Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Rebiana nu stiam de pomelo ca e asa de bun. Daca citeam postul inainte sa ies luam si eu unul. Maine de acum. ![]() |
... n-am mai scris dar mai are un beneficiu: este f satios (e si firesc la cate vitamine si minerale contine) de aceea poate tine loc de masa. Contine f putine calorii/100g de aceea este preferat in cazul unei diete.Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
Lara spune:
Rebiana, edeme nu am, si vad ca [cu] programul intensiv de bagat apa pe gat, am mers deja la toaleta ceea ce e nou. Dar mi-e si greata de apa acum ![]()
Uitasem de Socaciu, multumesc ca mi-ai amintit.. Cate amintiri si la mine din tinereti..
E superba piesa!
Honey, sarumana, m-ai binedispus
Oana, pup si eu, imi revin , imi revin ca nu-mi permit sa fiu asa, ca nu ma mai scoate nimeni dupa aia din stare ca mi-s fara sot acasa si fiimea vrea sa ma vada numai happy.
Iesiti afara din case, nu stati pe net pe asa o zi, oh, de-as fi in locul vostru!! Have fun!!
Ma duc si eu la ale mele, ca vad ca azi am batut recordul si am atatea de facut.
Lara,
25 & mami de Ioanawww.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
oanka80 spune:
salutare pe la amiaza si de la mine. umblu bezmetica prin frig de dimineata dar sunt cea mai fericita mamica pentru ca am avut intalnire mare azi cu bebelina mea. urmatoarea mea programare era pe undeva prin ianuarie, dar sunand la dr mea si auzind grijile mele m-a chemat de dimineata la ea unde am avut marea intalnire: printesa cu capul in jos ca un liliac, cu aproximativ 1140 g si cu activitate intensa a manutelor(probabil va picta si ea ca mami). asa ca s-a dus stresul meu ca nu mai e asa agitata ca pana acum pt ca a mai crescut si nu prea mai are loc de zbenguiala.
fug sa ma odihnesc o ora dupa care fug pe afara in zapada. a fost o gluma ca voi fugi caci ma misc ca un balon asa ca nu se pune problema de alrgatura ![]()
urez si eu un sincer 

pentru draga noastra Castelana. sa fii sanatoasa alaturi de intreaga ta familie, mai numeroasa de acum inainte si multumim ca existi aici pe acest forum, eu una iti datorez multe zambete in zilele mele mai putin happy. sa fii fericita si tot ce iti doresti sa se implineasca 

multumesc pt complimentele voastre pt pozici.
greu ma odihnesc noaptea caci ma misc greu in pat si cand reusesc sa atipesc trebuie sa merg la baie. aseara am dormit 2-3 ore cred 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
28+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
GabyHila spune:
As iesi dar ninge asa de tare si drumurile nu sunt curatate! Imi e frica ca ma duc de-a dura pana la masina:) mai ales ca arat ca un pinguin:))cu burta mare inainte
In 11 saptamani ne intalnim cu Joy:)
sensibila spune:

Castelana

Sa fii santoasa, iubita, respectata si sa ai o nastere super usoara si un bebe perfect sanatos !
e in burtica
+28 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Rebiana27 spune:
Deni pomelo nu are un gust amar. Nu e nici pe departe amar ca si grepfruit-ul (derivat de altfel din pomelo si portocale). Mie imi pare ca o explozie de gusturi si un rasfat pentru papilele mele gustative. E f bine ca mananci mandarine, contracarezi racelile!
Distractie placuta afara! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
lara, poate simti carnea asa mai stransa, pt ca te.ai ingrasat, nu ca te umfli neaparat, in general la glezne de observa, dar oricum tre sa fii atenta la edeme, tensiune etc ca si mine de altfel
rebiana tu esti visul moasei mele, exact de pomelo ne bate si ea la cap ca e foarte bun, curata organismul etc! si nu doar la pomelo coincideti , ci la alimentatie in general
denisa pe mine ma amuza cosmonautul lui honey rau de tot :)))))
ca l.am vazut cand aparuse topicul pe aici despre cosmonaut de copil si cand ma uit , la fix :)
oanka ma bucur ca fetita e ok si mamica linistita :)
acum m.a apucat pe mine frica de nastere prematura....cred ca.s normale toate grijile astea, chiar daca par un pic paranoice, n.ai ce face
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
asteropipan spune:
OANKA80 si SENSIBILA felicitari pt puisorii vostri care au luat in greutate
ma bucur sa aud vesti bune de la voi.
CASTELANA
SA FII FERICITA SI TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA +SARCINA USOARA SI LA TERMEN SI UN BEBE FRUMOS SI SANATOS.
HONEYBABY mi-au placut la nebunie pozele din iarna trecuta,voi sunteti un cuplu superb iar catelul e un dulce.la filmuletul cu ghetusul am ras cu lacrimi
nu mai pot dupa cutu vostru,e un scumpic.si ce hainuta frumoasa avea el in pozele de anul trecut,asa de haios
fetelor am tot citit in mesajele voastre de zapada care a inceput sa se astearne in bucuresti.va invidiez
vreau si eu
.sotul meu m-a ademenit pana acum cu o scurta vacanta in austria sau viena dar ce sa fac a trebuit sa refuz ca imi e asa de teama de gripa asta noua.asta e,lasa ca la anul mergem si cu bebelina noastra
va pupik pe toate
27+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
mihaelagrosan spune:
Ceao fetele!
Castelana La Multi Ani!!! Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai bebe sanatos!
Oana eu am la Elena medic de familie si doar daca e ceva mai complicat mergem la pediatrie. De fapt nici la medicul de familie nu am prea mers decat la vaccinuri.Eventual mai vorbim si iti zic pe la ce doctori mergem noi.
Scuze fetele ca nu raspund mai mult, dar nuu am apucat prea bine sa citesc si sunt cam obosita.
Mihaela
24+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
sensibila spune:
oanaiacovita - la semantura e un link cu 2 poze cu bebelina si cateva cu mine incarcate de mai multe ori ca nu am avut timp sa le mai sterg, dar va faceti voi o ideea.
Sa nu imi ceri poze cu burtica ca nu am burtica, decat a mea originala care se vede si in pozele incarcate deja.
e in burtica
+28 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!