Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (358)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
Mi-e si jena sa spun ca am decis sa nu ma mai duc la servici, ca am rosu in gat si ma doare de mor (imunitatea in pivnitza) si ma simt cam naspa.

P.S. Yaia, asa-i ca nu nasc inca?!

Jena?!? Pfii, mie deloc. Mi-am luat si eu azi 3 zile de medical, ca nu mai puteam. Am tras-o si eu cu gatul, usturime, tuse, nas infundat...acum vad ca si-a dat drumul...si curge...si curge.
Sa stii ca Faringoseptul poate fi folosit in sarcina, am citit prospectul. Asta daca ai in casa. Oricum, eu l-am citit DUPA ce nu m-a mai usturat gatul. L-am dres cu ceai de menta cu lamaie, mandarie, supa de pui cu galuste si mujdei de usturoi cu cartofi prajiti si pulpe de pui. La mine usturoiul face minuni si asa ma feresc sau vindec de raceli.
Sanatate, Picio, ai grija de tine si de Bebe!

PS Asa-i! Verificai calendaru'ca ma lasa memoria si cica sigur DUPA Creaciun, probabil si dupa Anul nou, cel mai probabil nasti in jur de 2-3 sau 7-8 ianuarie.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix
vestea proasta e ca si Ana e prinsa de boala: cam tuseste productiv, nu mult, de cateva ori pe zi si cred ca are si gatul rosu fiindca de ieri inghite cu greutate. Si colac peste pupaza, ii iese si o masea de din sirul ultimelor 4.

Ana, aka Degetica, aka Venus de bucuresti, multa sanatate si dinti iesiti fara dureri!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix
Yaia, iti admir de fiecare data usurinta cu care scrii constiincios si raspunzi tuturor! M-am delectat cu povestirile tale despre week-end pe vapor si abia astept foto cu camerele copiilor!

Ei, imi permite jobul sa tin un ochi la voi, ca altfel nu stiu cum as face fata cu atatea pe cap. Dar chiar ma destind citindu-va si pot raspunde repede de la bioru, asa ca o fac. Intre 2 raspunsuri la mailuri, bag si un post pe forum.
Ce dulce e Venus, cum prefera ea vara. Tudor vrea afara indiferent de vreme, dar cred ca cel mai mult ii place cand ploua sau a plouat deja. E maaare fan balti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud
Eu am aproape 30 de ani si el 33 insa pare ca e cel putin invers

Multi inainte pentru amandoi si sa ramaneti la fel de tineri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

asa, pe azi am cam terminat cu problemele de birou, sper...

maine am o zi de concediu, vine cumnata mea si trebuia asteptata cum se cuvine dupa 2 ani...

Erina felicitari pentru vestile bune , oricum nu se putea altfel decat bine

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Multumim fetelor pentru aprecieri!!

Eu sunt in concediu fara plata...ieri am luat salariul diminuat si inca nu mi-a trecut starea de nervi...am ajuns la 30 de ani sa ne ajute parintii cu bani ca sa facem fata cheltuielilor...dar asta este Romanika!

O sa avem un Craciun sarac in cadouri dar cu masa bogata si multa sanatate si armonie...ceea ce conteaza pana la urma!

Eu ma bucur tare mult ca Tudor nu a racit deloc...i-am dat solutie de vitamina C si portocale/mere zilnic. Nici nu l-am expus...nu l-am carat prin mall-uri sau alte magazine mai ales ca pe la noi porcina e in floare.

Am venit cu Tudor de afara...era ud leoarca pt ca s-a tavalit prin zapada. Ma bucur ca ii place...isi baga fatuca in zapada si radea de mama focului...acum a adormit in sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Salutare si de la noi.

Intai vreau sa-i urez Valentinei sanatate multa.

Nu stiu daca le-am felicitat pe Erina pt baietel si pe Yaia pt fetita, si pe celelalte gravidute...va doresc la toate bebei sanatosi.

Melania, te inteleg...si la noi e greu cu banii, eu nu mi-am gasit de lucru nici acum, am fost la cateva interviuri dar salariile pe care le ofera angajatorii in ziua de azi sunt de mizerie...Sa stii ca am impresia ca te-am vazut mai demult in oras dar n-am indraznit sa ma bag in seama

Amalia tot cu tuse, nu stiu ce sa ma fac, nimic nu a dat rezultate pana acum; vineri trebuie sa mergem sa facem testele pt alergii, sa vedem poate are vreo alergie la ceva de nu-i mai trece. In rest e bine, am dus-o iar la cresa, am tinut-o o luna acasa in speranta ca-i va trece tusea si am dus-o iar pt ca pierdeam locul. Nu a plans deloc dupa atata pauza, se intelege f. bine cu ceilalti copii, ba chiar este un baietel, Tudor, pe care il pupa si cu care se intelege f. bine, dar si cu ceilalti copii, doamna zice ca e f. sociabila. Maine vine Mos Craciun la cresa dar fara parinti din pacate.

In rest e tare incantata de zapada, pune degetelele pe zapada si se amuza copios, si de luminitele din oras e fascinata; ieri am facut si eu bradutul cat era la cresa si cand l-a vazut a fost tare incantata Aici aveti cateva poze, poate v-a fost dor de noihttp://family.webshots.com/photo/2110357970103159727wqTBfk?vhost=family

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!

am reusit si eu sa ii adorm pe amandoi o data in pat langa mine...sunt tare mandra de asta
cred ca incep sa se acomodeze in noua locuinta si cu mai putini suporteri pe metru patrat- au fost zile (multe din pacate) in care tudor vroia sa doarma doar la san, sau daca nu reusea asa sa il legan in brate, iar alesia astepta si se foia pana reuseam sa il adorm pe tudor si apoi sa ma aiba numai pt ea si sa adoarma si ea

alesia inca nu a scapat de pampers pt pipi, dar azi a decis ca e fetita mare si s-a asezat singura de 2 ori pe olita

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

bradut am luat si noi, de ala viu de la ikea (ca sa miroase a verde) si partea faina e ca daca il ducem inapoi in primele saptamani ale lunii ianuarie ne da banii inapoi mai putin 1E (e f bine asa ca nu prea stiam ce o sa facem cu el dupa)

Mergi la inceput

greyeras- imi pare rau ca au dat hotii peste tine, dar de... asta e bucurestiul- si sora mea sta la parter si deja din uscatorie i-au furat haine si o bicicleta, iar alta data calculatoru din casa! ( politia a venit, a luat amprente....si nici un hot nu a fost inca prins desi de cand le-a furat calcu sa tot fi trecut vreo 4 ani)

e drept ca la unchiu meu i-au furat din sibiu masina din fata casei, hotii au fost prinsi, judecati in libertate ca cica nu-s pericol public, iar prejudiciu nu a putut fi recuperat ca masina au papat-o iar loc de munca ioc

Mergi la inceput