Bobocei de sep-oct 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

München-Zürich pe A1 si A96 312 km sau pe A8 430 km

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Noi de obicei tinem o lampa de veghe cu un led de 12V acolo dinc auza cama ridicam noaptea din pat si ma loveam de toate cele, iar acum a devenit un obicei...

Era si calculatorul aprins si n-am facut atata tevatura pe faza asta, dar in ultima vreme anda nu mai adoarme si vreau sa incerc si varianta liniste, mai ales ca mi se pare ca un somn de calitate tine de liniste sau ma rog zgomotul de fond e o sursa de stres. Am dus multa munca de convingere sa=l pun le L sa isi puna casti in loc sa auda in surdina ce se discuta intr-un film, sau sa-l conving ca felul in care izbeste el tastatura si da clic pe mouse cand joaca counter-strike e de-a dreptul innebunitor cand adorm eu copilul si nu mai adoarme odata...

Cand nu e sora-mea acasa il expediez dincolo iar cand doarme aici n-are decat sa se conformeze, pentru ca vede si el cat de greu adoarme copilul. De luni de zile o adorm cam intr-o ora, motivele se schimba uneori dar rezultatul e acelasi, eu nu am nici 5 minute pentru viata mea personala - ma refer la dus la baie, facut un dus. Nu ma simt in stare sa ma trezesc mai devreme - plus ca are senzor de proximitate cum spunea odata preety si la maxim juma de ora se trezeste si ea daca ma ridic din pat asa ca nu rezolv nimic :) Sa va zic ca daca nu ne culcam si eu si L anda nu prea vra sa se intinda si nici atunci nu o face dcat in 10 minute? Am observat ca astapta sa vine u in pat, suge cateva secunde apois e ridica si emrge foarte mandra de ea, e ritualul ei si e tare dulce dar uneori mi-e foame sau somn si nu mai vad asta ci doar un copil sacaitor.

Noroc ca de obicei sunt eu mai optimista si nu vad toate astea ca as lua-o razna.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Hai ca v-am innebunit..
In alta ordine de idei m-a pus dracu sa fug de anda si acum trebuie sa alerg cu ea de manutza, am limba de-un cot!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Cica am puso pe Biancu sa doarma, o aud cum zice poezii pe acolo
Eu vroiam sa ma tund ieri da din cauza de tatic inzapezit in mijlocu Bucurestiului n am mai ajuns asa ca incerc azi, sa videm daca mai ajung( nu ma intrebati ce era la gura mea ieri in leg cu zapada, soferi,inclusiv sotz etc etc)

Am uitam sa va zic ca am avut cu Biancu o experienta horror,i a ramas in gat o litera magnetica de la Inisa, litera A. Am vazuto ca dadea din miini si picioare incercand sa respire. Deja avea culoare rosu inchis la fatza.
Am fost rapida si am reusit sa i scot litera care deja o luase la vale pe gat.
Pe moment am fost puternica dar dupa tremuram toata. Si a reusit sa faca asta cu mine langa ea in doo secunde

Asa ca poate ajuta si niste info in leg cu primul ajutor

http://www.specialbebe.ro/sfatul-medicului/bolile-copiilor/primul-ajutor-in-caz-de-sufocare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Hai ca v-am innebunit..
In alta ordine de idei m-a pus dracu sa fug de anda si acum trebuie sa alerg cu ea de manutza, am limba de-un cot!

Si noi practicam acest sport E super cum rade in hohote sa il fugarim prin casa
Si a descoperit ca se poate juca si cu catelul :ii ia jucaria si i-o arunca sa alerge cateaua dupa ea

Aoleu Laureta si ce ai facut, ai bagat mana dupa ea ? Bine ca e ok Ce sperietura ....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Daaaa, si Anna urla cat sunt eu in baie!Doar ca eu nu prea ma sinchisesc. Daca avem bona, sta dincolo de usa cu bona dar daca nu avem o las sa intre ca macar stiu cu ce se ocupa. Si dupa aceea trebuie schimbata ca isi baga labele in apa.Cel mai tare ma enerveaza cand imi baga in cada hartie igienica, dar acum m-am experimentat si eu si o ascund inainte. Ca se face apa ca naiba si se imprastie...va imaginati, cred.

Si cu wc-ul: si asta ne place. Incape mana pana la cot.Ciudat e ca daca ii pun capacul ,nu-l deschide sa umble in el.

Si dormim cu lumina stinsa; Alice dormea cu o lampa de veghe.

Oare v-am povestit ca in Malta intr-o noapte am fugit in camera la colegul meu de apartamentsi am adormit acolo. Si s-a trezit Anna si racnea de parca era in gara. Si cand am intrat eu in camera, Alice o tinea pe Anna in brate si ii spunea "gata, ca vine mama". Erau asa dulci amandoua! Blonde asa si mici... imi venea sa le mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

München-Zürich pe A1 si A96 312 km sau pe A8 430 km

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

multumesc mult chiar aveam nevoie de astfel de detalii

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Si eu fac totul la vedere dar cand e cineva pe la mine nu prea imi arde chiar asa :) - in cazurile alea sis eara o mai las sa urle si eu dar mor de mila ei. Lala, fi-mea ridica si lasa singura capacul, mai nou nu-si mai baga mereu degetul in gura sa ca am si timp s=-o spal pe maini dupa ce opereaza. Dar uneori fac spume rau, si anume cand merg si eu la wc inainte s-o scot pe-afara, ea are toate bulendrele alea pe ea si pana ma spal pe maini ea deja isi pune labebe pe wc. Spal-o daca poti!

Babytza nu e petrecere de bar0gati doar ac nu am cu cine lasa copilul. Cred ca il las singur ca acum lucreaza intr-un departament nou unde se intelege bine cu colegii si ar ea sa profite de ocazie sa socializeze, pentru ca la iesirile lor traditionale la bebre oricum nu se duce.
Anul trecut era bebe mica si lucra in alt dep unde petrecxerile ieseau cam naspa si nu s-a dus.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

si robi urla la usa cand intru pentru shusu, dar nu pentru mult timp pentru ca n-avem incuietoare si deschide usa aproape instant sui sa vezi atunci ras pe el, cum ma vede ca ma duc spre baie vine repede razand, nu pot sa-l impiedic sa intre intr-o zi tragea cat putea de mine sa ma ridice de pe wc ca sa lase capacul

noi nu mai dormim cu lampa din motive de disparitie misterioasa sotul zice ca doarme mai rede robi asa, dar mie nu-mi place deloc ca nu-l gasesc prin pat

dya bine ai revenit

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

CD burticuta si pe Mik.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput