Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (358)
Raspunsuri - Pagina 13
ramonaiani spune:
Dragele mele,
azi am primit un mail foarte interesant de la fostul meu sef:
'Liebe Mariana,
dieses Jahr haben wir uns entschlossen, die traditionellen Weihnachtskarten durch etwas besonderes zu ersetzen - für jeden Klick auf den Link (www.cst.com/temfxmas) spenden wir 1 Euro für die Kindernothilfe e.V.!
Frohe Weihnachten und ein erfolgreiches neues Jahr!'
in traducere, suna cam asa:
firma lui s-a hotarat ca sa doneze 1 euro pentru fiecare click pe linkul amintit unei fundatii de ajutorare a copiilor. E o fundatie germana, dar totusi, sunt copii. Asa ca nu va sfiiti, intrati pe pagina lor de web
...
Craciun fericit si un an nou plin de succese!
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ANDREEA11 spune:
Azi am pus camera!!!!
In 6 ore i-a dat o pereche de palme peste fata, l-a injurat, l-a speriat de 3 ori cu vrajitoarea si in rest nici un cuvant. Ziceai ca nici nu exista copilul in casa. A vb la tel si s a uitat la telenovele. A plus ca azi mai mi au disparut inca 2 euro din bol.
Vineri o voi confrunta. Intrerupem legatura.
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Azi am pus camera!!!! In 6 ore i-a dat o pereche de palme peste fata, l-a injurat, l-a speriat de 3 ori cu vrajitoarea si in rest nici un cuvant. Ziceai ca nici nu exista copilul in casa. A vb la tel si s a uitat la telenovele. A plus ca azi mai mi au disparut inca 2 euro din bol. Vineri o voi confrunta. Intrerupem legatura. |
Adica-ti mai lasi copilul inca 2 zile cu bestia?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
Andreea, sper ca te duci la politie!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ANDREEA11 spune:
Doamne fereste cum sa l mai las cu ea. Maine i am zis sa nu vina. Sotul nu e acasa si vrea sa ia fata la confruntare. Si sincer dc mai stau 5 min cu ea o strang de gat. Azi am simtit ca mi se opreste respiratia cand am auzit plesniturile. Destul mi am lasat copilul pe mana ei. De furat a luat maruntisuri, insa e clar ca ne a luat de prosti. Oricum urmaream la furat fiecare miscare. O taranca prosta. Sti azi ii spunea lui masa la tel ca nu mai vrea sa o tina sorsa la ea, si ca tb sa si caute chirie, si mi am dar seama ca Dumnezeu nu doarme. Acum cand o ramane si fara bani de la mine sa vdm ce o face.
Nu stiu cum sa procedez cu banii pe cat a venit din luna asta. Sa i dau jum sau sa bag paguba si suferinta lui fimiu in fata.
Sabina spune:
nu nii dai nimic, mai, iti dai seama ca asta nu trebuie sa scape nepedepista?
Doamne fereste....tu te gandesti de cate ori l-op mai fi pleznit?
Aoleu, mi-a crescut tensiunea.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ANDREEA11 spune:
Sabina nu am cum sa ma duc la politie. Nu am avut contract cu ea. Am practic o inregistrare audio. Ca nu am putut fixa camera sa se vada.
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Azi am pus camera!!!! In 6 ore i-a dat o pereche de palme peste fata, l-a injurat, l-a speriat de 3 ori cu vrajitoarea si in rest nici un cuvant. Ziceai ca nici nu exista copilul in casa. A vb la tel si s a uitat la telenovele. A plus ca azi mai mi au disparut inca 2 euro din bol. Vineri o voi confrunta. Intrerupem legatura.andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
eu nu as mai astepta pana vineri, dar tu sti cum este mai bine....o zburam instant ...esti in vacanta, nu?
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
ANDREEA11 spune:
Dap, sunt in vacanta si e perfect.
Am vazut filmarea dupa ce a plecat ea.
Daca o chemam azi credeti ma ca o jucam in picioare. o sa ma fac ca nu stiu nimik,sa vad cat neaga si apoi ii pun inregistrarea.
Sabina spune:
nu are legatura ca ai sau nu contract. au mai fost cazuri.
dar macar speriata cu politia tot trebuie.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo