Bobocei de sep-oct 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Kllemi noi dormim pe intuneric ca sa zic asa , primele luni dormea cu o veioza mica, insa de cand ne-am mutat dormim asa

Dya multa sanatate prietenei tale si tie multe
Crina e bine, bantuie pe langa mine, face multe prostioare, si-a revenit cat de cat cu mucii (imi e frica sa zic ca e pe trecutea). Stam in Pipera, e aproape de Bucuresti, doar cativa km

Am vazut un bebelus in Selgros care daca ii pui suzeta in gurita mimeaza din ochi ca un bebe adevarat, sforaie si spune mama, plange, am mai vazut un puzzle din lemn cu animale si vreau sa il cumpar si pe acela ....brad mai mult ca sigur natural, pe 24 seara il fac , culori..am o groaza

Le-am cumparat la fete cate un glob mare si pe fiecare am scris numele lor si anul, as vrea sa fac o traditie din asta si in fiecare an sa le cumpar cate unul

Avem poze cu prima zapada adevarata

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

piolica imi pare rau de unghiuta Sa dai cu crema sa treaca repede eu m-am taiat ieri intr-un pahar pe care l-am spart

Ange si Tina tot cu ea pe snur a stat o perioada, pana a invat sa si-o caute in somn Si acum "si-o mai cauta "....dar nu suzeta, ci cu mine

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
Mai distractiv e ca in ultimele nopti a inceput sa se dea jos din pat, pe unde trebuie IN SOMN!!!!
Alaltaieri l-am gasit dormind in picioare, cu capul si mainile pe pat.

Hi hi hi , ce dulce

July sa va fie de bine gauricile !!!!!! Sa ne pui poze cu cercelata
Tinem pumnii luni si te asteptam cu vesti bune !!!!!!!!

Joy eu nu mai ies cu carutul acum. Pentru ca nu e loc pe trotuar de mers cu el si imi aduc aminte cu Tina cum eram nevoita sa ma intorc o strada intreaga ca nu aveam pe unde sa cobor de pe trotuar din cauza masinilor sau a muntilor de zapada de pe margine..... prefer in curte sau pana in parc cu el in brate sau pe jos.

Lala am citit iar postul cu Anna cu datul cu capul de covor au astia mici o smekerie in ei....sunt criminali

Ramo pai daca tot iese si el si asi tu unde sa mergi, de ce sa nu mergi ....dar de ce nu mergeti impreuna ??? E petrecere de barbati unde merge el ?? Nu e loc si pentru tine ?

roxi noi nu am iesit ieri, azi doar...

elly sper sa gaseasca sotul saniuta Si noi vrem sa luam una , se pare ca ii place afara in zapada
Si lasa invidia, ca mai bine de 2 luni nu a mancat nimik la pranz ....acum nu mai imi incap in piele de fericire ca papa si el carnita si legume Sper sa isi revina complet si sa nu mai faca nazuri asa rau. Ca acum mi-am invatat lectia, ma bucur si la 5 linguri Oricum, continuam cu Laptisorul de matca 6 saptamani. E bun si pentru sistemul imunitar printre altele.

kllemi sa treaca supararea !!!!
Eu las teveul sau o lampa de veghe in dormitor pana ne bagam si noi in pat. Asta se intampla pe la 1 noaptea cel mai devreme, dupa ce isi bea el lapticul. Apoi cand ne culcam , stingem tot.

Dya muuulta sanatate prietenei tale, o recuperare rapida
Bradul : l-am facut, e artificial de 2,4m , multicolor

Edit : cadouri inca nu am luat dar voi lua asa : Tina: Roata olarului, Lut pentru ea, Cristalele magice, hainute, dulciuri si probabiil un telefon nou ca tocmai ce a varsat solutie de baloane in telefonul pe care abia i-l dadusem
David olita, sanie, fotoliu pouf, o jucarie (inca nu stiu ce anume)

Edit 2 : Ange super ideea cu globurile

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Ange si Tina tot cu ea pe snur a stat o perioada, pana a invat sa si-o caute in somn Si acum "si-o mai cauta "....dar nu suzeta, ci cu mine

Babytza si puiiValentina David

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Kllemi cu fetita a stat mama ei dar la 400 km distanta am dus fetita acolo, ma refeream ca nu are pe nimeni aici in oras si nu putea fi transportata in starea in care era.
Imi pare rau ca a plecat deja lasa ca se intoarce cu multe cadouri pt fetele lui
Ange super faina ideea cu globul mare cred ca o aplic si eu.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nikole super argumente, plauzibile si bine legate are sotul tau. Compania cu pricina sigur o sa faca si niste mriri substantiale de salarii, doar e interesata de binele angajatului. NUmai sa vina odata 2010 ala. Am eu un covor rosu dar data fiind personalitatea Karinei mie mi-ar fi mila sa te las singura seara in timp ce eu dansez pe oldies sau ma rg, orice fel de muzca .

Ma rog, om fi noi mai ranchiunoase si nu vrem neam sa respectam regula "fiecare cu sfera lui" dar adaug doar - a mea unde ma-sa e? Ca as lasa-o pe-alui in pace daca as avea o sfera mca de tot sdoar pentru mine macar sa pot sa ma duc la baie in liniste si sa ma pot spala pe maini fara sa-si vare ANda mainile in WC.

sondaj: ai vostri urla ca din gura de sarpe cand va inchideti in baie?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ange cred ca toate vom face o traditie din ideea ta...... super tare ideea imi place si mie

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Diana recuperare usoara prieteni tale! Jucarii n-am apucat sa iau dat una pentru petrecerea de mos de la munca, aia a dfost pe 4 decembrie deci l-am aranjat pe mos niculae, iar brad nu m-am hotarat si nu am fost niciodata atat de atenta incat sa-l fac intr-o anumita culoare :)

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

sondaj: ai vostri urla ca din gura de sarpe cand va inchideti in baie?

Eu una fac totul la vedere...bine fac si repede absolut orice as face...si da normal ca urla dc i se pun oprelisti in drumul dintre noi

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

300 la mine nu urla cand ma bag in baie daaaaarrrr...sta in fata usii bate cu palmele in ea si striga cat poate ea de tare si repede MA-MA, MA-MA, MA-MA, MA-MA e haioasa rau, o mai ia tacsu sa se joace cu ea uita ptr. 5 min. si-si aduce aminte si incepe iar

Va multumesc fetelor ca mi-ati raspuns la sondajul cu lumina aprinsa.......adevarul ca nici nu am cum sa o sting de tot ,ca ea, cum se trezeste din ora in ora ar insemna sa stric butonul la intrerupator

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Cine imi da si mie un pont de costume tip cosmonaut, caut si nu prea gasesc...Ati vazut de curand pe undeva, la pret acceptabil?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput