Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (358)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor nu pot dormi. Imi vajaie capul si plang de nervi, nu stiu cum s a ajuns aici. Oare cum am putut sa fiu asa neglijenta? Oare cum nu mi am aparat copilul? Ma simt ingrozitor. Ma uit la Cris cu doarme si ma intreb oare cate palme si o fi luat. Ma intreb cum s o fi gandit el la noi, cum s o fi intrebat de ce il lasam pe mainile BESTIEI. Off, acum ma gandesc ca dimineata cand venea ii zicea ,,peaca acasa a tine""
Am un sentiment de neputinta. Ma gandesc de ce oare nu mi a pasat mai mult.
Va rog sa ma credti ca stau zilnic cu 15 copii cu tulburari de comportament si tulburari psihice si nu ridic never mana la ei. Nu i jignesc, ba din contra sunt jignita de acestia....Si nu stau pe o suma mare de bani ci pe 1000 lei, si asta dupa 20 ani de scoala si specializari. Imi place ce fac si o fac din suflet. Nu credeam ca un om care alege sa stea cu un copil poate fi astfel.
Daca nu ar fi lucrarea de doctorat as sta acasa, dar sunt prea multe adunate anul asta...
Ma gandesc serios sa vorbesc si cu un avocat. Poate ca nu ar trebui sa las lucrurile asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Fetelor nu pot dormi. Imi vajaie capul si plang de nervi, nu stiu cum s a ajuns aici. Oare cum am putut sa fiu asa neglijenta? Oare cum nu mi am aparat copilul? Ma simt ingrozitor. Ma uit la Cris cu doarme si ma intreb oare cate palme si o fi luat. Ma intreb cum s o fi gandit el la noi, cum s o fi intrebat de ce il lasam pe mainile BESTIEI. Off, acum ma gandesc ca dimineata cand venea ii zicea ,,peaca acasa a tine""
Am un sentiment de neputinta. Ma gandesc de ce oare nu mi a pasat mai mult.
Va rog sa ma credti ca stau zilnic cu 15 copii cu tulburari de comportament si tulburari psihice si nu ridic never mana la ei. Nu i jignesc, ba din contra sunt jignita de acestia....Si nu stau pe o suma mare de bani ci pe 1000 lei, si asta dupa 20 ani de scoala si specializari. Imi place ce fac si o fac din suflet. Nu credeam ca un om care alege sa stea cu un copil poate fi astfel.
Daca nu ar fi lucrarea de doctorat as sta acasa, dar sunt prea multe adunate anul asta...
Ma gandesc serios sa vorbesc si cu un avocat. Poate ca nu ar trebui sa las lucrurile asa.

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Andreea, offf, prin ce stres si situatie mizera treceti! Bine ca macar ai descoperit grozavia. Pup pe Cris cel incercat . Sunt sigura ca el o sa fie bine, insa TU o sa fii cea care va ramane marcata pt multa vreme .

Nu stiu cum mai sunt legile in Ro, dar eu as suna la politie si as reclama abuzul. Nu conteaza ca ai sau nu contract, e vorba de un abuz ce a avut loc asupra unui copil, nu ar trebui sa faca diferenta daca ai contract sau nu cu persoana respectiva. Sunat la Politie si reclamat, sa o ia in evidenta si sa o cerceteze, sa o poarte etc. Si vb cu un avocat sa te sfatuiasca, sa nu ramana asa lucrurile. Iar de bani, eu nu as sta o clipa sa ma gandesc sa o mai si platesc!!! Cel mai bine ii poti dona sau ii poti lua ceva special lui Cris. Sau sa plecati undeva la munte, sa se indeparteze pt o vreme de locul faptei" si sa il ajute sa uite mai repede.

Mult succes si intelepciune iti doresc si nu lasa nicicum lucrurile sa ramana asa!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Am reusit sa mai citesc din urma, asa, in diagonala.

Vale, multa sanatate iti doresc si ma bucur ca ai reusit sa ajungi la medic. Imi pare tare rau de lipsa de ajutor si intelegere din partea mamei tale, dar ma bucur sa sotul e alaturi de tine si te ajuta cat poate . I-o inceputz si ai grija mare de tine. Vroiam sa iti zic si tie, si Sabinei de www.salusuk.com/products/floradix.html" target="_blank">Floradix. Se asimileaza mai bine decat alte forme de fier si e natural. Stiu ca Sabina parca are mama in UK, asta daca nu gasesti produsul in Ro.

Inca o data, multa sanatate!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Ce dor de zapada mi-ati facut!!!! Ashhhh, abia astept sa vina iulie-august, poate reusim sa fugim la schi!

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea, eu zic ca merita sa faci lucururile pana la capat. Acuma ca e vacanta si ai un pic de timp.

Mai fetelor, eu sunt asa de revoltata pe chestiile astea.
#258;entru ca e o caracteristica pur romaneasca mentaliteat cu bataia#536;(
V-am povestit ca si mie mi-a scapat mana la Sofia in trecutul indepartat si ma voi simti toata viata vinovata si monstruoasa in acele momente, dar ma intreb daca nu e si din cauza ca mediul inconjurator din Romania e asa, adica practic , la mine in clasa cand eram eleva era o singura fetita care n-a fost atinsa niciodata. Noi toti restu primeam bataie ca pe ceva natural.
ori asta e gresit, e pervers, e ingrozitor :(((
Nu inteleg , daca ai mei mi-or fi vazut privirea aia pe care a avut-o Sofia atunci, de ce nu au incetat?
Au fost si sunt parinti foarte buni, insa si la ei probabil era aceasta limita de educatie.

Dar acum suntem in secolul 21 si ce-mi vad ochii pe strada e de neimaginat. Copiii tarati, la care se tipa, care primesc palme la fund, absolut umilitor. Majoritatea cu bone, dar si cu mame. mame care se simt jenate ca cel mic nu vrea a meraga mai repede...sau nu asculta nustiuce.....pentru ce atata jena? decand jena e mai importanta decat nevoia copilului tau?

Asa ca Andreea, din pacate e o situatie destul de generalizata, multor mamici li se pare normal sa dea peste pampers de exemplu, ca "ala mic nu asculta",unele din prietenele mele m-au intrebat daca ai mei au manacat bataie dupa ce au desenat peretii.
prietenele MELE!! Deci oameni in general cu o anumita educatie.
E foarte, foarte trist.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Andreea sunt socata de comportamentul bonei!!! Si eu insist sa nu o lasi sa scape asa usor!!!!!!!! Mergeti astazi la politie si depuneti plingere impotriva ei. Nu aveti nevoie de nici un contract pentru asta.
Deasemeni nu ii plati nimic. Ea trebuia sa ingrijeasca copilul si cum nu si-a respectat intelegerea nu trebuie platita ba mai mult trebuie sa sufere cum l-a facut si ea sa sufere pe Cristi (macarsa ii titie fundul ca va avea dosar penal).

Imi imaginez prin ce stres emotional si suparare treci (imagineaza-ti ca Daria mergea la gradinita si pentru ca nu eram sigura cum era tratata am ales sa o retrag).

Este bine sa o confrunti personal (ca un fel de closure) dar ai grija sa nu iti faci rau. Lasa sotul pe cineva din familie sa o
puna zdravan la punct. Daca se poate asigurati-va cu o inregistare ceva a confruntarii. Ma gindesc ca va fi frustrata ca nu isi primeste banii si s-ar putea sa inventeze...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Sabina,uite asa am sa ma regasesc si eu intr-o situatie fara iesire.
Ca si Yaia imi va fi greu sa accept pe cineva in casa...Eu vad casa ca pe un sanctuar, chiar daca nu am cine stie ce lucruri sau valori nu vreau sa ma birfeasca nimeni pe la colt de...parc (si credeti-ma ca asta fac bonele toata ziua), sa imi umble in lucruri sau sa ma fure. Daca ar accepta un ajutor pe perioada cit sunt acasa imi va fi greu sa ma obisnuiesc cu persoana. Vedeti si voi ca prefer mai mult socializarea virtuala...

Nu stiu ce succes va avea varianta cu gasirea unei tinere care sa ajute mai ales ca in ziua de astazi au atitea atractii si distractii si tot felul de alte interests dupa cursuri...

26+ cu David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Andreea supararea ta vine si din faptul ca te intrebi daca tu esti sprijin si bucurie pentru copilasii aceia cu probleme de ce nu a avut sansa si Cristi sa fie tratat la fel...nu te invinovati e doar o nemernica. Credca nici nu realizeaza cit rau a facut!

Imbratiseaza-l strins pe Cristi si asigura-l ca "tanti" nu mai vine!!!

26+ cu David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Andreea, eu zic ca merita sa faci lucururile pana la capat. Acuma ca e vacanta si ai un pic de timp.

Mai fetelor, eu sunt asa de revoltata pe chestiile astea.
#258;entru ca e o caracteristica pur romaneasca mentaliteat cu bataia#536;(
V-am povestit ca si mie mi-a scapat mana la Sofia in trecutul indepartat si ma voi simti toata viata vinovata si monstruoasa in acele momente, dar ma intreb daca nu e si din cauza ca mediul inconjurator din Romania e asa, adica practic , la mine in clasa cand eram eleva era o singura fetita care n-a fost atinsa niciodata. Noi toti restu primeam bataie ca pe ceva natural.
ori asta e gresit, e pervers, e ingrozitor :(((
Nu inteleg , daca ai mei mi-or fi vazut privirea aia pe care a avut-o Sofia atunci, de ce nu au incetat?
Au fost si sunt parinti foarte buni, insa si la ei probabil era aceasta limita de educatie.

Dar acum suntem in secolul 21 si ce-mi vad ochii pe strada e de neimaginat. Copiii tarati, la care se tipa, care primesc palme la fund, absolut umilitor. Majoritatea cu bone, dar si cu mame. mame care se simt jenate ca cel mic nu vrea a meraga mai repede...sau nu asculta nustiuce.....pentru ce atata jena? decand jena e mai importanta decat nevoia copilului tau?

Asa ca Andreea, din pacate e o situatie destul de generalizata, multor mamici li se pare normal sa dea peste pampers de exemplu, ca "ala mic nu asculta",unele din prietenele mele m-au intrebat daca ai mei au manacat bataie dupa ce au desenat peretii.
prietenele MELE!! Deci oameni in general cu o anumita educatie.
E foarte, foarte trist.

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina si eu le incasam si sa stii cum se spune ca un copil la care s-a ridicat mina va da si el (m-am ferit de cuvintul agresat).

Doamne ajuta sa fim intelepte si rabdatoare.

26+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, la noi mai e si chestia ca noi suntem acasa f mult din timp, si alta persoana e f greu de suportat....
Cu studenta, exista cele de la limbi straine care oricum doresc sa fie aducatoare, e singura varianta. La Sofia vine la germana o fosta colega a lui Junior, dar nu are timp si tp Gheorghe....insa zice ca intreaba in jur, ca am mai auzit de fete pe care le-ar interesa. Cele de la alte facultati au intr-adevar mult mai putin timp.
Nou ne trebuie 4 zile pe saptamana, ca vinerea mergem de obicei la munte.

ADi, multumesc de recomandarea cu fierul, o sa studeiz pe indelete compozitia si daca nu fac rost de el acum (a venit tata deja de la Bristol), poate gasesc aici la plafar ceva asemanator, ca mi-a trecut prin fata ochilor un asemenea produs mai demult.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput