Bobocei de sep-oct 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am citit din urma ramo si am vazut ca tu ai scos-o, am zis ca n-am primit prea multe raspunsuri, dar nu-i bai cu party am glumit, poate totusi ajungi
Mikul acum s-a trezit, sa vedem cat mai dureaza pana papa si apoi ma hotarasc daca ies sa-mi inghete dintzii sau stam cuminti la caldura

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Primiti o oita ratacita????
Am absentat din cauza unei probleme pe care a avut-o o persoana draga mie si pe care a trebuit sa o ajut ca nu avea pe nimeni apropiat prin preajma.A suferit un accident groaznic de circulatie acum e mai bine chiar luni a plecat acasa din spital.M-am rugat mult pt ea deoarece isi creste singura fetita de 2 ani jumate si ele doua se au doar una pe alta.Pana la urma Doamne doamne a fost bun si acum ea e mai bine.Eu am incercat sa o ajut cu ce am putut cu Andrei dupa mine pe la spital dar m-am descurcat

Am apucat sa mai citesc si din urma asa pe diagonala si am vazut o noua graviduta July bravo fetelor curajoaselor si vad ca si multe aspirante la statutul de burticoase va tin pumnii nikolici de la tine asteptam vestea buna in curand????
Mai revin cu un mesaj cu ce am citit in capitolul asta ca asa imi intru si eu in mana.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

klemmi in jur de 320 km

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

joy maine este ziua??????????/ maine prestam majorete la greu

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Babytza ma bucur ca mama ta a trecut cu bine peste operatie si ca ati actionat la timp.Ah si sa nu uit ce bine ca papa soricelul bravos.
Ramo si eu zic sa ii spui dupaIar cu dormitul Andrei doarme in liniste deplina sotul s-a conformat demult cand e ora de somn a lui Andrei se pune pe citit sau la somn si el
Babymom abia astept sa vad poze de la botez.Si eu imi doresc tare sa botez un bb pana acum nu s-a ivit ocazia dar nu renunt.
Ange voi nu mai stati in Bucuresti?Ce mai face Crinuta??
Kllemi imi pare tare rau pt situatie si te inteleg perfect asa as fi si eu nu as putea nici sa dorm de suparare.Dar unde trebe sa plece d-nul sot??E chiar urgent nu suporta amanare?

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Tati n-a mai gasit saniuta in Carrefour... poate gaseste la Unirea... daca nu, asta e... o sa iesim in parc pe jos...
kllemi noi nu lasam nimic aprins in camera noaptea, nici acum cand Bianca doarme cu noi in pat, dar nici cand dormea la ea in patut... dar nici n-o deranjeaza tv-ul cand noi ne uitam pana mai tarziu. In schimb cand doarme dupa-amiaza mai tarziu, fiindca se intuneca devreme, ii lasam in camera veioza aprinsa la minim...

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

klemmi in jur de 320 km

saru'mana mult....nu stiu ce m-as face fara tine .....ce buna esti la casa omului....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Acum ca am revenit am limbarnita
Am uitat sa multumesc la toate pt sfaturile legate de tuse s-a mai ameliorat cu Tussin forte azi noapte am dormit mai ok dupa 4 nopti de chin insa azi am bagat pepsi si simt asa ca o mancarime iar deh m-a mancat mai devreme undeva.

Si pt ca eu nu am prea avut timp de astea vreau sa intreb ce ati luat copiilor de mos Craciun?Eu am apucat sa ii iau doar o jucarioara de la selgros.

Si inca ceva legat de bradut de fapt 3 intrebari
Cand il faceti?
Brad natural sau artificial?
In ce culoare il faceti???

Ha ha ha s-a intors mama sondajelor.

Diana

Mergi la inceput

ramoparca mi ai citit gandurile cu mai multe chestii.
1. avem si noi parc cu mii de caini, chiar am fost inconjurata acum 30 min, de ma gandeam in ce tomberon sa o arunc pe K si sa ma lupt cu fiarele.

2. Tati nostru are maine party...si face pe eroul, aaa nu prea vreau sa ma duc, dar ce o sa zica aia...ca ei dau bani pe noi...etc.Mai ca asteapta sa-i pun si presuletz rosu si sa-l dau afara sa se duca mai repede.
Dc vrei sa o lasi pe A la noi vineri , ma bag dar nu mai mult de 3 ore si nu dupa 11, ca-i prapad cu somnul K.

Si hai sa mergem la un club sa ne facem muci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

dya imi pare rau ptr. prietena ta....se pare ca cinev acolo sus o iubeste, de sa facut bine, sa se duca acasa la micutza ei, si in tot timpul asta cine a stat cu fetitza ei, daca zici ca nu are pe nimeni??
Ce amanare sa mai sufere la sot, ca deja a plecat asta e, trebuie sa ma resemnez si gata

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput