Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Alina bubulina, am citit cu mare drag mesajul tau...eu imi doream tare mult gemeni. Cat despre schimbarea de sex...sa fie ei sanatosi, ca voi va veti invata cu siguranta cu ideea, si e clar ca nu vor ramane flacaii mamii fara nume..si sa-ti zic un secret? Baietii sant tareeee atasati de mame..al meu are 9 ani, si e atat de grijuliu cu mine de nici nu-mi vine sa cred..sa-mi faca cadouri, sa nu ma supere, sa ma serveasca el cu de toate..Dar daca as fi avut doi? eram o adevarata zeita!

Lara, nici eu nu merg des la baie, dar nici apa nu beau..Dar noaptea merg doar cateodata (1 data), iar ziua rarut..dar in zilele cand ma fortez sa beau 6-7 pahare de apa, merg foarte des si ma enerveaza. Cred ca si de asta prefer sa nu prea beau apa.Ziceai ca ai pus 4 kg in 2 saptamani fara sa cresti portiile de mancare sau dulciuri? Sa stii mai stiu cazuri, dar totusi consumul mai mare de apa , te poate ajuta.

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Castelana la multi ani!!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de bebe si sotus adoratus:)

Eu nu cred in zilele onomastice fara intamplari hazlii:)
Si oricum, solutia cand ti se strica masina este: TE DAI JOS DIN EA, o blochezi, chemi un taxi si sotul sa o pescuiasca!

Te pup,

Gaby

In 11 saptamani ne intalnim cu Joy:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Gata fetele, m-am linistit !

Acum vin de la eco si bebelina e f bine.
Desi pe 30 nov avea doar 725g astazi are 1265 g.
Ceea ce e foarte bine.
Deci, a recuperat diferenta de o saptamana in minus pe acre o avea si acum e chiar putin mai mare.
Sunt tare fericita si plec linistita in vacanta.
Bebelina e foarte bine.

Pupici la toate burticile si la minunile din ele.

e in burtica +28
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Da,Oana,cam pe la 37 si cateva zile,am o malformatie uterina+o alta cezariana,asta si in functie de cum se dezvolta bebe pana atunci,spune-mi tu esti in prenatal deja???Eu as vrea sa imi bag de saptamana asta,am 29 de saptamani,oare am dreptul???Nu cred ca mai merg,avand in vedere si ca s-a stricat vremea si nici nu prea e de munca.Iar de sarbatori nu aveam libere,si nici de concediu de odihna nu poate fi vorba,ca nu am lucrat decat din octombrie,de cand m-am intors din cic1.

mami de David Andrei 02.10.07 si 29 sapt

Mergi la inceput

Voiam sa va spun si eu ceva in legatura cu colostrul.Eu la prima sarcina am avut scurgeri din san de pe la 7 luni de sarcina,dar dupa ce am nascut nu am mai avut nimic,copilul nu a tras nici macar o data de la san,m-am muls,si i-am dat cu biberonul,dar scoteam f putin,20-30ml.iar in 2-3 zile nu am mai avut de loc.Nici sani tensionati,nici dureri,nimic.Acum am cateva picaturi dar nu asa cum avut prima oara,sper ca de data asta sa am laptic pt pici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

elybub , nu stiu cand apare colostrul, daca apare inainte de sarcina. mie acum in saptamana 22 mi-a aparut, si cred ca e bine, adica o sa fie sanii pregatiti. cu somnul eu doarm cam prost, adorm pe la 10 seara si ma trezesc de multe ori de obicei sa ma duc la baie, si nu pot sa mai adorm. am nopti cand stau cu ochii pe pereti sau ma sucesc in pat. si apoi dimineata ma trezesc obosita. ziua nu dorm deloc, nici nu mi-e somn. dar nopatea am impresia ca nu prea ma odihnesc. oricum cam de 3-4 ori ma trezesc de regula. si dimineata mai mult de 7-7.30 nu prea pot sa dorm.

vio asteptand pe bebe 21+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami25_7

Da,Oana,cam pe la 37 si cateva zile,am o malformatie uterina+o alta cezariana,asta si in functie de cum se dezvolta bebe pana atunci,spune-mi tu esti in prenatal deja???Eu as vrea sa imi bag de saptamana asta,am 29 de saptamani,oare am dreptul???Nu cred ca mai merg,avand in vedere si ca s-a stricat vremea si nici nu prea e de munca.Iar de sarbatori nu aveam libere,si nici de concediu de odihna nu poate fi vorba,ca nu am lucrat decat din octombrie,de cand m-am intors din cic1.

Mami, DA eu intru de maine in prenatal. Si am 29 sapt+4 zile. Puteam intra si mai repede, dar mi-am lasat 11 zile pe langa alea 42 de zile de postnatal. Deci mai o luna jumatate si scoatem agitatele.
Wow, parca nu imi vine a crede ce a trecut timpul. Si eu inca nu realizez ca pe undeva pe acolo jos tre sa iasa bebe.

Sensibila felicitari pentru vestile bune de la eco si pt bebelina grasuna.
Vezi ca te rugasem sa pui niste poze cu tine si lucrusoarele, daca vrei bineinteles.
Pe langa nickul tau, povestea ta m-a impresionat mult si tare as vrea sa asociez toate astea cu o poza. Sper sa nu te superi.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am uitat sa zic de somn. La mine a inceput sa fie o corvoada. Ma trezesc de 2 ori pe noapte, cam pe la 1 si pe la 5 si stau si ma uit la TV. Ca nu pot nicicum adormi.
Iar dimineata am mai avut si show de la 5 la 7 ca bebe nu vroia si pace sa se linisteasca. Deja ma dureau toate celea si pielea ma ustura de cat se chinuia sa iasa prin ea.
Noroc ca mai prin cate o ora doua de somn ziua, dar ieri si azi nu prea am reusit ca e si sotul si tre sa fac papa, ceaiuri, etc.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Cu cat timp inainte ai anuntat la munca de faptul ca vei intra in prenatal,trebuie sa anunti inainte cu ceva timp data la care intri??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

oanaiacovita - multumesc frumos. O sa incerc sa imi fac undeva sa pun cateva poze cu mine si una cu bebela. Hainute nu am cumparat mai nimic. Doar un hanoracel, album foto si un kit pt amprente adus din Anglia. Plus perna mea rinocer. Promit sa pun niste poze dar nu stiu exact cand.
Sunt tare incantata ca a crescut bebelina pt ca toti dr imi spun ca femeile supraponderale nasc copii mici si eu nu vreau sa se chinuie. Eu am avut 3800 g la nastere si mi s-ar parea tre ciudat sa fac un copil de 2300g.

e in burtica +28
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput