Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 7
GabyHila spune:
Oana nici eu nu dorm extraordinar din cauza ca ma foiesc mult si imi e greu sa ma intorc! dar reprize din astea de lipsa totala nu am! si daca e de recuperat dorm ziua! Am stat toata saptamana trecuta acasa si pe langa cel putin 8 ore de somn noaptea, mai bagam si 3-4 ziua!
Dar dupa 5 zile ma apucasera insomniile asa ca am revenit la servici!
Citisem pe undeva ca nu e musai sa apara colostrul, asa ca nu te speria:)
In 11 saptamani ne intalnim cu Joy:)
sensibila spune:
Legat de prenatal eu stiu ca daca nasti mai tarziu decat trebuie si risti sa nu ramai cu 42 de zile pt postnatal, se intrerupe prenatalul si se baga concediu medical de la medicul de familie. Asa ca, cred ca si eu intru in prenatal de maine.
Aseara am avut si eu o scurgere de o picatura din sanul drept. 
e in burtica
+28 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Rebiana27 spune:
Sensibila felicitari pentru ca bebelina a luat in greutate (Doamne cat sper si eu asta!!). Ai facut ceva in acest sens? Ai avut dieta indicata de dr sau ai luat tratament?...
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
greenfrog spune:
castelana[/b La multi ani! Sa fii fericita, optimista, vesela si sa dea Domnul sa ai prichindei sanatosi, atatia cati iti doresti!
sensibila ce bine ca a recuperat bebelina la greutate! e o veste excelenta. atat avea si bebele nostru la 28 saptamani si doctorita ne-a zis ca daca pastreaza ritmul de crestere la termen o sa aiba in jur de 3,6 kg.
[b]Gabyhila eu iau in continuare Elevit si magneB6, cate una pe zi. Vitamina C se recomanda pentru prevenirea racelilor si de aceea consum multe citrice.
29+ 
Rebiana27 spune:
In plin sezon de raceala si gripa, eu ma "tratez" zilnic cu cate o jumatate de pomelo pe care-l prefer dintre toate citricele. Probabil mai sunt si alte fete care-l mananca cu aceeasi placere de aceea m-am gandit sa spun cate ceva despre acest fruct, denumit si regele fructelor
O jumatate din acest fruct contine 2/3 din necesarul zilnic de vit C. Mai contine si vit P, B3, B5, biotina, acid folic, provitamina A, calciu, magneziu, potasiu si alte minerale.
Se recomanda consumul sau zilnic (ca desert sau ca mic-dejun), avand urmatoarele beneficii:
- stimuleaza sistemul imunitar;
- efect antioxidant, elimna radicalii liberi;
- stimuleaza secretiile digestive;
- ajuta la eliminarea toxinelor din organism;
- contribuie la reducerea colesterolului;
- favorizeaza absorbtia fierului īn intestin;
- activeaza acidul folic;
- are un rol important īn producerea hormonilor de catre glandele suprarenale;
- curata ficatul;
- tonifica vasele capilare;
- determina īncetinirea arterosclerozei;
- poate fi un remediu īn cazul infectiilor virale si bacteriene;
- īnsoteste cu succes tratamentul pentru glaucom, diabet,etc
- frāneaza procesul de īmbatrānire;
- īntareste oasele, creste rezistenta organismului;
- reduce stresul si oboseala;
- scade riscul aparitiei cariilor, etc
Eu tocmai ce-am terminat de servit jumatatea zilnica...
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
sensibila spune:
Rebiana27 - pai eu pana pe la 5 luni si jumatate nu am luat nici un fel de vitamine pt ca nu mi-a dat nimeni sa iau.
Apoi mi-a dat sa iau ZCentru Materna 7 zile da si 7 zile nu, tocmai pt ca eu sunt supraponderala si nu vor sama ingras.
Ins ala mine nici nu se punea problema sa ma ingras pt ca am slabit 8 kg in primele 4 luni si pana acum am pus inapoi cam 4 kg.
Asa ca, in momentul in care am vazut ca bebelina e mai mica, am luat in fiecare zi o pastila de Centrum Materna. Poate asta a ajutat-o, nu stiu ce sa zic !
Aaaa si am uitat iau si un CALCIU SANDOZ DE 500 MG/ZI asta de vreo luna.
e in burtica
+28 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Lara spune:
Alina, felicitari pentru baietei! E minunat!!
Banuiesc ca e un soc, dar te vei obisnui cu ideea. Sa ne zici ce nume ati ales :)
Dayanara, tu tot timpul ai cate un raspuns si pentru mine, multumesc mult! Sper sa fie asta, desi eu am impresia ca e cam jos burtica mea de data asta.
Baby, am mancat cam ca de obicei, de obicei insemnand bine, nu fi deochi
ca le cam bag in mine, am foame cronica. Sper sa nu fie altceva.
La kg, zic sa te astepti sa pui mai mult de-acum
Eu la Ioana, am pus in ultimele doua luni dublu fata de cat punesem in primele 7
Cresteam saptamanal vazand cu ochii, fara sa mananc mai mult ca de obicei. Crestea bebe intr-un ritm.. si mama cu el.. 
Oana, asta frica o am si eu. Tensiunea mi-a zis ca e ok, atunci nici nu paream sa fiu umflata, acum imi simt pulpele de la picioare marite, mainile sau fata sunt ok. Incerc azi sa beau multa apa, sa vad ce schimbare am. Si tai sarea cat de mult pot.
Honey.. sarumana, m-ai muiat rau cu pozele alea.. Exact asta vreau si eu! Mi s-au umplut okii de lacrimi instantaneu, abia vedeam ecranul. Ce dulce e puiul mic, ador cateii ![]()
Uitati si ascultati si voi o piesa in ton cu vremea voastra.. Eu sunt o varza romanticoasa azi..
Lara,
25 & mami de Ioanawww.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Rebiana27 spune:
Lara este exact starea pe care o am si eu privind cum ninge... devin melancolica si gandurile-mi sunt doldora de romantism. Ca intotdeauna, iarna, ma duce undeva in trecut, in perioada liceului cand ne inarmam toate fetele cu ghitare si cantam cele mai frumoase colinde sau cantece cu iz de iarna...
Ninge peste buze, ninge peste pleoape,
Ninge peste ingeri, ninge peste vai.
Ninge peste clopot, ninge peste ape,
Ninge incredibil peste ochii tai. (Oameni de zapada~ Victor Socaciu)
Despre kilogramele acumulate de tine eu spun ca e posibil sa fie de la retentia de lichide, consum de sare, tensiune arteriala ridicata.. nu toate laolalta dar cel putin unul dintre ele poate deveni motiv serios atunci cand acumulezi kg fara a schimba modul de hranire. Ai si edeme?
Sensibila si mie mi-a recomandat vitaminele de la Centrum Materna in momentul in care bebelina nu a mai luat bine in greutate. Avand in vedere ca atunci cand eram insarcinata cu Luca mi-au fost benefice sper sa se intample la fel si de data aceasta!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami25_7 Cu cat timp inainte ai anuntat la munca de faptul ca vei intra in prenatal,trebuie sa anunti inainte cu ceva timp data la care intri?? mami de David Andrei 02.10.07 si 29 sapt |
Eu nu am anuntat ca nu am mai apucat. Eu am intrat direct in medical din cauza contractiilor si de maine intru in prenatal. Nu stiu sa trebuiasca sa anunti. Duci concediul dat de medicul de familie si gata.
Rebiana nu stiam de pomelo ca e asa de bun. Daca citeam postul inainte sa ies luam si eu unul. Maine de acum.

Lara pupici la romanticoasa.

Sensibila eu astept pozele.

Noi am iesit pana in piata. Asa frumos ninge.
Si e placut afara, nu e ger.Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Sensibila- fericitari pt luarea in greutate. Voi imi da-ti sperante
Alina bubulina- fericitari pt bebelusi.
. La tine e normal sa pui multe kg, ca doar sunteti 3
rebiana- unii dr sustin ca fructele sau alimentele amare pot sa dea contractii la unele femei. Eu nu pap pomelo ca nu-mi place, dar recuperez cu mandarine.
Iesim si noi putin afara ca s-a pus zapada si nu mai e mizerie. Poate imi mai trece capul asta ca nu mai pot de durere.
Va mai pun un filmulet. Pe noi de bine dispune mereu , desi e de acum 2 ani.
http://s218.photobucket.com/albums/cc210/deni757/?action=view¤t=MOV09783-1.flv
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE