Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (358)
Raspunsuri - Pagina 12
prisi spune:
azi a fost sotul si a cumparat saniuta , Miru a fost foarte incantata de plimbare, nu au stat foarte mult pe afara ca era cam frig dar sigur o sa avem activitate cat mai e zapada ![]()
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
danyelle005 spune:
Greyeras nu cred ca rade nimeni de tine, e o intamplare tare urata.
Erina si mie imi place mai mult cum arati acuma, emani multa eleganta. Sa sti ca iti statea f. bine vopsita castaniu.
Am mai vazut poze cu frumoasele englezoaice, cu Adelina tunsulica (ii sta f. bine), cu Daria cocheta, cu atomicii Roxanei, cu Tudorica fara frica si vesel tare (apropo, Melania sa stii ca imi plce mult cum te tunzi, la ce salon mergi daca nu te superi ca intreb?), cu cretulina Miruna (f. frumoasa rochita albastra)...sper sa nu fi omis pe cineva![]()
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
valentina_22 spune:
Buna fetelii!
Astazi sunt mult mai bine decat ieri! Am reusit sa ajung la doctora Sabinei,o tipa cu foarte bun simt si un om extraordinar. Recunosc ca in mare parte succesul i se datoreaza si Sabinei care a pus o vorba buna.
In concluzie: Am facut o recadere grava, pana luna viitoare sunt pe tratament intensiv si dupa sarbatori ma voi interna cateva zile pe sectia la hematologie de la Fundeni unde mi se vor face analize amanuntite. Este foarte posibil sa am o talasemie, dar este prea devereme sa se puna diagnosticul. Am semne ale acestei boli,mama este mai rau decat mine, ar putea fi o mostenire de familie. Mai rau este ca talasemia se mosteneste, deci este foarte posibil ca si Alexandra si Andrei sa aiba boala chiar daca nu prezinta simptome. Ramane de vazut si investigat. Deocamdata nu ma gandesc la asta.
Vreau sa va multumesc tuturor
, fara a nominaliza pe cineva de teama sa nu uit pe una dintre voi.
Multa,multa sanatate puisorilor bolnaviori si insanatosire grabnica.
Sanatate si mamicilor care lupta cu racelile sau alte probleme.
Alexandra este si ea un pic racita, dar am inceput sa-i dau de astazi Coldrex si sper sa-si revina repede. Cel mai probabil a racit la curte , cand i-a scos maica-mea ieri afara.Andrei se prezinta bine.
Sotul si-a luat liber pana sambata inclusiv asa ca sunt o rasfatata zilele astea. Nu mai ridic un pai de jos, singur se va ocupa de toata gospodaria. Simt nevoia sa ma linistesc.
L-a luat gura pe dinainte zilele trecute dar am avut grija sa-i fac cadou cu dedicatie toate tigaile din casa. Sunt eu de vina ca sunt asa cum sunt si trebuie sa merg din doctor in doctor? Din fericire pentru noi si-a dat seamana imediat ca a scos porumbelul gresit din gura si si-a cerut scuze. Intr-un fel il inteleg, nu suporta doctorii si de cand este cu mine a luat la rand aproape toate cabinetele din oras. Dar nu este vina mea ca asa m-am nascut si tocmai in aceasta perioada delicata pentru mine s-a gasit si el sa vorbeasca. Acum totul este bine!
Pupici tuturor si o seara cat mai placuta in continuare, fug repede in patut, vad ca Mandelul meu mi-a pregatit o mica gustarica, semn ca tigaile si-au atins perfect tinta!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Greyeras nu cred ca rade nimeni de tine, e o intamplare tare urata. Erina si mie imi place mai mult cum arati acuma, emani multa eleganta. Sa sti ca iti statea f. bine vopsita castaniu. Am mai vazut poze cu frumoasele englezoaice, cu Adelina tunsulica (ii sta f. bine), cu Daria cocheta, cu atomicii Roxanei, cu Tudorica fara frica si vesel tare (apropo, Melania sa stii ca imi plce mult cum te tunzi, la ce salon mergi daca nu te superi ca intreb?), cu cretulina Miruna (f. frumoasa rochita albastra)...sper sa nu fi omis pe cineva Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 |
Salonul este acum vis a vis de starea civila in partea dreapta a cladirii
acolo unde e FEG un birou notarila etc...inca nu au firma la usa
dar iti pot da un nr de tel daca vrei
Yaia spune:
Am vazut blonda cu ochi albastri de la Iasi, am vazut si Mirunica pe sanie!
Fetele de la Iasi, tare rau imi pare ca sunt probleme cu slujbele, salariile si de astea la voi. Sper sa treaca criza si sa scapati de probleme.
Sanatate si Amaliei, sa scape de tuse si sa nu fie nicio alergie! Cu sirop de ridiche neagra ati incercat?
Valentina, sanatate! Ce ma bucur ca nu te interneaza de sarbatori. Acum trebuie sa urmezi tratamentul si sa rezolvi problema dupa sarbatori. Sanatate Alexandrei!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la Cluj! E asa de vis si aici! Pacat ca nu sin trafic!
Sara e fascinata de zapada, plange de mama focului cand intram in casa, afara rade, alearga, se arunca in zapada si se face ingeras, fugarim catelul si ne bulgarim, pacat ca nu ma prea ajuta fizicul![]()
ERina, si eu azi dimineata m-am cantarit, 66 kg
, vorba ta insa, sa fim sanatosi cu totii ca asta chiar e important!Si, da, era tare frumos la tine la nunta, si sunt sigura ca e de bine!
Bernix, sa se faca bine Ana, ce dulce e cu replicile ei...La mine si cu Sara a fost la fel, ceva greturi au revenit la final, datorita arsurilor gastrice si a noptilor nedormite. Oricum,e ceva trecator!
Vale, asa m-am necajit cu vestile tale. Sper sa reusesti sa le aranjezi pe toate si sa nu neglijezi sanatatea ta!
Yaia, chiar asa, plina de energie si voie buna esti..Se vede treaba ca esti in luna de miere a sarcinii
Picia, bine sanatoase, toate trei, sa te faci bine si ai grija de baietii tai, da?
Stati ca am uitat sa zic esentialul, sunt asa mandra de fata mea, de cateva zile nu mai folosim pampersul de somn, nici ziua si nici noaptea, si asta nu pt ca eu as fi avut initiativa, ci Sara! Mi-a spus ca ea vrea coloti si noaptea, ca pampersul e pt...Emma, intr-adevar in ultimele nopti pampersul era dimineata uscat, cum se trezea cerea pipi. Asa ca si asta a venit asa firesc la ea! Asa a fost si cu olita! 

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
34 +
Sabina spune:
Bravo Valentina, ma bucur enorm ca ai ajuns la doamna doctor!
fugi in pat si stai linistita, sa-si faca efectul tratamentul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, chiar asa, plina de energie si voie buna esti..Se vede treaba ca esti in luna de miere a sarcinii ![]() |
Probabil energia de care nu am avut parte in prima parte a sarcinii din cauza greturilor si a starii de voma s-a stocat undeva si acum am rezerva...am o vaba banuiala pe unde s-a stocat...cand va aud cu 66 de kg...nici inainte de sarcina nu am avut atatea.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
ramonaiani spune:
Da, apropos de kilograme:
de la 83 cat am avu cand l-am nascut pe Daniel, am trecut (in jos) pragul de 70, m-am cantarit de dimineata si aveam 69.6...
Luy, danke schön
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Erina spune:
Tot timpul pe fuga...
Alinkav am uitat sa spun ca am vazut bradutul pe cafeneiu. Foarte frumos!
Teodora cum a iesit bradul?
Rnico foarte inteligent sistemul din tarile cu adevarat civilizate.Sa va bucurati de brad si de sarbatori.
Prisi, super Miruna in saniuta. Si noi vom cumpara la PN. Multumesc pentru incurajari, te asteptam si pe tine cu M&M&M& si poate M?
Danielle din Iasi am vazut frumoasa afara si la calculator! Multumesc pentru cuvintele frumoase. Imi pare rau ca asta e situaia in Moldova-Melania
. Si eu mi-as fi dorit sa cresc copiii la PN. E un orasel tare bun pentru asta.
Yaia, de 10 ori bravo. Cu asa saptamina ocupata si ne mai si destinzi cu mesajele tale optimiste!!!
Gabriela, greutatea e cam la fel dar diferenta la saptaminile de sarcina e mareee...Imi e frica de sarbatori cind numai bunatati vor fi...
Ramonaiani, bravo pentru scadere in greutate!!!
Valentina ma bucur ca esti optimista. Odihneste-te si lasa-te rasfatat. barbatuii nu au idee cita munca este in casa de la un simplu bol cu mincare, curatat dupa, hranit picii, curatenie, spalat, calcat...Eu doar cu Daria si nu mai pot...
Roxana sunteti bine?
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle