Americancele gatesc - 10
Raspunsuri
CamiM spune:
Petra cum se face salata de somon cu grapefruit?
In meniul pentru Craciun am piftie, sarmale, o supa ceva, cookies, cozonaci si probabil o prajitura, poate Dobos ca-i favorita sosului..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
mihutza11 spune:
Petra si Alintaroma si eu tot din Bucovina, mai exact Gura Humorului, si mandra tare si eu de asta.. voi?
De Craciun nici eu inca nu stiu.. dar ma bate gandul la o piftie si salata Poienita.. ca boeuf tot am mai facut.. poate fac boeuf de ANul Nou.. mai vreau sa fac un tort Padurea Neagra, dar nu stiu daca de Craciun sau Anul Nou.. de Craciun mergem la niste prieteni si ma gandeam sa fac tortul asta.. de Thanksgiving am fost tot asa si le-am dus Alba ca Zapada -succes total, si tort de mere..
altceva inca nu stiu.. ma mai gandesc ce mi-e dor..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Ramona J spune:
De unde le scoateti pe astea cu Poienita si Alba ca zapada?
A trebuit sa caut poze pe internet, sa ma dumiresc cit de cit. Mai dar arata palida Alba ca zapada aia, e buna? Chestia e ca am numarat multe foi, nu ma vad insirind la ele. Poienita era cute intr-o poza, la mine sigur ar arata precum jungla amazoniana.
Thank you Petra, esti o draguta ca intotdeauna. Trimit adresa!
Voi ma disperati cu meniurile astea complicate, eu asa nu pot! Dobos n-as face nici sa ma pici cu ceara! Prajitura turnata, buttermilk pie (mai simpla chiar!), eu la astea indraznesc. Ah, poate tiramisu lui Mirela, desi ultima data l-am facut cam zemos.
Sau ziceti de un tort diplomat, parca ala nu-i atit de complicat. Padurea neagra presupun ca-i cu multa ciocolata, nu? Ca eu nici ala nu stiu care-i.
Ramona J spune:
Ce tare! Se vede ca-i ora de culcare ca acum m-am prins ca-i Black Forest Cake. Yum, dar nu stiu daca sa indraznesc... De la 1 la 10 (cel mai greu), cit de complicat e sa-l faci? Ce fel de cirese/visine puneti in el?
ruxij spune:
Bai, nu pot sa cred, una lume nu stie de prajitura Alba Ca Zapada??? Este buna buna intr-un mare fel, e prajitura cu crema de lamaie. E prajitura preferata din copilaria mea. Se fac doar trei foi, atat.
alintaroma spune:
Ha, ha Ramona si eu mi-am trecut pe lista Alba ca zapada E buna rau, e acrisoara si racoritoare de poti minca metri patrati
Black forest cake eu am facut cu maraschino cherries si nu e complicat deloc de facut Ramona asa ca ccc curaj! Iar Tiramisu e brainless zau asa
Musetto nu stiu de care tort cu mere zici? daca imi arati sigur voi scrie reteta .
Hilde am zis ca am cumparat de la TJMaxx 2 carti de bucate italienesti doar cu pasta si alte treburi de la ei ... una are si ceva desserts dar sa vezi acolo tehnici si ingrediente de inca nu m-am incumetat sa fac nici unul Daca mai vreti retete de cav ziceti si fac poze la pagini.
Mihutza de tine stiam ca esti vecina mea din RO dar de Petra nu.
Sa va pun niste poze de prin muntii bucovinei ?
Acu sa va zic la ce meniu m-am gindit eu ieri dimineata :
Sarmale
Salata boeuf
Salata de vinete
Supa de pui cu galustele
Mincarica rece de pui
Thumbs print cookies
Alba ca zapada
Cozonac
Russian tea cookies
si poate si o noua reteta pescuita de pe joy of baking
Desi DH a zis ca's prea multe ca vorba lui Ruxij se intrevede un Christmas in 3 si atit ...
corinadana spune:
Mancarica rece de pui ?? mi o zici si mie? si coockie aia rusesti!!!
Mirela sa stii ca ai dreptate. Eu toc carnea si de data asta inainte de o toca am belit o mai bine ca niciodata de grasime. Of, parca nu as face cu asa grasime...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ruxij spune:
Da bai, vreau sa zic ca aveam o lista f. lunga gen:
-sarmale
-friptura
-somon cu garnitura de orez
-pastrav cu mamaliga
-salata boeuf
-salata de vinete
-musaca
-cartofi libanezi
- cozonac
-Alba Ca Zapada
Astea pt tot sezonul, incepand de Duminica asta, cand vine barbata-miu. Cand colo, imi zice aseara la telefon, ca el vrea sa manance Cesar Salad in fiecare zi!! Adicatelea sa nu il indop ca tine la silueta. I-am zis, bine atunci, ma gandeam sa fac prajitura Alba ca Zapada, dar dc zici ca vrei salata, nu mai fac. El, cica "ah nu nu nu, faaa" Stiu cum face, zice ca nu mananca si dupa aia termina tot, mai ales prajituri
ruxij spune:
Cartofi libanezi. Pai fierbi cartofii intregi, curatati de coaja,asa, doar 5 minute, nu complet, ii scurgi/racoresti tai cubulete. Prajesti apoi cubuletele de cartofi in ulei, unde adaugi mai catre sfarsit mult usturoi pisat si o lingura de pasta de tomate. Amesteci bine sa se acopere cartofii si potrivesti de sare si piper dupa gust.