Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (358)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Melania, chiar ma gandeam la tine, ca n-ai mai dat pe aici. Si erai asa nerabdatoare sa incepi serviciul! Te inteleg perfect cu lipsa timpului si la noi e la fel: cele mai importante discutii le purtam la telefon. Ce mare si frumusela e Tudor! Si pare asa un smecheras...:)

D-na Teo, io am luat brad natural, fara ghiveci, de la Hornbach. A costat 70 lei. Erau o multime, si taiati si in ghiveci, si mari si micm care de care mai frumos.

Danielle, sa-ti traiasca printesele, sa te bucuri de ele ca tare frumoase mai sunt! Tu erai interesata de calendare, da' cred ca-i prea mare deranju, ca sa zic asa. Ar fi mai scump transportul decat pretul de achizitie. Daca vrei insa sa le trimiti undeva in tara, atunci e alta mancare de peste. Date de contact5 gasesti pe si-te-ul acela mail si telefon.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Prisi, vazut o Miruna cretulina ochelarista, maaare gospodina! Dar nu am vazut-o calcand rufe...sau e domeniul tau exclusiv? Soacra face dulciuri, mama gateste...te-ai scos!

Melania, v-am admirat si pe voi...auzi, sa nu te superi...dar sotul tau e major? Pare taaare tanar. Tudor seamana cu tine, asa mi se pare mie.

Cecilico, daca tot termini curatenia, te astept sa continui la mine. Pt. Prisi tin 2 teancuri mari de rufe de calcat.

Maria, pe unde mai umblii? Papanasha?

Mai stie cineva ceva de Dantje?

Noapte buna!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Nu ma supar, stai linistita. Sunt obisnuita cu astfel de remarci ...nu esti prima care spune ca pare tanar.
Eu am aproape 30 de ani si el 33 insa pare ca e cel putin invers
Cea mai tare faza am trait-o la ecografia 4D cand a fost si sotul prezent si doamna dr a ramas socata....de cum a intrat pe usa l-a intrebat dumneavoastra? cu ce va pot fi de folos? pai stiti eu am venit cu sotia la ecografie si as vrea sa particip si eu...Doamna doctor a ramas socata si tot nu s-a abtinut sa spuna " Vai dar ce tatic tanar?" sunt convinsa ca si pana in ziua de azi crede ca el este cu muuuult mai tanar decat mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

A, va sa zica o luati si pe Ana cu voi ? Credeam ca o lasati cu bunica si mergeti sa va 'destrabalati' doar voi doi. E cam riscant cu trenul pe zapezile astea, eu una stiu ca n-as avea curaj stiind ca e Maria cu noi. Dar recunosc ca eu sunt mai prudenta ( ca sa ma exprim frumos ) de felul meu.
Va doresc atunci o calatorie fara evenimente, sa ajungeti cu bine si sa va distrati LA MAXIM !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cine are melodiile de pe cutiutele muzicale ? Ma intereseaza si pe mine cutiuta muzicala vol 6 , precum si cateva melodii razlete de pe celelalte volume :
Melcul suparat, Cate unul pe carare, Vine rata (vol.1)
Matza, Fluturasul meu, Infloresc gradinile, Copacelul (vol.2)
Bobocii, Masa mare, Azi Grivei e manios, Doi pitici, Mac-ratoiul (vol.3)
Motanul pedepsit, Cantec de primavara (vol.4)

Daca se poate pe mailul comun, ca sigur mai sunt si alte doritoare. Multumesc anticipat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna! scriu si eu repede pentru ca sunt fiar-ta de oboseala. Am plecatde acasa la 9 si am ajuns dupa 12. Acm daca citesc zic: rezonabil.

Dar intii de toate:

Valentinasper din inima sa fie toate bune si sa iti regasesti sanatatea si buna dispozitie.

Melania, multumesc mult! Am vazut poze cu Tudor-un adevara cavaler extraordinar de chipes si parca s-a facut mai blondut de cum il stiam. Tortul sub forma de minge de fotbal si de ciocolata.

Prisi, bine ai revenit cu vesti! Am vazut pe miruna superba cu bb Petre si ceilalti copii la ziua ei! Felcitari mami!

Bernix, calatorie usora si numai bine. Si mie imi place vatra Dornei. Va fi minunat. Produsul mentionat de tine e intradevar foarte bun. Mi-a placut mult dialogul cu Ana. E o fetita tare frumoasa si isteata!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

M-a intristat tare mult cand am citit despre problemele valentinei si mai ales despre faptul ca nu are ajutor nici intr-o situatie ca asta. Draga mea, sanatate multa tie si prichindeilor tai!

Sabina, sanatate si tie! tare bine ar fi sa se descopere cauza anemiei tale si sa ti se prescrie o schema de tratament de intretinere, fara sa mai stai cu teama unei recaderi. Ma bucur nespus ca ai iesit la cumparaturi si la infrumusetari! Ti-a pris tare bine vopsitul arati SUPER!

cecilia, toata admiratia mea, ai o energie debordanta! Sa dai tu singura cu lavabila!!! Mai-mai ca te-as fi chemat si la mine, contra-cost evident! Felicitari pentru gradul I! Am trait cu tine toate emotiile neintelese incercate in copilaria mea cand a trecut si tata prin acelasi examen.

Sanatate multa, Anei.

Nu singura, am avut ajutoare, pe tati pana la 12( mi-a lasat mie doar balconul) si pe Cristi pana la 10....nu am dat decat hol cu bucatarie, la mine e o singura incapere si balconul, as mai fi dat si baia dar imi era deja lene.
Cat despre grad a tecut, parca nu imi vine sa cred ca nu mai am de facut hartogaraie, pe mine acelea m-au terminat...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Sanatate multa Anei ! Ati mai scos-o zilele astea afara ?
Ne-a facut mare placere sa ne intalnim sambata, chiar de nu am apucat decat sa schimbam 2 vorbe. Banuiesc ca nu ati mai stat mult, am vazut ca Ana era deja 'fleasca' dupa tura de topait la locul de joaca.

Luy, si noi ne-am bucurat nespus sa va vedem! Intra-adevar n-am mai stat mult, am plecat cam cand si-a luat Mihai mancare. Ana a topait ca o apucata la bile si tobogane, cred ca de acolo s-a si "imbogatit" cu raceala asta.
Sanatate si voua si serbare reusita Mariei!

Edit: a iesit afara ieri, dar nu i-a placut deloc din cauza vantului! Azi dimineata am avut urmatoarea conversatie:
Eu: "uite, inca ninge. Iesi afara azi?"
Ana: "afana, nu! flig, zapada 'teapa obajoli, ulat! (urat)"
Eu: "si ce-o sa faci?"
Ana:" 'ochita, vala, cad, flumos!" Si uite asa am lasat-o imbracata in rochie cu bretele peste pijama.:)

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Sanatate multa Anei ! Ati mai scos-o zilele astea afara ?
Ne-a facut mare placere sa ne intalnim sambata, chiar de nu am apucat decat sa schimbam 2 vorbe. Banuiesc ca nu ati mai stat mult, am vazut ca Ana era deja 'fleasca' dupa tura de topait la locul de joaca.

Luy, si noi ne-am bucurat nespus sa va vedem! Intra-adevar n-am mai stat mult, am plecat cam cand si-a luat Mihai mancare. Ana a topait ca o apucata la bile si tobogane, cred ca de acolo s-a si "imbogatit" cu raceala asta.
Sanatate si voua si serbare reusita Mariei!

Edit: a iesit afara ieri, dar nu i-a placut deloc din cauza vantului! Azi dimineata am avut urmatoarea conversatie:
Eu: "uite, inca ninge. Iesi afara azi?"
Ana: "afana, nu! flig, zapada 'teapa obajoli, ulat! (urat)"
Eu: "si ce-o sa faci?"
Ana:" 'ochita, vala, cad, flumos!" Si uite asa am lasat-o imbracata in rochie cu bretele peste pijama.:)

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am reusit sa fac biometria rapida. Bebelusul e in grafic, chiar mai mare cu o saptamina. Totul ok,lichid sugicient, colul bine, placenta la fel, fluxurile idem.
In ianurue voi face o morfologie amnuntita. Faptul ca e extrem de activ e un semn de vitalitate.

Daria a fost super de comitet citam asteptat cu programarile decalate si vreo doua urgente peste doarca m-a obosit ingrozitor sa statul dupa ea si mai ales grija ca mereu deranjeaza. Am avut noroc de o mamica care a stat cu ea cit am intrat eu si apoi noroc ca a venit comanda la taxi facuta de o tipa de la receptie. la dus a mers tati chiardaca a intirziat la o sedinta importanta.

Plec cu alt suflu in vacanta si sper ca va fi bine.

Sa ma pling putin ca m-am cintarit (mamici nu ma consolati sau alte cele -la 1-2 kg de fructe pe zi si cita ciocolata bag in mine nu merit). Vroiam sa va spun ca, cu cizme si o rochie pe mine cintarul arata 65. Bine ca e ok bebelusul, asta ecel mai important.

Am fugit la somn!

Piciulika, ce bine ca ai intrat in concediu! Cu siguranta ai nevoie de odihna mai ales ca nu mai e foarte mult pina la marea intilnire. teimbratisez si iti doresc sporin toate!

Cecilia spor la shopping. Il meriti!

Prisi, aparat din al vrem sa punem si noi si pompa de caldura.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Bernix, drum bun(sigur mai gasiti bilete, nu se inghesuie nimeni la vagon de dormit in directia aceea....dar, sunt sarbatorile si cine stie) si distractie placuta, e o zona superba, dar asa cum ti-a zis si Prisi, foarte frig, deh e munte, dar parca gerul este mai taios, ma gandesc cu groaza la Ana...daca nu-i place afara...

Am fost si noi la zapava vreo 2 ore, nu mai voia in casa, mai spunea si el "opestete vantue", dar isi vedea mai departe de tras saniuta(vecnei ca noi nu am cumparat inca)....ma indeletnicesc sa descarc poze din telefon

(07.09.2007)

Mergi la inceput