Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *27*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Claucia, ok, astept sa ma suni cand mai mergeti!! De-abia astept!!!!!
Nela, nu stiu daca ai mai zis, dar din ce oras esti? Ca daca vii in Bucuresti, ma gandeam ca ne-am putea intalni sa se cunoasca si piticii nostri!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Cristina...nu dispera..pe polei doar "pisti" frina si daca simti ca iti fuge fundul {masinii of course) pui frina de motor (muti in viteza mai mica). Eu am condus 4 ani masina cu tractiune pe spate...si la noi e zapada nu gluma iarna...asa ca sunt experta in piruete se sosea si condus fara frina iarna....

de printesa mica Isabela-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dragelor este un iures in Bucuresti . Vreau sa va spun ca am lasat masina intr-o benzinarie si m-am intors cu ratb-ul. Derapa in asa hal incat era de 2 ori sa intru intr-un parapet Inca mai tremur, eu am ramas cu sechele psihice mari dupa accident. Si Iuli e la Slatina Stau cu o frica... sunt cu moralul la pamant azi desi in principiu ma bucur ca a nins.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

oare ce am mai vrut a zice?
ca am visat-o azi nopate pe Iulika cu Bubu si cu Brucu..eu eram instructor de inot (era un curs din acela.."bebe nageur"..nu stiu cum se zice in engleza)..Brucu avea 6 luni si-l aduseserati la balaceala..si statea pe umerii taticului care se baga cu capul in apa ca sa-i vina apa pana la barbie flacaului...si eu stateam pe margine si ma tot minunam de veselia lui Brucu..habar nu am de ce am visat asta, probabil pt ca m-am gandit toata seara ca ce fain ar fi sa o pot duce si eu pe Ana la o chestie de genul..dar noi nu avem in Cluj

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Vai Danutza mi-ai facut ziua..cat de dulce ai fost..cum ne-ai visat tu pe noi exact asa cum imi imaginez ca va fi..stii ca eu spuneam ca de la 6 luni ma duc cu brucu la bålbådåc

Esti o dulcica

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Vaaai, Monica, taman despre asta vorbeam!!!!! EU il sun pe sot sa se duca el la cresa dupa copil, nu ma intereseaza, sa plece mai devreme de la serviciu, ca eu nu ma incumet cu Emma in masina!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hello,

Andra sanatate multa. ia cu paracetamol. trece.

Raluca farte frumoase pozele cu Natalia. A crescut asa frumos.

Luci nu mai ai bonul de la luminite. poti sa le returnezi si sa iei altele mai multe la schimb.

Cristina succes cu tratametul. si eu sunt cu mierea dupa mine. aseara nu am mai rezistat si mancat miere din borcan cu juma de litru de lapte. macar nu mai mananc cioco. tot e ceva.

Carina am vazut printesa frumoasa si dragalasa la botez.

Analizele lui Aidan la sange au iesit acceptabile. bilirubina este inca mafre, dar e de la icterul de lapte de mama. Are inca ochii galbeni, dar macar nu e semn de vreun sindrom. maine avem prima tura de vaccinuri. sper sa nu faca temperatura.

Mada m vazut mandru vestitor de Mos Craciun. ce zambilici simpatic ai acolo.

Despre poze - nici noi nu prea avem in trei. mai mult eu sunt cu pozatul in casa si mi-as dori ca macar eu cu fiu-meu sa am mai multe poze, dar nu are cine sa mi le faca. cand mai eis cu prietena mea in oras (stam aproape una de alta) ne mai face ea.

M-am gnadit ca unul dintre cadourile de Craciun sa fie o chestie din asta de lut in care sa-i fac forma manutei si pciorusului, in ianuarie cand face 3 luni. voi ce le luati de Craciun cadouri? eu stiu cu siguranta ca as investi in masina aia de facut mancare pentru ei pe care ne-a recomandat-o Monique.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Cristina Ana, ce dragut e Andrei la bucatarie!
Si am vazut si gemenii Mimikai, tare marisori s-au facut. Si biciclisti nevoie mare.

Raluca, ce a crescut Natalix! Sa va traiasa.

Bineinteles ca am vazut toate pozele, cele ale Elenutei de la botez (a fost adorabila Eva, febletea mea), cele ale Madalinei (creste inima bunicului cu asa flacau!), cele ale Sofiei Bucovineanca cu prietenii ei ce de-o varsta, dulcici foc.

Liliana, e fenomenal Radulescu in poza aceea in care rade! Am in fata zambetul acela parlamentar... Si daca nu il stiam pe Radu, ti-l recunosteam de al tau dintr-o mie din colaj!

Trimit ca plange margelata si e cu sotul, cred ca au intrat in ceva impas...

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Cristina nu te ingrijora ca daca nu te stresezi nu patesti nimic. Hai, gandeste-te ca nu e inghet, si nu derapeaza masina. Daca ai cauciucuri de iarna. Obligatoriu sa ai. In rest iures cum spune Monica. Mie imi place la nebunie sa conduc, e mai greu e adevarat pe vremea asta, dar e descurcabil. Uite ce frumos ti-a spus Vik, la masina cu tractiune pe spate parca nu m-as baga asa usor...

Eu astazi dupa ce papam cred ca ma bag sa vad Alba ca Zapada cu fi-mea ca tot e cu zapada. Numai numele, acolo parca era verdeata.
Am vazut impreuna si Sigur acasa, sigur ii place de baietelul ala frumos, care intre timp s-a si insurat dar nu ii spun ...

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Am vazut poze dragute cu Andrei si mimikosii. Cristina ana merci de sfat dar deja mi-am pus vopseaua in cap ca vroiam si eu o schimbare de sarabatori. Data viitoare probabil voi incerca si eu henna sa ne spui cum ti-a iesit. Oricum am retinut samponul.
Mie imi ard talpile sa ies putin afara cu alex prin zapada. Acum voi ce ziceti sunt deplasata? In fine vedem dupa ce imi pun masca de par.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Multumim pentru aprecieri. Ne descurcam bine, zic eu...O am pe vecina care ma ajuta. A fost si sotul in concediu. Azi-noapte, pentru prima data, Luca mi-a dormit de la 9 seara la 6 jumatate dimineata. Bine, l-am avut pe Matei de noapte, la 3 jumate si la 6. Dar am sperante de somn lung Sunt activi si veseli, o bucurie. De abia astept sa facem bradutul, sa ii vad cum admira beculetele si globuletele.
Din pacate nu am timp sa intru in urma sa aflu de Stefanut. Imi spuneti si mie cum sunt, va rog...Plec ca ma striga baietii!

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5

Mergi la inceput