Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *27*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Servus Cecilia sa creasca mare si sanatoasa mamaruta...cat ma mai rugam eu acum 3 luni sa nasca cineva si de ziua mea
eu ma gandesc sa o scot pe ana in wrap..asa va fi cu fatzuca spre mine si aerul rece nu o va izbi chiar in fata..astept sa plece grig d-acasa (glumesc, nu-i chiar asa)

Nela tu ce mai faci mami?
Ralukule hai mai fa o halta aici

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Da..asa e Dana...Isabela e nascuta chiar de ziua ta! Si exact la 9 luni de cind a fost conceputa (adica de ziua mea!)

Eu o scot in ladou la care pun si capac...mi se pare mai protejata asa...am avut citeva tentative de scos in carrier dar dupa 10 min imi urla de ma stie toata strada...asa ca am revenit la landou (desi ma cocosez de cit e de greu de carat 2 etaje cu copil cu tot in el, ca nu avem lift)...na...asta e!

Ma duc sa vad pozici de bebici crestinati.

de printesa mica Isabela-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Buna, fetili! Sper ca sunteti bine sanatoase si copilasii la fel. Am intrat doar un pic, sa va las poze si filmulete cu noi. Va pupacim si sa va priasca zapada!

http://family.webshots.com/photo/2676283010105803459kwnbqN

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5

ioi, ce scumpi sunt mimikosiiii!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Vedeti voi cum bagati balaurul la mine in casa? Ca acu daca ziceti voi ca e ok..m-as vopsi si eu ca nu sunt vopsita de un an de zle...si sotul o sa zica ca fac rau la copil...si gata scandalul:)))

Cu iesitul afara....eu cred ca o scot si azi afara in parc ca e zapada...frumos...plus ca in Cismigiu e asa fruos anul sta cu piata lor de Craciun. Sa speram doar ca tempertura nu scade diseara prea mult.

Ce frumoasa e iarna...ma tot uit pe geam si mor de drag..plus ca si micutei mele se pare ca-i place sa o tin in brate sa se uite pe geam cum ninge.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mimika, ce mimikosi scumpici ai!!!! Tu ce mai faci? Cum te descurci cu ei?
Vik, la multi ani pentru cele 3 lunite! Nu stiu ce are aspirina, dar iti spun ca mi-a facut un ten incredibil de fin si frumos! Nu se compara cu nici o crema sau masca folosita de mine pana acum!
Claucia, sigur ca vreau sa ne vedem la patinoar!!!! Cind te mai duci? Zici ca in week-end e tare aglomerat? Eu nu prea pot sa vin cu amandoi in timpul saptamanii dimineata, doar dupa-amiaza, cand poate merge si sotul cu mine, ca altfel nu ma descurc cu amandoi copiii, din pacate! Zi-mi cand poti tu si vad si eu cum fac! Maine nu, ca ma duc la ortoped cu asta mica. In rest, oricand!
Ia uitati niste poze cu Andrei care ma ajuta sa fac chiftele: (m-am trezit cam tarziu sa fac poze si chiftelele erau deja pe foc. Mizeria aia sa stiti ca el a facut-o, sa nu credeti ca asa gatesc eu )
http://entertainment.webshots.com/photo/2744616770104695517ECfYcX
In ultima poza Andrei tocmai pictase cu crema de ghete pe jos!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Danuta, te poti face cu vopsea fara amoniac. Exista Lóreal Casting si am vazut ca a aparut si una de la Garnier, dar nu am testat-o! Sau si mai bine, daca te poti duce la coafor, au vopsele profesioniste fara amoniac, cu super rezultate!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Salutare si de la noi.

Danuta, ce sa fac, uite va citesc, sunt la zi.
Ce mai face Ana? M-am uitat azi pe pozele cu voi de pe picassa, nu stiu ce mi-a venit. Mi se facuse dor de voi, cel mai probabil.
Ce figura esti cu Grig si scosul afara al Anei... un pic de aer nu strica, mai ales daca o imbracati bine. Si veti veni si voi de afara cu alt tonus. Dar si in casa e fain, sa stati si sa admirati zapada cum se asterne. Cu atata zapada, ca v-am auzit pe voi, mi s-a facut un dor nebun de casa.

Zilele astea am fost plimbareti foc, in weekend ca de obicei, la mall-ul acela pe care l-am descoperit acum, duminica am vorbit iarasi cu bunicii Anei (parintii mei). Mi-am ridicat si HK ID card-ul, ocazie cu care am dat iarasi o tura prin centru (iubesc centrul orasului, mai ales acum, de sarbatori).
Sunt fericita, am reusit sa luam bilete pentru Romania, la sfarsit de martie, si ma bucur din suflet ca au fost la un pret foarte bun. Asa surpriza placuta le-am facut parintilor, mai ales ca o sa stam o luna! N-am mai stat o luna acasa in Romania de 4 ani! De abia astept.

In rest, toate bune. Azi mi-am petrecut ziua facand filmulete in picassa, am facut unul chiar pentru Craciun, cu Ana, cu bradul. A iesit foarte dragut.

De azi a inceput sa ploua la noi, pe seara. Asa nu imi place, pentru ca ne limiteaza plimbarile. Dar asta este, sper sa se indrepte vremea, totusi.

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Wow, ce pui frumosi Luca si Matei am vazut!
Nu mai spun ce dulce e Andrei si frumos tare, o sa rupa inimile fetelor, mai incolo cand o fi cuminte de tot si mami a lui nu o sa il scape din ochi...ce mai! Iar Emma e o dulce.

Cristinica, nici eu nu merg cu amandoua singura, doar sambata sunt singura acasa si am reusit performanta de a merge la Mall (la cel din Baneasa) cu amandoua. A fost frumos, Alessia e tare cuminte cand e doar cu mine si parca se responsabilizeaza si spune ca ma ajuta. Si chiar o face :-)
Eu ma gandeam sa ne vedem sambata sau duminica dimineata la patinoarul acela (poate chiar duminica sa nu lucreze sotul sambata) sau intr-o zi din timpul saptamanii dupa amiaza, seara cu tot cu soti si copii. Lasa ca ne auzim la un telefon, eu il am pe al tau.
Pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Deci eu innebunesc!!! Afara e zapada pe jos si la televizor a spus ca se circula in conditii grele, cu vizibilitate scazuta si sosele acoperite cu polei!!! Eu nu am mai condus niciodata in asemenea conditii!!! Cum imi iau eu copilul de la cresa? Oare poate derapa masina? Mai pot sa pun frana? Of, of!!!!!!!!!!!!!!!

POZE

Mergi la inceput

Claucia, ok, astept sa ma suni cand mai mergeti!! De-abia astept!!!!!

POZE

Mergi la inceput