Bobocei de sep-oct 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

300 iar dupa inseamna ca nu are ce obiecta

dobreclaudia eu pana acum am folosit crema de galbenele si crema petrini preparata in farmacie

in cele cateva minute state afara am facut si primele poze in zapada http://picasaweb.google.com/mariabyab/M#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Joy exact asta intrebam si eu aseara, daca au mai iesit bobocei afara cu vremea asta, dar n-am primit prea multe raspunsuri
oricum astazi pare mai ok decat ieri, dar pana ne trezim noi cred ca o sa fie deja mult prea frig, asa ca sarim si astazi peste ierire

Ramona da-mi mie invitatia ta pentru vineri ca il fac pe sotz babysitter

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Treaba cu regina si cerceii e asa: in Angilia se considera abuz cand ii faci gauri in urechi unui copil; aia ne cred nebuni.La ei isi pune lumea cercei pe la 13-14 ani (direct in buric). Eu rad de sotul meu si-i spun ca in Anglia n-au voie fetele sa-si puna cercei pana nu fac un copil (ei au f multe mame de 14-15 ani)

Kllemi, imi pare rau. Lasa ca trec toate!

Ramona, eu m-as duce. De ce nu?O viata ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

300 poate totusi te ajuta cineva sa vina sa stea cu Anda

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Roxi eu chiar ieri am scris ca am iesit cu Anda pe-afara. Zi cine nu cteste din urma? Nu stiu sigur-sigur daca a o sa primesc invitatie dar daca o vrei vorbim pe messenger si insist la ai mei in departament. Sotul mi-a zis ca as primi...

Cu fata mda, o s-o las pe sora-mea sa stea cu ea asa cum stat si cand m-am dus la doctor.

Am stat juma de ora-40 de minute, mi-au inghetat picioarele sa mor si bebelinei mainile si nasul, acum doarme dupa ce s-a miorlait de somn, mi-a dat tastatura si mouse-ul pe jos si a reusit cumva sa ma scoata din pepeni - cred ca iar o iau hormonii mei pe aratura si-mi vine al treilea ciclu luna asta .

Va multumesc pentru sustinere. Eu sa va spun drept as prefera un club de zi pentru ca si asa in ultima vreme Anda adoarma super aiurea. Ieri m-am infipt si in barbatu-meu sa stinga jaful ala de PC, de un an si doua luni el intelege neam ca imi trebuie liniste sa adorm copilul - noroc ca Anda nu protesteaza prea tared e cele mai multe ori. Ce credeti ca a spus - pe un ton de-ala de copil batut : da eu nu pot si eu sa-mi downloadez ceva... Mi-a pastrat injuraturile in gat si am mufat copilul ca era unu noaptea.

Azi i-am transmis ca am nevoie de ajutorul lui sa ii fac fetei program de somn. O sa fiu mai spartana ca mama spartanilor, la 22.30 dau stingerea, daca e nevoie sparg si felinarele de pe strada. Nu ca n-as mai fi incercat sa-i arat prin intuneric si liniste ca trebuie sa dormim, iar ea patrula prin pat gangurind, cred ca are un radar mic intre ochi sau vedere cu infrarosu.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello fetele

Claudia H super ce copii cuminti ai Si eu tot cu mai multe suzete in pat il culc Se terzeste si pipaie dupa ele pana le gaseste. El doarme cu una in gurita si cu cate una in fiecare mana E interesant seara cand mai are chef de joaca si le ia pe toate si le arunca din pat ....rade de moare cum ma bag eu pe sub patut si bomban

Am fost si noi la zapada Am bagat cupilul in costum , i-am pus cizmele si la zapadaaaaa . Cum descarc pozele va pun si eu sa ne vedeti in actiune.

Lala wow ce aventuri ai acolo ..... Pupici capoasei mici

piolica tinem pumnii cat e nevoie pana apare samburelul mic

Oana pupici pentru voi

kllemi pofta buna

Joy asteptam vestea cea mare , poate nu apar rusii maine Hai cu II

Azi a papat iarasi bine la masa de pranz, iar in rest rupe cat baga in el Toate nebuniile le papa : cereale cu cacao , covrigei, stiks-uri , pandispan, piscot, biscuti ....

Revin , sa mai citesc din urma

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Oana ai dreptate, dar fi-m,ea o are pe tzitzi si n-as vrea s-o restrictionez, as vrea pur si simplu sa ia o gra de mancare una de lapte. Cu tatal ei mananca ma bine in ultima vreme, dar are zile cand nu presteaza cine stie ce nici cu el, deci o deranjeaza ceva vizibil.
Mai mult din cauza suferintei asteia nu mananca, iar intrebarea mea vine pe fondul ei, pentru ca sunt fortata sa ii dau mai mult san decat solide pana cand trece perioada dintilor.

Foame ii este si da semn de foame, alege insa intre tricoul meu si mancarea din fata. Arata foarte clar ce vrea, nu stiu cum sa ma explic dar sper sa intelegi dilema mea :)

Ma mai gandesc cu groaza cum sa procedez sa nu capete aprehensiune fata de mancare in general, sa nu fie o a doua eu copil si dupa perioada de dinti sa nu-mi ramana aceeasi mofturoasa. Ce-i drept, pana spre 3-4 ani mai toti fac fite in perioade mai lungi sau mai scurte, ma mai uit si la soa mea, care, dn mancioasa de la 1 an a devenit extra super pretentioasa acum la 3 jumate. Incerc sa-mi ascut rabdarea :P si sper sa reusesc sa creez totusi niste obiceiuri sanatoase... in cativa ani.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Azi a papat iarasi bine la masa de pranz, iar in rest rupe cat baga in el Toate nebuniile le papa : cereale cu cacao , covrigei, stiks-uri , pandispan, piscot, biscuti ....

Babytza si puiiValentina David

Wow... da' ce mancacios ai tu acolo... deja sunt verde de invidie...

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD eu nu am ce sa iti raspund pt ca nu o scot mereu afara, cel putin in ultimul timp numai muci si tuse a fost la noi , plus ca nici nu mai stam in Bucuresti

Dobreclaudia eu cu Triderm i-am dat si Petrini

Kllemi imi pare rau ca esti suparata , poate se va rezolva

300 stiu cum e...si al meu barbat a fost singur la o petrecere fara mine...pt ca a mea fata nu a vrut sa stea cu mama..asta inainte sa ne mutam aici

Elly te am cu drag

Abe tare scumpica Maria

Babytza abia astept pozele cu soricelul

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ramona eu zic sa ii zici dupa......ca nu mai are ce comenta iar in legatura cu stinsul felinarelor, vreau sa zic ca fi-mea le stinge singura, ca am intrerupatorul la un m de pamant si se ridica pe varfuri si le stinge sg. si tot degeaba.....aia este doar asa de amuzament.....sau daca sting eu lumina se da jos din pat si se chinuie sa o aprinda.........la mine nu merge cu stinsul luminei
.
Chiar vroiam sa va intreb copii vostri dorm cu tv, veioaza, sau ceva care sa lumineze camera sau bezna totala. NOI de ex. dormim cu tv aprins toata noaptea sa obisnuit mult sa fie putina galagie (asa in surdina) si totodata face si lumina

ARE CINEVA IDEE CATI KM. SUNT DIN MUNCHEN SI PINA IN ZURICH (nu stiu daca am scris bine) caut de ceva timp pe net si nu gasesc.....va multumesc

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput