Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *27*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Manga, ce frumos ca faci amprente la talpite si manute in lut!!! Parca la Uka am vazut in poze niste tablouri cu talpitele lui bebe!!
Vik si Claucia, mersi de incurajari, dar uite ce zice Monica, ca e polei si a derapat!!!! Eu nu am cauciucuri de iarna!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ana a avut dermatita seboreica, cu cojite in cap si am citit prin surse medicale ca tratamentul consta mai intai in spalat caputul bine si daca nu trece asa, se indica o vaselina cu acid acetilsalicilic (facuta in farmacie, in anumite concentratii)..deci este ok;

eu cu de-asta il dau pe Aidan pentru coji in cap - concentratia e de 1% dupa cum a scris mama pe eticheta. l-am dat de vreo 5 ori si l-am lasat cu ea in cap cam o ora inainte de a-i face baie. ii pun si o caciulita pe cap sa-l protejez si sa nu unsurez tot. si dupa baie, il pieptan cu un pieptene mic si des de copii si ii mai scot din cojite. cred ca-i mai dau o data si gata, ii trec de tot.

cred ca ai citit mesajul cu visul meu in care imi aratai rochitele Anei si eu le admiram si ma entuziasmam. stiu ca la un moment dat a aparut si mama pe acolo si eu tot ii aratam rochitele si ii spuneam ce frumoase si elegante sunt.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Vai fetelor ce v-am mai fugarit, dar v-am prins. Ziua buna, in primul rand. Am vazut poze superbe de bebelusi minunati, am citit mamici care danseaza, patineaza, mananca miere, etc. Vroiam sa va multumesc pentru aprecierile la adresa noastra, mai ales a micutei mele printese. Ca sa va povestesc si despre noi, in mare suntem bine, insa cred ca am inceput cu colicii, biata mea copila asa se chirceste de durere! In rest e cumintica, papa bine, doarme, se uita in ochii nostri, habar nu am ce si cat vede, ne trage de lantisoare, etc. Eu din pacate am esuat lamentabil cu alaptatul, m-am invinovatit pana acum, dar am lasat-o mai moale, ca nu stiu in final a cui e vina. Numai ca de la laptele praf face kk tare greu si urla pana il face. Vorba unui mare clasic: asta e, depasim momentul. De 3 zile e cu buni, ca mami a intrat in carantina, racita fiind. Evident ca dupa 8 luni de pat nu m-a mai oprit nici frigul, nici vantul, mi-am cam luat avant pe afara fara sa gandesc ca orice om normal ca mai transpir tare si afara erau totusi grade cu minus. Dar trece si asta. Am vreme sa mai citesc asa, sa iau notite si m-am apucat sa scriu varianta lunga a povestii mele, la cererea publicului. Pana atunci va pup pe toate Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Claucia, ok, astept sa ma suni cand mai mergeti!! De-abia astept!!!!!
Nela, nu stiu daca ai mai zis, dar din ce oras esti? Ca daca vii in Bucuresti, ma gandeam ca ne-am putea intalni sa se cunoasca si piticii nostri!!!

POZE

Cristina, eu locuiesc in Timisoara iar parintii mei sunt din Turnu Severin. Cred ca cea mai mare parte a timpului o sa o petrec cu ai mei (si ai lui Sorin, ca suntem din acelasi oras), dar si in Timisoara o sa stau destul de mult, mai rezolv si ceva chestii administrative. La Bucuresti nu cred ca o sa ajung, asa de mult mi-ar fi placut sa ne intalnim, sincer.

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Nela ma bucur ca ati reusit sa cumparati biletele pentru acasa! si la pret bun! imi si inchipui bucuria bunicilor..imediat fac un AMR; unde sunt filmulete;le de Craciun? pe albumul din Picassa?
Ana doarme..a fost mai suparacita azi noapte..s-a trezit mai des sa pape, a plans mai mult..ufff, acum se recupereaza
Danuta daca ai reusit sa nu te vopsesti un an, eu zic nici sa nu o mai faci! mai bine incearca varianta cu henna, daca tii musai sa-ti schimbi putin culoarea;

vorbiti de condus?!!
pai sa va zic ce mufa sunt eu (care apropo, nu sunt sigura ce inseamna, dar banuiesc ca nu-i de lauda)..deci, duminica dimineata..eu echipata sa dau iama la sectorul de instalatii din cora (v-am spus ca erau reduse 40%)..plec singura ca grig ramane cu micuta acasa..masina parcata in fata blocului in panta..in fata noastra un Tico, la mica distanta..zic eu "las' ca ies"..imi era teama sa dau cu spatele...ashhh! da de unde! m-am infipt cu "coltul" masinii in spatele tico-ului...valeu! ce ma fac eu! imi era teama ca daca o ia tico la vale..eram paralizata..tag frana de mana, tin piciorul apasat pe frana si?!!! sun pe grig! sa coboare sa ma salveze! se uita lumea la mine ca la ..sa nu mai zic... a venit barbatu', m-a scos din "mizerie" (tico nu avea nimic, doar bara noastra din fata s-a zgariat putin) si m-a convins ca "pot" sa ajung pana la cora..faza cea mai tare?!! dupa ce am plecat eu, grig a mai stat putin sa ma priveasca cum ma duc (sa nu fie nevoie sa coboare din nou) si tocmai cand a dat sa intre in scara blocului se intalneste cu proprietara ticoului..voi va dati seama ce aiurea era daca venea aia putin mai devreme???!! si ma gasea implantata in masina ei?!!!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Off, Nela, lasa, ca o sa te intalnesti cu Aiduca!!!!
Acum imi amintesc ca ai mai zis de Timisoara!

POZE

Mergi la inceput

Vaai, Dana, ce figura esti!
Fug la bucatarie sa fac chiftele, ca in ultimul timp mi s-a pus pata pe ele!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
M-am gnadit ca unul dintre cadourile de Craciun sa fie o chestie din asta de lut in care sa-i fac forma manutei si pciorusului, in ianuarie cand face 3 luni. voi ce le luati de Craciun cadouri? eu stiu cu siguranta ca as investi in masina aia de facut mancare pentru ei pe care ne-a recomandat-o Monique.

Maria, cum te mai simti, ti-a mai trecut din raceala?
Si eu ma gandeam sa investim in aparat din acela de preparat mancarea, recomandat de Monique. Sotul de fapt se uita de zor, ca el este tot timpul one step ahead, pregatit din timp... O sa mearga in State in ianuarie in delegatie cu doua chestii pe listuta: ergocarrier si acest aparat pentru preparat mancarea pentru cei mici.

Va tin pumnii maine la vaccin, sa nu fie cu reactii adverse!

Claucia, ai fost la patinoar, ce frumos! N-am mai fost de anul trecut din noiembrie. Nici eu nu stiu sa patinez chiar asa de bine, dar dupa cateva ture, mi-am mai dat drumul. Poate il rog pe sotul sa stea un pic cu Ana singurel si sa ma aventurez si eu o ora in weekend!

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

clau ce frumos va mai distrati voi. si petrecerea, se pare ca a fost un succes. mi-ai deschis pofta cu patinatul. astia fac un patinoar in aer liber undeva in centru si tare m-as mai duce si io o tura.

cristina cam nasol cu cauciucuri de vara. eu am condus smartul acasa si mi se cam ducea fundul. ascult-o pe vik cu frana de motor. e sfanta!

la multi ani sarbatoritilor de astazi! sa creasca mari si sanatosi si sa le umple sufletele de bucurie parintilor!
si eu mi-am facut de 3 ori suvite in sarcina si m-am vopsit inainte de botez.

mimika foarte dragalasi baietii tai, scumpi foc si dulci ucm se tin ei de mana. m-am induiosat pana la lacrimi, efectiv.

Nela buna dimineata. deci petreceti primavara acasa? bravo. felicitari pentru bilete.

ma duc sa scot plodul la aer si sa mai cumpar una, alta pentru casa.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Happy uka draguta poza cu amprentele carinei. Eram curioasa ce ai folosit ptr a le obtine.

merci
www.mothercare.com/Mothercare-Canvas-print-kit/dp/B001CQSBUM/sr=1-13/qid=1260876735/ref=sr_1_13/278-2575124-9695558?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42878041&mcb=core" target="_blank">uite ce am folosit, se gaseste si la noi in magazinele mothercare, e f usor de folosit

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput