Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *27*
Raspunsuri - Pagina 16
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Dragelor, stiti ca decembrie e plin de momente speciale pentru mine, in afara de zilele de sarbatori. Anul trecut, pe 15 dec era conceputa fetita lu' mami si a lu' tati! Ca sa marchez momentul am facut o selectie de poze cu rodul iubirii, perseverentei si al evolutiei stiintei medicale. So, enjoy: Printesa Laboratoarelor de Natalia (03.09.09) |
Superb rezultat ! Sa fiti fericiti si sanatosi langa comoara voastra!
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina - 14.09.09 Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Dana15 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
eu cu de-asta il dau pe Aidan pentru coji in cap - concentratia e de 1% dupa cum a scris mama pe eticheta. l-am dat de vreo 5 ori si l-am lasat cu ea in cap cam o ora inainte de a-i face baie. ii pun si o caciulita pe cap sa-l protejez si sa nu unsurez tot. si dupa baie, il pieptan cu un pieptene mic si des de copii si ii mai scot din cojite. cred ca-i mai dau o data si gata, ii trec de tot. cred ca ai citit mesajul cu visul meu in care imi aratai rochitele Anei si eu le admiram si ma entuziasmam. stiu ca la un moment dat a aparut si mama pe acolo si eu tot ii aratam rochitele si ii spuneam ce frumoase si elegante sunt. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() Asteptandu-l pe Mos Craciun...![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
da, Maria..mi-am adus aminte de visul tau
..si ma gandeam ca noi nu avem inca rochite, dar o sa remediem asta cat de curand;si cumnata mea l-a dat pe baietelul ei cu o astfel de crema pt cojitele din cap..si i-au trecut f frumos! la voi functioneaza?
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
NelaM spune:
Liliana, foarte frumoasa povestea ta de dragoste. Astept cu drag si continuarea, micile voastre aventuri.
Andra ce mai face? Am inteles ca nu ti-a placut serbarea, ca au fost slabuti cu organizarea, dar macar Andra s-a simtit bine?
Andrushca, tu cum te mai simti, ti-a trecut raceala? Ma gandesc ca Sophiei i-a trecut chiar de tot pana acum.
Claudia, ce frumoase sunt pozele din Cuba, iar tu arati extraordinar! Sa va fie de bine botezul Isabellei, cred ca a fost o atmosfera tare placuta acolo la voi, intima.
Monica, am inteles ca ai facut bradul... ce frumos.
Te asteptam cu pozici. Las' ca imediat vine injinerul si nu mai trebuie sa conduci pe vremea asta napraznica.
Am citit pataniile tale cu soacra si dragalitul copilului la ore imposibile... of of, e asa de delicata problema, nu stii cum sa o dai, mai ales ca tu esti o finuta. Eu sunt mai din topor si e obisnuita lumea cu mine asa, din fericire! Sunt tare curioasa cum o sa ma comport cu ai mei si cu toata lumea cand vom merge acasa cu Ana, la parinti, si o sa iesim din habitatul nostru obisnuit. O sa fie interesanta experienta. Momentan ma bucur ca nu ma bate nimeni la cap cu sfaturi cum sa o cresc pe Ana, asa cum imi astern, asa voi dormi din punctul asta de vedere.
O faza haioasa cu tatal meu duminica, m-a intrebat ce zice doctorul ca ii cade parul Anei... au uitat si ei ca este normal sa ii cada tot parul de la nastere in primele luni, nu e ca si la adulti caderea parului...
Ramasesem la un moment dat numai cu taica-miu si ii ziceam ca nu stiu cum sa fac cu diversificarea, daca sa o incep inainte de 6 luni, gandeam de fapt cu voce tare, ca nu asteptam un raspuns propriu-zis. Dar tatal meu o luase serios, ca el nu stie ce sfat sa imi dea, dar sa vorbesc cu pediatrul... a fost un dragut, m-a impresionat. ![]()

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

monica_dicut spune:
Alta ca mine care sa darame un panou publicitar nu cred ca e
NU va ganditi ca unul din ala imens. PArcam masina la Piata Vitan in parcare si era un panouas din asta la 2 m inaltime cu reclama la banca in fata careia parcam. Si dadeam io cu spatele pana am auzit "poc"
. Am coborat ca o doamna, m-am uitat in spate, am vazut ala inclinat la 45 de grade. M-am uitat pe sus sa vad daca au camera de luat vederri, nu aveau
, am inchis masina si am plecat ca o floare la munca ![]()

Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Asa...
Am vazut si eu poze cu bebei superbi 
: Natalia de ralu, mimikosi dragi si frumosi, Ama de croco. Parca am mai vazut ceva dar sunt stresata si nu imi aduc aminte
Tot n-am reusit sa o vad pe Maria de carinablanca 
Ah, si am vazut in sfarsit botezul buzatului frumos
, am vazut si eu caruta cu inmatriculare
, vazut si finutza mamica si pitica Chiara 

Mai fetelor dar avem asa niste bebei de frumosi de-mi vine sa-i pap pe fiecare in parte... ahhh
NEla, da am luat brad dar nu l-am facut inca si acum ninge peste el
. Il voi face cel mai devreme pe 22-23. Eu asa simt sa il fac abia atunci, sa ascult colinde... 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
NelaM spune:
Andre,
dai jos de pe net si instalezi softul picassa si cu el faci tot felul de colaje si alte minunatii. Azi m-am ocupat de filmulete, este foarte usor, selectezi pozele ce le vrei, melodia si modul de trecere de la un slide la altul. Este super usor si mi-a facut placere sa le fac, toata ziua am buchisit azi la ele.
Monica, eu zic sa stai linistita, ca o sa fie bine cu injinerul pe drumul de intoarcere. Nu de alta, dar il agiti si pe Dragoselul.
Carina, am vazut si pozele proaspete azi, de la botez! Foarte frumoase. Sa va traiasca papusica!
Cristina, iti tin pumnii cu nametii aia din Bucuresti, sa va intoarceti cu bine acasa. N-are ce sa se intample, sa conduci cu grija.
Kawaichan, am uitat sa iti zic de micul japonez: este un domnisor de-a dreptul acum! A crescut bine. Ma bucura sa aud ca mergeti in plimbari in alte orase si ca va simtiti bine. Noi n-avem unde sa iesim din HK, decat in Shenzhen, iar pentru asta ii trebuie Anei pasaport... la anul facem si noi si excursii de o zi si poate si mai multe. ![]()

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

NelaM spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Alta ca mine care sa darame un panou publicitar nu cred ca e . Am coborat ca o doamna, m-am uitat in spate, am vazut ala inclinat la 45 de grade. M-am uitat pe sus sa vad daca au camera de luat vederri, nu aveau ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

cristina_ana spune:
Hihihi!!!!!!! Stati ca mi-am amintit!!! Ca mine sigur nu e nimeni!
Eu am facut accident in timpul scolii de soferi!!! Am plecat de pe loc fara sa ma asigur si am intrat intr-unul care normal, mergea regulamentar pe sosea! Cat m-o fi injurat instructorul, va dati seama! El a fost finut si ii tot dadea ca nu-i nimic, se mai intampla, dar stiti si voi cum e cu mersul la politie, la asigurator, la reparat, ca el a trebuit sa le faca pe toate, eu nu m-am dus nicaieri!
Bine, ca eu pana sa iau carnetul am facut scoala de soferi de doua ori si am dat examenul de vreo 6 ori!!!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
NelaM spune:
Da, Monica, imi aduc aminte ca tu ai zis ca il faci atunci, aproape de Craciun, respecti traditia. Super!
Eu am vrut sa ma bucur cat mai mult de el, daca ar fi fost dupa mine, eu l-as tine 3 luni in an. Noroc cu Sorin, ca e om cu capul pe umeri.
Monique, cum a fost la munte? V-ati distrat?
Aida, eu astept cu drag pozici cu zapada de la Timisoara... cred ca e superb orasul alb! Imi placea, studenta fiind, sa mergem in gasca cand dadea ninsoarea la Catedrala, era de vis. Imi aduc aminte si acum cu mare placere! Ce vremuri...
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

Maria (31.08.2009)