Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *27*
Raspunsuri - Pagina 15
monica_dicut spune:
Cristina, nici eu nu am cauciucuri de iarna, am all season si in plus si noi noute
. Adevarul este ca nici eu nu stiu sa conduc pe vreme din asta ca de cand cu accidentul nu prea ma avant iarna ca am mai derapat o data in apropierea unei treceri de pietoni
. Vai de viata mea. Eu una nu prea m-as incumeta cu bebelina la drum acum, nu neaparat de tine, dar cine stie cum este altul care nu stie sa puna frana cand trebuie si Doamne fereste. E parerea mea, nu dati cu rosii.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
claucia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Cristina, nici eu nu am cauciucuri de iarna, am all season si in plus si noi noute . Adevarul este ca nici eu nu stiu sa conduc pe vreme din asta ca de cand cu accidentul nu prea ma avant iarna ca am mai derapat o data in apropierea unei treceri de pietoni . Vai de viata mea. Eu una nu prea m-as incumeta cu bebelina la drum acum, nu neaparat de tine, dar cine stie cum este altul care nu stie sa puna frana cand trebuie si Doamne fereste. E parerea mea, nu dati cu rosii.Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Monicuta, vezi ca all season inseamna cam 3 sezoane, fara iarna. Sincer, cu cauciucuri de iarna diferenta este enorma, nu patinezi deloc si nici nu fuge fundul.
Eu tin minte cand aveam un clio cu cauciucuri all season, stateam si la unirea atunci, pana la serviciul care era in romana, am facut 2 ore, la semafor, daca ma opream, dura cateva minute sa plec, patinam si pe drum drept, groaznic. Daca era si un pic de panta, era foarte greu sa plec de pe loc...ce vremuri!
Acum am schimbat si masina si casa si locatia serviciului.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
NelaM spune:
Dana, ce figura ai fost cu condusul! Eu una nu ma incumet cu condusul nici pe uscat, nici pe ploaie, nici pe zapada... poate pentru ca la noi tot timpul a condus sotul si n-am prea avut cum sa practic. Asa ca la de-ale sofatului mai bine pas.
Filmuletul l-am salvat AICI.
Andre, ma bucur sa te vad!
Si insanatosire grabnica!
Tocmai am dat mai devreme o tura cu Ana prin bucatarie la hota si ma gandeam de ce se chinuie manufacturierii de patuturi si alte chestii sa puna pasarele si alte ciripele ca si melodii, ca la noi cel mai bine merge sunetul hotei. Mi-as fi dorit un patut sau un leganus care sa cante "hota", "feonu", "huruit de masina", "masina de spalat" si alte cele! Zau ca isi faceau banii din pin!
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

carinablanca spune:
Mimika, vai ce scumpi sunt puii tai!
Si ce mamica frumoasa am vazut.
Selen, drum bun si sa reveniti cu vesti bune.
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE PROAPETE 

anamaria1979 spune:
Cristina draga mea mai bine stai in casa ca am fost eu o fuga afara si e naspa rau de tot. In fine daca esti stapana pe tine si faci frana de motor te descurci dar asta nu iti garanteaza ca ceilalti vor face la fel. Apropo de la ce varsta il duci pe Andrei la cresa si la ce fel de cresa (de stat sau particulara)?
Va rog nu va enervati, azi sunt la vremea intrebarilor.
Happy Uka multumesc de raspuns.
Andrecluj din ce povestesti tu acolo fetita este constipata de aceea face greu si plange. Nu este normal sa planga cand face caca. Vorbeste cu un medic pediatru poate iti recomanda ceva gen debrydat sau lactoza.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=48
Iulika29 spune:
Buna dimineata!!
Se pare ca si la voi a venit iarna in sfarist..aici e exact la fel..si imi place ca e asa luminåå..superb.
Am vazut poze tare frumoase.
Ralucapaunam vazut poze tare frumoase cu natalia de la nastere pana acum
si ultima poza in care ii ''rontaiai'' talpita e favorita mea
Am vazut si cea mai fericita Crcaiunita de Carinablanca
Mimika am vazut poze si video cu strengarii tai..au crescut foarte frumos si sunt superbi..så iti traiascå si så fie sånåtosi
Critina_ana am vazut si un Andreiut tare pasionat de bucåtårealå..ce dragut ca te ajutå el..![]()
Plåcuta am facuteu comanda si alegi ce vrei..cred ca se plateste in functie de ce vrei scris pe ea gen: data nasterii sau ambele nume..eu am ales decat Bruce..cred ca variaz preturile intre 35-40 euro..cu tot cu posta..atat am platit eu.
Claucia mami dara ce viata fainå ai tu..dans patinaj ..ce mai distractie foarte frumos..si eu de abia astept så creasca piciul så ma bag vara in role si iarna in patine..aici sunt peste toto locul mini patinoare ..de obicei ce vara e teren de fotbal iarna e mini-patinoar, dar avem si mari luminate cu muzica si muuulta lume uneva prin centrul Stockholmului..
Nu mai stiu ce am vrut så mai spun..vå pup
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
anamaria1979 spune:
Dana super poveste. Si eu o soferita de succes odata in fata blocului cand am dat cu spatele am zgariat putin masina altui vecin care binenteles era fara in acel moment. Bine ca este un om cumsecade si s-a facut ca nu vede![]()
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=48
Andrecluj spune:
Nela Cum se fac super filmuletele astea? ca tare as face si eu.
Chiara Ada, vita mia
cristina_ana spune:
Anamaria, pe Andrei il duc la cresa de stat. Mananca acolo la pranz si doarme tot acolo dupa-amiaza. Il iau pe la 4-5. Eu sunt foarte multumita, e o cresa buna, arata super, au mancare foarte buna, sunt 3 educatoare la o clasa. Lui ii place la nebunie acolo! Au curte frumoasa, leagane, jucarii, etc!
Cu condusul, mi-a zis sotul sa-mi activez 4x4 si cica nu mai am probleme cu derapatul. Eu credeam ca 4x4 se foloseste doar la urcatul pe munte, ca sa vedeti cat ma pricep la masini!
E adevarat ca poate intra altul in mine, offf, sotul nu crede ca poate pleca asa de repede de la servici, asa ca tot eu trebuie sa ma duc. Asta e, sper sa nu patesc nimic, e destul de aproape!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
monica_dicut spune:
Vai mai fetelor ce arata astia in Bucuresti, cica e polei pe jos si nu se poate circula. Iar pe autostrada Bucuresti Pitesti cica e groaznic si nici nu au ce sa faca. Vai inima mea, ce o sa ma fac eu pana ajunge Iuli acasa. Mi-e atat de frica 

Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei