin magazine si nu ptr. ca ar vrea ceva ci ptr. ca asa ii place ei sa stearga podelele
si asta ma umple de toate spumele.....in fine, trecem noi si peste etapa asta...si vine alta ![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dobreclaudia spune:
buna
sunt mamica de bebe 10 luni...si avem probleme cu iritatiile de scutec, face niste puncte rosii, am folosit cutaden si sudocrem. Ce ma sfatuiti sa incerc?
imi puteti lasa un mesaj, sau pe mail dobre_claudia@yahoo.com
multumesc mult anticipat
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Bey, centura chiar au latit-o, intre Mogosoaia si iesirea spre Tunari, acolo stiu sigur, mai mult nu stiu ca n-am fost.... dar ceva ceva tot s-a facut.... Ada Teo e bestial ca de obicei! imi place de el de moooor!! ![]() ![]() ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
nu ativrea sa stiti cat se sta pana sa intri pe portiunea latita in mogosoaia sau straulesti depinde de unde vii - aseara era coada fix de la 2 cocosi
azi de dimineata centura a fost sub orice critica - la ora 8 abia intrau cu plugurile iar in bucuresti Era o pleasca ingrozitoare- alunecai la mare arta
maine, voi experimenta mersul cu metroul dupa vreo 5 ani. O sa merg cu masina doar pana la cea mai apropiata statie
300 spune:
Kllemi imi pare rau de probleme, sper sa se rezolve cumva in favoarea petrecerii de mos. Cu tavaleala ia-o usor, ai dreptate ca e o faza, va trece ea, cu cat o tratezi si tu mai usor cu atat va trece mai repede... sper
.
Soacra-mea nu mai vine joi deci adio prty de craciun de oameni mari la club vineri pentru mine, i-am dat dezlegare lu' brbatu-meu sa mearga singur pentru ca am vazut cum baleste sa se duca si el, insa pe de alta parte mi-e cam ciuda ca-i place sa plece fara mine. Si teama de ceea ce voi face eu din cauza asta... in sensul de activitati singura. Ma cunosc prea bine si stiu ca daca incep sa ies singura e un pas in plus spre separare (facut de mine desigur). In sfarsit, poate la varsta asta am mai multa minte decat acum cativa ani si o sa invat cumva sa mentin sfera de activitate separata fara sa aiba cuplul ceva de pierdut. ![]()
Mabate gandul deja sa vorbesc cu o prietena sa ies intr-un club
si stau sa ma gandesc, sa-i zic soatei inainte sau dupa ce pleaca el, ca inainte seamana a santaj.
Ramona,
b de la bebe, blog...
tzitziri spune:
Ramo, imi dau si eu cu parerea, ca fosta posesoare a unui mofturos.
David a inceput sa manance mai bine incepand cu varsta de un an cand a descoperit ciorba.Revelatia a fost insa supa cu foarte multi taitei (de fapt am scapat mai multi decat trebuia si s-au umflat si a rezultat o mancare de taitei mai mult decat supa).
Carne - piept de pui nu prea serveste.Dar serveste pulpa de pui mult mai bine decat pieptul.
Mancaruri favorite: supa crema de legume (adica fierte la gramada, scoasa carnea , blenduit mai maricel asa totul si apoi pus carnea la loc).Si supa cu taitei.
Mai nou a mancat si tocanita de cartofi cu pulpa de pui.Desi acum o luna nu era prea incantat.
El de fapt mananca bine de cand ii e foame!Asta e cea mai buna concluzie.Adica de cand nu are tzitzi acasa la dispozitie toata ziua....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
elly_16 spune:

Asteptam sa vina tati cu sanie... sper sa gaseasca, ieri a fost in Cora si nu aveau decat pt. copii mari, adica fara spatar, ca si el e nerabdator sa scoatem buburuza in parc cu sania...
Angelynna
-ici... asteptam poze cu Crinul in zapada...
Piolica, Joy, Nikolici tin pumnii sa vina bebeii mult asteptati 
Nocom ce scumpi sunt puii in zapada... 
ClaudiaH wow... ce fetita cumintica ai... sa doarma ea in noul pat fara sa protesteze... noi nu stiu cum o sa reusim sa o facem pe Bianca sa doarma in patul ei
cred ca ne asteapta o lunga perioada de trei intr-un pat
JulyMorning felicitari pentru cercei
sa-i poarte sanatoasa
Lala wow... ce aventuri acolo la tine...se pare ca nu duci lipsa de adrenalina... super tare faza cu Anna 

Mamica de
Bianca Maria
Bianca

Matei Tudor (11.07.2004)