Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (358)
Raspunsuri - Pagina 16
Erina spune:
Cecilia ce dragalas e Cristi cu pensula!!!
El te ajuta la retusurile de finete sa inteleg...![]()
Mamici va doresc o zi buna pe cit posibil. Eu ma bag la facut bagaje.
Daria e bine, iar s-a trezit la 7.30. Astazi vrem sa si iesim putin.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
luy spune:
Andreea, 

Am ramas fara cuvinte 

MERGI LA POLITIE !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
danyelle005 spune:
Andreea imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva; bine ca ai descoperit pana la urma cu cine ai de-a face si nu are rost sa te simti vinovata.
Yaia, Erina multumim. Yaia am incercat si siropul de ridiche neagra dar fara folos.
Cecilia ce ajutor de nadejde ai, bravo Cristi
Valentina ma bucur ca esti mai bine; sunt sigura ca sotul nu a crezut ceea ce a spus, dovada comportamentul de dupa
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
cecilia L spune:
o 

calda la o ora mai tarzie, azi am zacut in pat...nu fara sa vina Cristi din 5 in 5 min sa intrebe mamiiiiii ce faci?
Andreea, cred ca nu puteai sa dormi, sincer eu cred ca i-as fi dat un sut in fund mai demult....dar stiu care este situatia, asa ca nu cred ca este cazul sa te doara de ce se intampla cu madama..., copilul tau a suferit mai mult in toata aceasta perioada si nu a durut-o burta pe ea...asa ca recomandarea mea este sa o trimiti elegant la plimbare...dar nu fara sa stie motivul, dar fara bani, simplu, de acei bani cumperi dulciuri la copilasii aia amarati de care ai grija...o sa ai constiinta impacata...si nu te mai stresa, cauta o gradinita pt Cristi, cred ca ar fi cea mai buna solutie...ideea este ca gasesti greu...daca te ajuta vb la tel.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
am trimis un filmulet pe mail cu Cristi.....o zi buna
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
devylla spune:
Andreea esti mult prea buna!Aceasta femeie nu merita absolut nimic.Ce bani?E o nemernica cu sufletul murdar,a atins un ingeras.
Sper sa treceti cu bine peste aceasta intamplare.Cris va uita,cu siguranta.Sper ca si tu sa poti uita cele intamplate,cu timpul.
devylla spune:
Sabina cu siguranta eram toti batuti de catre parinti.
Imi spunea o prietena ca treaba asta cu violenta in familie repetata,se ingresistreaza de catre copil si ca adult ajunge sa isi loveasca la randu-i copiii.
Pe mine m-a lovit si mama si tata si invatatorul,ne batea cu linia peste maini daca nu ne faceam temele.Mi-a dat intr-o zi o linie peste degete,si acum simt durerea.
Maria,avea obiceiul sa isi loveasca copiii peste cap.Pana am batut-o la cap si am insistat sa renunte la acest obicei.
Eu,din pacate...cu toata grija,am avut clipe cand mana mi-a fugit pe fundul Erikai,nu-ti spun ce nenorocita m-am simtit atunci.Cand am vazut ce privire indurerata a avut Erika si cat a suferit.
Acum,din pacate,mama incearca sa ma "indrume" catre aceeasi metoda."Mai dai draga una la fund,ca tu nu te-am vazut sa o bati!",sau "Uneori doar asa asculta copii,trebuie sa ii mai atingi"
Si pentru ca vede ca nu o ascult,incearca ea sa aplice educatie.Nu isi permite sa o loveasca,insa o jigneste(ai facut caca pe tine,puti,rusine) si o dirijeaza la fiecare pas,iar Erika se simte deja agasata.Asta pentru ca o crede pe Erika needucata si rasfatata,ca i se permite orice si nu este pedepsita/batuta.
Eu una sunt cu nervii in pioneze pe tema asta,sunt tare dezamagita si suparata
.Iar daca ii fac observatie mamei,se supara!
Ma deranjeaza f tare ca sustine sus si tare de educatia buna care ne-a dat-o noua si de ce "moderna" este ea in gandire...
Roxana_G spune:
Salutare si de la noi. Am lipsit ceva, nici acum nu am prea mult timp. Am o perioada crunta la birou si din pacate vestile de la noi nu sunt bune. Andrei are amigdalita pultacee, este de luni cu temperatura peste 39, a avut si 40 de vreo 2 ori. Alex si ea a facut febra, insa si-a revenit rapid. Sunt amandoi acasa cu bona si eu nu am avut voie sa plec sa stau cu ei. Nu vreau sa mai vorbesc despre asta, sunt tare ofticata pe asemenea atitudine si incerc sa ma calmez, ca ieri am plans mult de nervi.
Ziua de marti a fost de cosmar. Am ajuns cu greu la ora serbarii lui Andrei. Pe el l-a adus soferul pentru ca in 2 ore nu reusisem sa ajung decat la gradi, nu mai era timp sa merg acasa. Asa ca m-am bazat pe bona care a zis ca e ok si are 37. Serbarile s-au decalat cu o ora pentru ca nu au reusit parintii sa ajunga la timp cu nebunia din oras (mi s-a rupt sufletul de un coleg al Alexandrei care a plans cand a ajuns mama lui la sfarsit, imi era mila si de mamica, facuse 4 ore pe drum). Andrei devenise ireascibil si plangea, se plictisise, asa ca l-am trimis acasa inainte sa inceapa serbarea lui. Insa eu am ramas sa astept serbarea Alexandrei. Si a durat mult si bine pana atunci...
Intre timp m-a sunat bona ca Andrei are 40. Nu o puteam lasa nici pe Alex, nu am gasit nici salvare sa vina pe nebunia aia. S-a chinuit tati de la birou si ne-a trimis o ambulanta BGS, care a ajuns exact cand plecam de la gradi dupa serbarea fetei. Nu va spun cum am condus sa ii prind din urma, nici nu vedeam pe geamurile inghetate. Basca, afacerea costa 300 ron pe care nu ii aveam, i-am platit cu niste euro pusi de o parte in sertar pentru o asigurare.
Alex era si a tuflita si educatoarea zicea ca nu a dormit si e obosita. Ei ash, cand am ajuns acasa avea si ea 39.3, asa ca medicii BGS ii-au consultat pe amandoi. Alex usor rosu in gat, posibil viral, Andrei pultacee. Tone de siropuri, supozitoare, antibiotice.
A urmat o noapte de cosmar, febra lui Andrei nu scadea. La 6 jumate avea 40 si nici dusul rece nu i-a scazut mai mult de 0.4 grade. Nu voia sa mai ia medicamente, supozitorul il scotea instant. Cu greu i-am indesat cu forta algocalmin de la fiola, l-am tinut eu cu tati si i-am turnat pe gat. Asa am reusit sa ii scadem cat de cat si am plecat la birou pentru o sedinta. Cu planul ca dupa sedinta plec. ceea ce nu s-a putut dupa cum spunea. Asa ca am stat ca pe ghimpi toata ziua, sunand continuu bona sa vedem cum e Andrei. Si nu a fost ok, excepand un 38.6 nu am reusit sa scadem ieri sub 39 febra. Cu nimic.
Am ajuns cu greu pe la 6 jumate, tot peste 39. Sunat la urgente la Medicover, evident cica sa avem rabdare 48 de ore de antibiotic. Seara 39.4, cu tot cu novocalmin scazusem la 38.9. Asa l-am culcat pentru ca nu isi mai tinea ochii deschisi de somn. Si doamne ajuta, in cursul noptii s-a racit dintr-o data. L-am verificat permanent, apoi l-am mutat cu mine in pat. Dupa 12 ore inca avea 37.7 si nu a mai crescut peste pana acum. Sa vedem ce va fi de acum, insa nu ma astept sa mai urce peste 38.2, ddeja am observat care e regula la el.
Azi sunt la munca, inchei controlul, am de semnat, facut puncte de vedere. Ce sa zic...stiu ca am facut o alegere gresita cand am schimbat jobul dar cale de intoarcere nu e, si cu criza asta nici alta cale nu e chiar asa la orice cotitura.
Ma rog, sunt obosita, nedormita, cu migrene crunte (ieri in sedinta nu vedeam de durere de cap, am luat 2 ketonal odata ca sa imi revin) si ofticata. Poate maine nu o mai fi incornoratul asa de negru.
Mi-am varsat si eu oful la voi. Dar sa stiti ca sunt bine, mi-a mai crescut sufletul de cand il vad si pe Andrei mai bine, si o sa trecem si peste asta ca nu e capat de lume. Numai asa sa stiti de ce am lipsit.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
devylla spune:
Am tendinta sa sterg mesajul de mai sus,nu vreau sa las impresia nimanui ca ma plang,sau ca imi barfesc mama...sunt doar probleme carora nu le gasesc rezolvare.
Roxana_G spune:
Vad ca mai sunt si bolnaviori, mari si mici. Multa sanatate lui Matteo si Sabinei si Valentinei!
Vale, un
mare pentru tine si o imbratisare stransa!
Melania, ce mare a crescut Tudor si ce baiat frumusel este! Nici noi nu stam mai bine nici cu vorbirea si nici cu olita.
Greyeras, tare urata intamplarea, dar bine ca a fost numai atat.
Cecilia, dupa cum vezi nu prea ne a iesit serbarea cum trebuie.
Betty, si eu am vazut o poza de a surorii tatalui meu cu care semanam izbitor. Chiar mi-am pacalit sotul ca sunt eu, insa s-a prins doar pentru ca avea uniforma de liceu si eu am prins liceul dupa revolutie.
Prisi,
si eu lucrez pana pe 24 draga mea, ne luam de manute si ne vaicarim pe mess.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi