Bobocei de sep-oct 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Aoleo Laureta!

Babytza Anda alearga cu mainile in mainile mele, ca pe vremea cand invata sa mearga. Iar eu zic ca e exrem de solictant ca si exercitiu sa alrgi cu un bebe intre picioare. Ar fi frumos daca ar fi doar prinselea . Adevarul e ca luam niste curbe foarte spectaculoas cu cum ea e amatoare de senzatii tari...

Lala, m-am topit

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

kllemi eu ii las vezoia aprinsa pana ne culcam noi dupa care stingem tot

dya imi pare rau de prietena ta, sper sa se refaca repede. brad avem natural, foarte fain luat de la hornbach, impodobit cu rosu si auriu.
cadou: o jucarie (casuta cu cheite) si sanie (pe care inca nu o avem).as mai vrea sa-i iau un covor din acela pe care cand se calca canta sau zice nu stiu ce. n-am vazut live, era un link pus de july dar nu-l gasesc acum.

angelynna ce idee faina cu traditia!! a primit si maria anul trecut un glob pictat manual si inscriptionat cu numele ei da' nu m-a dus mintea sa transform chestiunea in traditie...

300 si noi o luam de manute si alergam cu ea si dup-aia nu mai stim cu ce sa o pacalim sa ne lase in pace

fii-mea tocmai a zis "papa" si s-a atarnat de scaunul de masa!! oare vin si pt noi zile mai bune si va cere mancare??? ma duc sa imi incerc norocul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Joy exact asta intrebam si eu aseara, daca au mai iesit bobocei afara cu vremea asta, dar n-am primit prea multe raspunsuri
oricum astazi pare mai ok decat ieri, dar pana ne trezim noi cred ca o sa fie deja mult prea frig, asa ca sarim si astazi peste ierire

Ramona da-mi mie invitatia ta pentru vineri ca il fac pe sotz babysitter

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Matei a iesit si ieri de cateva ori cu bunici si azi cu mine vreo ora ne-am jucat in zapads. I-a placut tare mult.
sunt poze la semnatura daca vreti sa il vedeti.

L-am imbracat cu dres + soseste + body maneca lunga + bluza polar mai grosuta pe gat si costum de fas impermeabil (testat si pe ploaie) si ghete impermeabile (testate muult in balti) + caciulita si manusi. A avut nasucul cald cat am stat afara.

distractie placuta la zapada tuturor.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Vrem si noi saniutza!!! Va rog mult, daca gasiti pe undeva, spuneti-mi si mie. Ideal ar fi sa fie in jumatatea de sud a orasului, dar daca nu, ma duc cu metroul si tot iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

dya, bine ai revenit. Sa-ti ajute Dumnezeu ca buna ai fost cu prietena ta!

Laureta... brrr.... bine ca n-a fost mai rau. I-am cumparat lui Teo cuburi de lemn. Cele mai mici piese sunt cuburi (au si crenel ) cu latura de 2-3cm sau cilindri cu aceasta inaltime.
Nu am apucat bine sa rastorn cutia cu piese ca buzele lui Radu se sigilara peste un cub din ala... Dupa ce l-am salvat din gura lui am selectat toate piesele mici si le-am ascuns ca mi-a fost frica.
Construim foarte bine (si Radu) cu piesele mai mari.
Azi la masa am facut cu Teo un turn cam inalt, care s-a rasturnat in farfuria cu pilaf, si sa vezi ce lingeam toti trei mancare de pe lemnele alea. Acu nu mai pot sa-l cert pe Teo cand le baga in gura (da, si Teo baga in gura cam tot ce prinde)

Am scos copiii pe rand la plimbare, intai cu Teo am curatat masina si apoi cu Radu am iesit un pic cu caruciorul. Nu am putut impinge de zapada, asa ca am intrat in gradinita de sub geam si l-am dat jos doar doar. Ei bine, a stat in picioare tinandu-se de gard, nici macar in genunchi nu s-a lasat, cand a obosit a inceput sa intinda mainile la mine sa il iau de acolo... Nu-i place zapada sub nicio forma.
L-am plimbat nitel tinandu-l de maini, cativa pasi asa, si cam asta a fost. Dar are geaca noua

Chiar asa, intrebare intrebatoare... pantaloni grosi (salopeta ski sau matlasati) pentru copii mai mari (Teo) pe unde sa caut? Pentru Radu am de la Teo doua overall, pantaloni matlasati si pantaloni matlasati de fas, deci sta super bine. Dar Teo s-a lungit de tot si ii ies gleznele din toti pantalonii de iarna trecuta. Avem doar o pereche mai grosi, nu credeam ca ajung cu copilul intr-o singura pereche de pantaloni.
La Kiabi n-am gasit...
(pentru cei interesati, au reducere 50% la al doilea palton (geaca, jacheta, blana) cumparat indiferent de marime (adult, barbati, femei, copii). Le-am luat copiilor gecute cu 120lei doua.

Noi dormim mereu cu cate o lumina. La Radu mai nou fac liniste, dar intr-o seara vroiam sa vad Medium (urasc sa ma uit cu sonorul pe mute) si el nu vroia sa adoarma, asa ca m-am uitat la film cu el intins langa mine si a adormit fara probleme.
Teo adoarme cu becul colorat si un CD cu ceva vorbaraie, important e sa-l lasam singur, ca daca stam cu el vorbeste si sta calare pe noi si adoarme foarte greu.
De o vreme copiii dorm separati ca vrea TL sa doarma cu Teo (ma cam enerveaza, ca nu mai avem intimitate deloc, plus nu mai pot vedea un film in nicio camera si oricat am protestat vad ca nu se sesizeaza).
Cred ca var un TV in buda ca nu se mai poate. Nu de alta, dar bucatarie n-am deci unde altundeva....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetele multumesc de urari pt prietena mea.
Ada .Prietena asta a mea e in acelasi timp si fosta mea cumnata dar noi suntem prietene de peste 10 ani dinainte sa ne casatorim deci andrei cu fetita ei sunt verisori primari si aveam cumva si o datorie morala.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Le-am cumparat la fete cate un glob mare si pe fiecare am scris numele lor si anul, as vrea sa fac o traditie din asta si in fiecare an sa le cumpar cate unul

Avem poze cu prima zapada adevarata

La fel am facut si eu de cand s-a nascut Victor - am cumparat in fiecare an cate un glob din acela mare de sticla pictat manual, pe care am scris si anul. Incepand de anul trecut am luat doua.

Ce fete vesele si dragute! mare distractia la voi! azi a nins si la noi, dar deja s-a topit.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Sotul meu suna sa ma anunte ca el vine acasa vineri. Pai bine nene, si cine te ia pe tine de la aeroport?Cica vine cu trenul. I-am povestit de aia care s-au urcat in tren ieri la Constanta si au ajuns in Bucuresti dupa 22 ore.Acum e la telefon, negociaza cu KLM sa-i schimbe biletul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

sondaj: ai vostri urla ca din gura de sarpe cand va inchideti in baie?

Nu pt. ca ma insoteste . Am ajuns chiar sa-l alaptez in locul in care si imparatul merge singur.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Cine imi da si mie un pont de costume tip cosmonaut, caut si nu prea gasesc...Ati vazut de curand pe undeva, la pret acceptabil?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

In "Dulapiorul Carlei" te-ai uitat? Sau e prea departe pt. tine?

Mergi la inceput