Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (358)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxana_G spune:
Piciulika, foarte bine ca ai stat acasa, tu esti 2 in 1 si e normal sa te protejezi. 
Prisi, am rezolvat deja problema cu centrala, am cumparat un UPS din ala. Dar pana atunci am suferit.
Alina, vai ce aventura cu drumul in zona aia, m-au trecut apele si pe mine. Era polei si in Pipera si pe centura.
Bernix, multa sanatate Anei, acum am citit postarea ta. Ce ma bucuram ca sunteti bine cand am vorbit. Scrisoarea aia de care iti ziceam era de la DGFP Hunedoara, dar am studiat practica judiciara si se pare ca au dreptate.
Sabina, Gheo este ok?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
alinkav spune:
Roxana, imi pare rau ca esti asa de necajita!Multa sanatate lui Andrei si Alex!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Andreea, sincer eu i-as da un pumn in fata bonei!Asa, ca prima de Craciun!Iar daca ai si dovezi, direct la politie m-as duce, chiar daca nu ai contract cu ea, prefer sa platesc o amenda pe tema asta, decat sa scape asa usor.
Alina,
Yaia spune:
Nici nu stiu ce cuvinte sa folosesc. Sunt nervoasa si revoltata de ceea ce citesc postat de Andrea.
Nu numai ca nu suport persoane straine in casa pentru ca e spatiul meu intim, unde ma refugiez pentru incarcarea bateriilor, unde am nimicurile mele pretioase ce imi amintesc clipe placute din trecut si persoane dragi si nu suport sa-mi umble cineva prin ele, nu numai ca am pitici pe creier si ma enerveaza daca cineva aseaza lucrurile altfel decat o fac eu (pana si sotul ajuta, dar uneori ma enervez ca nu ajuta cum trebuie si nu a pus oala cea mare unde o pun eu de obicei, asta ca sa vedeti ce fel de pitici am), dar ideea ca cineva sa-mi bata copilul...pai eu m-am enervat pe vapor ca a fost un concurs de rotit cercul in jurul taliei si toti copii au primit coifuri de ale a de elf, indiferent daca doar dadea drumul cercului jos si lui Tudor nu i-au dat ca era prea mic si mi s-a urcat tensiunea si am vazut rosu in fata ochilor, dar o persoana pe care o platesc direct tocmai ca sa aiba grija de copil mi-l plezneste...cred ca ratinuea m-ar parasi intr-o prima faza si as lovi-o si eu pe ea. Probabil instinctul e mai puternic si clar as lovi-o. Stiu ca nu asta e raspunsul, ca e mai corect sa o dai pe mana politiei, indiferent daca ati avut contract sau nu, lovirea si alte violente asupra minorului sunt fapte penale, pedepsite de lege. Stiu ca te gandesti ca poate nu ai vrea sa faca puscarie pentru asta, dar eu cred ca o merita. Cris nici pe departe nu a merita sa fie lovit si sa se tipe la el, sa adoarma speriat si pisat sub patura! El chiar nu a facut nimic sa merite toate astea si as musca din beregata ei de ar fi prin preajma. Imi tremira mana cu care tastez. Clar as da-o pe mana politiei!
Bani pe jumatate de luna? Pfff...daca ea nu si-a indeplinit obligatia de a avea grija de Cris, nici tu nu ai nicio obligatie fata de ea, dimpotriva, ea iti e datoare cu niste scuze si chiar mai mult.
Eu nu l-am batut pe Tudor, dar mai ridic undeori vocea la el, cand intra in isterie pentru cate ceva. Si mai grav e ca ieri dimineata am tipat la sot ca nu ma ajuta sa-l imbrac dimineata pe Tudor pentru gradinita si intarziem mereu si a inceput Tudor sa planga si m-am simtit ca ultimul om...Sa-l bat? Carne din carnea mea? Suflet nevinovat si inocent...atat d evesel si amuzant, cu ochii lui aia mari si senini...e clar ca femeia asta nu avea grija de Cris pentru ca iubea copii si avea suflet de om, e clar ca ura chestia asta si o facea doar pentru bani...si mai si fura...daca mi-a fi luat un ac, o zburam!
Ce aveam eu un 'ceva' impotriva bonelor, acum e clar ca nu as apela niciodata la asa ceva. Si nu pot sa nu ma gandesc ce norocoasa sunt ca avem o gradinita de care suntem foarte multumiti si Tudor e fericit acolo si bine ingrijit si educat. Doamne, doresc asta tuturor mamicilor si copiilor!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Roxana_G spune:
Luy, nu stiu daca s-a rezolvat cu melodiile de pe Cutiuta muzicala, daca nu, le trimit eu diseara.
Danyeelle005, multa sanatate Amaliei! Si noi am ramas mult timp cu o tuse, vad ca acum a disparut. Cineva mi-a recomandat siropul clasic de patlagina. Tare scumpa e
Nico, cum e la Antza? Felicitari fetei pentru prgresele cu olita.
Prisi, pupa frumoasa mica, am vazut -o ce curajoasa e pe sanie.
Valentina, multa sanatate Alexandrei. Nu e musai ca talasemia sa mearga din generatie in generatie, poate copiii sunt ok. Trebuie urmarit oricum. Profita de ajutorul sotului si ai grija de tine. 
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Azi am pus camera!!!! In 6 ore i-a dat o pereche de palme peste fata, l-a injurat, l-a speriat de 3 ori cu vrajitoarea si in rest nici un cuvant. Ziceai ca nici nu exista copilul in casa. A vb la tel si s a uitat la telenovele. A plus ca azi mai mi au disparut inca 2 euro din bol. Vineri o voi confrunta. Intrerupem legatura.andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Cum vineri? Pana acum o bateam mar!!!
Rox , mamica
alinkav spune:
Sabina, nu cred ca trebuie sa te simti prost din cauza postarii tale. Eu cred ca marea majoritatea din noi o incasam bine in copilarie, eu cel putin o incasam, nu des, atat timp cat faceam vreo prostie ceva, nu erau atat de grave prostii ca sa incasez cu cureaua ptr ele, dar asa a fost considerate de mama.
Si mama mea cateodata imi spune ca suntem prea indulgenti cu Alex, ca ar trebui sa incaseze cateva palme la fund, dar bag mana in foc ca ea nu ar face asa ceva, ptr ca nu e copilul ei, dar sfaturi ne da.Dar faza e, ca pe Olivia nu o baga in aceeasi oala, Alex doar are nevoie, din spusele ei.
Nu o bag in seama, ii mai tai asa elanul asta cu o vorba, ii mai trece.
Alina,
danyelle005 spune:
Roxana sanatate multa atomicilor...off tare greu cu copilasii bolnavi, sper sa isi revina repede.
Devylla nu cred ca te judeca nimeni, doar ti-ai varsat naduful, asta nu inseamna ca-ti barfesti mama sau ca o judeci. Cred ca aproape toti parintii nostri au aceeasi mentalitate privind bataia. Si ai mei ma sfatuiesc desori sa o "educ" cu cate una la fundulet pe Amalia, si marturisesc cu rusine ca mi s-a mai intamplat si mie sa o cert sau sa-i mai dau cate o palma la fundulet cand simteam ca nu mai pot si ma simteam vinovata cate o saptamana. Eu nu vreau sa dau vina pe conceptiile parintilor privind educatia, stiu ca nu am procedat bine si sa stiti ca puteti arunca cu cate rosii vreti in mine, sunt constienta ca un copil trebuie sa-i explici ce are voiesi ce nu sa faca, trebuie sa-i arati unde a gresit si sa-i explici cum trebuie sa procedeze pe viitor si mai ales trebuie sa-ti ceri scuze atunci cand gresesti fata de el.
Intr-adevar, sa fii PARINTE e cea mai grea meserie din lume.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Yaia am incercat si siropul de ridiche neagra dar fara folos. |
Eu am noroc, la mine functioneaza toate remediile astea naturale, gen ridiche neagra, usturoi, lamaie, ceaiuri...
Sora-mea zicea ca ii da nepotului Ketof pentru tuse si e atre multumita. Am mai auzit fete aici care spuneau de Ketof. Eu acum am citit prospectul si nu stiu daca ar ajuta, depinde de ce natura e tusea. Ketoful e antihistaminic, folosit in special pentru rinitele alergice. Poate poti intreba medicul de familie despre el. Poate deja l-ai incercat...
Oricum, imi zicea pediatrul lui Tudor ca tusea ramasa dupa o boala e pacatoasa rau, ca poate ramane luni de zile si nu functioneaza mai nimic impotriva ei, trece de la sine.
Imi amintesc acum ca eu am avut un episod urat de tuse, vreo 4 luni, chiar inainte de a ramane insarcinata cu Tudor. Si medicii nu stiau de la ce. Mi-a trecut dupa 2 zile de sirop de ridiche neagra, dar, imi amintesc acum, cum una dintre doctorite mi-a spus ca tusea ramasa dupa boala e semn ca boala nu a fost tratata corect atunci cand ai avut-o si de aia ramani cu tuse...nu stiu daca e valabil si la copii atat de mici, poate ei fiiind in crestere, totul mai mic, ce stiu eu ce se intampla cu plamanii lor...poate le ia timp mai mult sa scape de 'intrusi'.
Sanatate multa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
danyelle005 spune:
Roxana multumesc; am incercat si siropul de patlagina, acum nu-i mai dau nimic, mergem maine sa facem testele pt alergii si dupa ce avem rezultatele vedem ce facem.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007

Vineri o voi confrunta. Intrerupem legatura.