Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *27*
Raspunsuri - Pagina 11
mimika spune:
Buna, fetili! Sper ca sunteti bine sanatoase si copilasii la fel. Am intrat doar un pic, sa va las poze si filmulete cu noi. Va pupacim si sa va priasca zapada!
http://family.webshots.com/photo/2676283010105803459kwnbqN
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
Dana15 spune:
sa va traiasca minunea Raluca!
ce poze faine...de fapt, Natalia este o scumpa! cum sta ea in bouncer..si cand rade cu sanucul in gurita..iar ultima poza este superbaa!
le uram si noi sarbatoritilor de astazi sa creasca mari si sanatosi!!!
Selen sa va intoarceti cu vesti bune de la Bucuresti!
Ellenuta am vazut si eu aseara pozele cu comorile tale! Eva este o figura dulcica foc! si ce freza impletita a avut ea!
felicitari pentru botez!
oare ce am mai vrut a zice?
ca am visat-o azi nopate pe Iulika cu Bubu si cu Brucu..eu eram instructor de inot
(era un curs din acela.."bebe nageur"..nu stiu cum se zice in engleza)..Brucu avea 6 luni si-l aduseserati la balaceala..si statea pe umerii taticului care se baga cu capul in apa ca sa-i vina apa pana la barbie flacaului...si eu stateam pe margine si ma tot minunam de veselia lui Brucu
..habar nu am de ce am visat asta, probabil pt ca m-am gandit toata seara ca ce fain ar fi sa o pot duce si eu pe Ana la o chestie de genul..dar noi nu avem in Cluj
am citit aseara un mesaj si de la Maria..si imi spuneam sa nu uit sa o pup in dimineata asta..dar acum nu mai stiu de ce
..dar tot o pup
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Uka ai o printesa frumoasa foc ![]() ! Si tablourile cu manutele si piciorusele sunt super. Iar torul si rochita nu mai vorbesc! |
Multumiiiim
Te incumeti sa iesi pe asa vreme urata? Mai amana si tu.. sau trimite un sotz ceva ..brr ce ma enerveaza ploaia asta!
Am pus-o pe Carina in patutul ei sa vedem cat o tine; pe burtica evident
Trebuia de mult sa fac asta dar mi-e asa drag sa ne giugiulim si imbratisam, simt fericirea cum imi curge prin vene in clipele alea.
Va las, ma duc sa verific pupusa.
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina - 14.09.09 Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

cristina_ana spune:
Eu stau cu o farfurie mare in fata, plina cu chifle abia scoase din cuptor, branza, rosii si ceapa!
De mult n-am mai mancat ceva asa de bun!!!!!
Claucia, ce de distractii mamico!!!!
Ce-mi place de tine!!! Auzi tu, ai dansat si ai patinat!!!! Vreau si io!!!!!!!!!!!! Ia zi tu, la patinoarul acela se si inchiriaza patine? Au si pentru copilasi de 2 ani? Ca l-as duce si pe Andrei sa vada cum e!
Danuta, merci mult de informatii!!!! O sa ma duc cu siguranta prin Carrefour Orhideea! Ce bine ca mi-a venit ideea asta de cadouri!
Selene, iar te-ai tuns?
Pozeeee, vrem poze!!!!!!!
Ce bine ca v-ati distrat doar voi doi! Eu sunt foarte de acord cu asta, adica sa mai lasam copiii cu bunicii si sa mai iesim si in doi la un resturant, un week-end la munte, etc!
Danuta, nu m-am gandit ca aspirina ar fi contraindicata in sarcina. Adica eu nu cred ca se absoarbe prin piele asa de mult incat sa ajunga in lapte. Sper sa nu fi facut vreo prostie! Oricum, solutia pentru par e si aia cu aspirina si i-am zis doctoritei ca alaptez, deci daca era ceva rau mi-ar fi zis...sper!
Raluca, ce poze frumoase!!! SI ce amintiri frumoase legate de iarna trecuta aveti!!! Painea cred ca se poate face si la masina de paine, de ce nu?!
Daca stau sa ma gandesc, si Emma mea a fost conceputa pe 16 decembrie, "din greseala"!!!!
Cea mai frumoasa greseala din viata mea!!!!
Ii multumesc lui DD pentru asa un cadou frumos ce mi-a facut el mie!!! (ii mai multumesc si sotului ca a acceptat sa intarzie la servici in dimineata aceea, ca aveam eu chef de nebunii cu noaptea in cap
)
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
Dana15 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Danuta1979
Totusi..ma gandeam la fetele care alapteza. Aspirina e total contraindicata (HABAR NU AM DE CE) iar o masca din aspirina oare nu intra prin pori in corp...etc? Iar cu vopsitul cu vopsea clasica adica chimica..la fel...nu e contraindicata daca alaptam? Zic si eu...ca mi bine suflam in iaurt.. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Dana..este drept, aspirina este total contraindicata la copil (pana pe la vreo 3 ani) pentru ca produce o boala tare urata a ficatului..dar este vorba de aspirina (acid acetilsalicilic) data pe gura;
faptul ca iti faci o solutie cu aspirina (tu ca mama) si te dai cu ea la nivelul tegumentului (unde absortia este cea mai lenta si ajunge extrem de putin sau deloc in sange ) nu afecteaza pe bebe..parerea mea! din ce mai stiu si eu!
Ana a avut dermatita seboreica, cu cojite in cap si am citit prin surse medicale ca tratamentul consta mai intai in spalat caputul bine si daca nu trece asa, se indica o vaselina cu acid acetilsalicilic (facuta in farmacie, in anumite concentratii)..deci este ok;
iar cu vopsitul..este toxic, drept ii..dar eu m-am vopsit de doua ori in timpul sarcinii
Danuta, fiecare face cum vrea
..simtii si eu nevoia sa me exprimMamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
crocodana spune:
neata fetele! noi acu ne-am trezit!
mada....ai un flacau grozav iar el are un bunic pe masura! si te-am admirat pt ca arat splendid dupa nastere!
am vazut si pozele carinei de aniversare si le-am recuperat si pe cele de la botez..o dulceata...si noua ni se schimba seara dupa ce avem musafiri...nu stiu oboseste..o solicita...devine plangacioasa si nu mai putem sa o linistim nici cum....
cristina ma bucur foarte tare ca ti-au placut chiflele...eu le fac chifle ca sa se coaca bine si sa le tin mai usor la frigider...inainte cand faceam dupa reteta monti daca nu faceam chfile pt ca avea multe tarate painea era necoapta...
intr0adevar in ziua in care fac cred ca pap pe nerasuflate 3 4..dar si dupa tinute in frigider si bagate un pic la microunde sau pe plita...sunt delicioase...
sa incerci si magiunul de topoloveni e super bun la clatite si sanatos..nu are zahar adaugat nu nimic...
tre sa dispar un pic la smotru ca s-a auntat o colega de liceu pe care nu am mai vazut-o de ani buni iar casa mea e...vraiste..noroc ca Ama dorme dar tre sa profit repede repede...
cine intreba de nr pt carut..am vazut undeva pe stefan cel mare un magazin o nebunie..de la statia de metrou inspre spital pe partea cu metroul...noi ii ziceam amei cand era in burtica bubsi..si ne-am gandit inca de cand i am luat carut sa ii spuneam bubsomobil si sa ii punem numarul B01BBS..parinti dusi cu capu ce suntem
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Daca stau sa ma gandesc, si Emma mea a fost conceputa pe 16 decembrie, "din greseala"!!!! Ii multumesc lui DD pentru asa un cadou frumos ce mi-a facut el mie!!! (ii mai multumesc si sotului ca a acceptat sa intarzie la servici in dimineata aceea, ca aveam eu chef de nebunii cu noaptea in cap Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL |
ce draguta ai fost!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
cristina_ana spune:
M-am tot gandit la Iuliapapusa!
Iulia, cum te mai simti? Ti-ai facut analizele si ecografia?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi (asa mai pe la amiaza)! Am intrat sa va salut si sa urez La multi Ani sarbatoritilor de azi! Si mamarutza mea face 3 luni azi...nu imi vine sa cred ca au trecut 3 luni!!! Asa ca haideti la o felie de tort si un pahar de vin rosu (pentru cele care nu alapteaza) si suc pentru noi restul...![]()
Nu am citit decit ultima pagina asa ca am de recuperat dar va linistesc si va spun ca la nivel de piele si tegumente absorbtia este undeva la 5-10% fata de tratament oral...in alaptare e contraindicat sa mincati/beti chestii care ar face rau bebeilor...asa ca nu va faceti griji de vopsele de par sau de masti...Cristina-ana tot stau si ma gandesc ce o face aspirina aia pe piele...ca e totusi un pic acida.
Dana..sa stii ca eu o scot pe a mea la plimbare indiferent de vreme/temperaturi...ca peste doi ani vreau sa o pun pe schiuri...si va trebui sa reziste 5-6 ore in frig si zapada. Daca e bine imbracata 30 min/zi chiar si pe o vreme mai rece nu ii fac rau. Mie doar de vant mi-e frica....in rest iesim!
Va
de printesa mica
Isabela-Maria
claucia spune:
Cristinica, la patinoarul din Mall au patine de toate felurile si marimile. Insa, ca sa intri cu Andrei pe gheata, eu ma gandesc ca ar trebui sa stii tu bine de tot sa patinezi. Eu, de exemplu, abia ma tin pe mine
cred ca biata Alessia ar cadea tot timpul. Insa sunt cursuri pentru pitici sambata si duminica dimineata, au si patine f mici chiar si de inchiriat si noi, ca si patinoarul este nou, si ma gandesc sa o duc pe alessia.
Si mai au ceva. Pentru incepatori, au un cadru cu care poti patina pe gheata, si te tii de el, sau un pinguin pe care sa il tii de manere si tot asa, mergi cu el pe gheata. ![]()
Daca vrei cursuri pentru andrei, hai sa ne vedem dimineata acolo sa vedem cum este, vrei? ![]()
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009