Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (358)
Raspunsuri - Pagina 14
cecilia L spune:
Am incarcat cateva www.flickr.com/photos/23631543@N02/" target="_blank"> poze cu Cristi...ajutorul meu.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
carpatina spune:
Pai ea face doar nefacute si tu te gandesti sa-i dai bani?
Eu nu i-as mai da decat suturi in fund. Sa mearga sa te reclame daca nu-i convine.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ANDREEA11 spune:
Dragi mamici, de vineri va ramane fara servici o bestieZAVOIANU FOLRICA. A lucrat la mine timp de 3 luni aproape. De ceva timp am simtit ca ceva nu e in regula. Azi am pus o camera sa inregistrez ce se intampla.
La ora 10 am plecat de acasa. Cand am plecat desenau. La 10.12 i zice ,,Nu mai e pixul l-a luat vrajitoarea". Apoi tiomp de ora nu se mai aude nimik, practic nu -l mai baga in seama, il lasa la desene. Pe la 11.05 vorbeste la tel 14 min. Apoi: ,,Ce faci ai facut pipi" Copilul ,,Da, pipi". PLICI-PLICI 2 palme ,,Fututi gura ta de copil, de ce ai facut pe tine? Stai nemiscat in pat ca te omor. Baga te sub patura ca te omor . Nu ti merge cu mine." Apoi nu se mai aude nimi pana la 13. AA, ba nu i spune ca o sa+l manance vrajitoarea de vreo 2 ori. La 1.47 vine instalatorul. Acum se joaca vreo 5 min cu copilul cred ca sa vada instalatorul. Apoi la 14 il baga in part. Copilul nu vrea sa doarma. Inchide usa ,,Culcate ca te omor. Dau cu tine de pamant." Asta soptit sa nu auda instalartorul.
In tot acest timp copilul meu care e vesel, se cearta parte in parte cu mine, pune intrebari tot timpul nu a scos nici un cuvant. L-am gasit cu pantaloni care i-a avut de dimineata pe el. Deci, s-au uscat pe el.
Pt acest comportament eu i am si dat banii, asa ca de vineri isi va cauta iar de lucru. Deci, atentie.
Asta a fost discutia cu copilul azi.
Sabina spune:
Cecilia, e atat de dulce Cristi! Il pupam tare!
Andreea, m-am amarat rau de tot:( E o nenorocita.
si eu care ma gandeam ca ceva ajutor tot ne trebuie....cu sanatatea mea in pioneze nu o sa facem fata.
Dar intr-adevar, raman la ideea cu studenta care sa doreasca sa-si mai rotunjeasca veniturile cateva ore seara, macar suntem noi acasa si n-ar avea decat sa se joace frumos cu el/ei, eventual in germana sau engleza.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Annisia spune:
Andreea, eu cred ca esti mult prea indulgenta, zau asa femeie! Cum naiba te mai intrebi ce faci cu salariul aleia, cand ea iti bate si injura copilul, iti fura din casa si te minte in ultimul hal. Eu sunt o fata saritoare tare, ti-ai dat seama. Daca vrei sa o calci in picioare, da de stire, ca la asta nu pot sa lipsesc. Ar trebui bagata in casa si batuta de nerecunoscut. Sa vedem daca are tupeu sa comenteze. Mama ei de om fara suflet....
Te rog sa te gandesti ca o chestie din asta iti poate traumatiza copilul pe viata. Nu cred ca e de joaca. Sunt sigura ca se pot lua masuri, chiar daca nu ai contract. Tu te gandesti prin ce a trecut copilul tau in astea trei luni? Doamne fereste!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
ANDREEA11 spune:
Normal ca pe primul loc e Cris. Mi se rupe sufletul sa stiu ca din cauza mea s a ajuns aici. Referitor la bani ma gandeam sa nu las fara nici un ban de sarbatori - o sa o dea sorsa afara din casa si va tb sa plateasca chirie. Nu e problema mea. Si cred ca voi dona banii.
ANDREEA11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Normal ca pe primul loc e Cris. Mi se rupe sufletul sa stiu ca din cauza mea s a ajuns aici. Referitor la bani ma gandeam sa nu las fara nici un ban de sarbatori - o sa o dea sorsa afara din casa si va tb sa plateasca chirie. Insa aveti dreptate, nu e problema mea. Si cred ca voi dona banii. |
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Dragi mamici, de vineri va ramane fara servici o bestieZAVOIANU FOLRICA. A lucrat la mine timp de 3 luni aproape. De ceva timp am simtit ca ceva nu e in regula. Azi am pus o camera sa inregistrez ce se intampla. La ora 10 am plecat de acasa. Cand am plecat desenau. La 10.12 i zice ,,Nu mai e pixul l-a luat vrajitoarea". Apoi tiomp de ora nu se mai aude nimik, practic nu -l mai baga in seama, il lasa la desene. Pe la 11.05 vorbeste la tel 14 min. Apoi: ,,Ce faci ai facut pipi" Copilul ,,Da, pipi". PLICI-PLICI 2 palme ,,Fututi gura ta de copil, de ce ai facut pe tine? Stai nemiscat in pat ca te omor. Baga te sub patura ca te omor . Nu ti merge cu mine." Apoi nu se mai aude nimi pana la 13. AA, ba nu i spune ca o sa+l manance vrajitoarea de vreo 2 ori. La 1.47 vine instalatorul. Acum se joaca vreo 5 min cu copilul cred ca sa vada instalatorul. Apoi la 14 il baga in part. Copilul nu vrea sa doarma. Inchide usa ,,Culcate ca te omor. Dau cu tine de pamant." Asta soptit sa nu auda instalartorul. In tot acest timp copilul meu care e vesel, se cearta parte in parte cu mine, pune intrebari tot timpul nu a scos nici un cuvant. L-am gasit cu pantaloni care i-a avut de dimineata pe el. Deci, s-au uscat pe el. Pt acest comportament eu i am si dat banii, asa ca de vineri isi va cauta iar de lucru. Deci, atentie. andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo Asta a fost discutia cu copilul azi. andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Andreea, eu una in locul tau m-as dezbraca de caracter si as face-o cu ou si cu otet. Sunt o fire pasnica de felul meu dar cu specimene ca astea nu merita. Te rog, o puneti fata in fata cu situatia, SI O ZBORI PE USA AFARA IN SUTURI, FARA NICI UN LEU. Sa zica nemernica sarut mana ca scapa doar cu atat ca eu una in locul tau o si pocneam. Asa ca sa ma racoresc pentru chinul indurat de copilul meu. Mama ei de nemernica afurisita si nenorocita si......si pot lua si avertisment pentru asta. Mi-e mila inca de pe acum de copiii pe care ii va avea candva.
Stiu ca esti o persoana finuta si ai vrea sa respecti intelegerea pana la capat(ma refer la partea financiara) dar nu merita, zau. Tu singura ai spus ca nu ai facut nici un contract cu ea in consecinta daca tu poti dovedi abuzul fata de Cristi, ea nu te are la mana cu nimic.
Sa dea Dumnezeu ca micutul sa uite repede grozaveniile, dar sunt sigura ca avandu-va pe voi langa el se va simti din nou in siguranta. Puiul mamii!

Mama,mama ce m-am enervat!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Normal ca pe primul loc e Cris. Mi se rupe sufletul sa stiu ca din cauza mea s a ajuns aici. Referitor la bani ma gandeam sa nu las fara nici un ban de sarbatori - o sa o dea sorsa afara din casa si va tb sa plateasca chirie. Nu e problema mea. Si cred ca voi dona banii. andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Si acum pentru tine. Nu te mai invinovati femeie ca nu ai nici o vina. Poate doar vina de a dori un viitor mai bun pentru copilul tau. Nu esti tu de vina ca trebuie sa muncesti , este vina sistemului de kk, nu este vina ta ca nu ti-ai dat seama ce fel de om este nemernica. Nu poti cunoaste un om intr-o viata intreaga, darami-te in cateva luni. Sunt convinsa ca odata ce te-ai fript cu ciorba,o sa sufli de acum si in iaurt. Incearca sa ceri referinte de acum incolo si anunta inca de la inceput ca sunt camere ascunse in casa. Va doresc multa putere sa treceti peste acest eveniment si inca o data te rog nu mai arunca vina pe tine.

Si vorva Annisiei, daca ai nevoie de vreo echipa de interventie, sunt si eu la datorie. Si las-o pe mana noastra ca nu o mai recunoaste nici masa.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Multumesc mult fetelor!