Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *27*
Raspunsuri - Pagina 10
cristina_ana spune:
Anamaria, samponul este de la Vichy, cel cu bisulfura de seleniu, e antimatreata si impotriva caderii parului. SOlutia se prepara la farmacie, e cu acid acetilsalicilic, rezorcina si alcool. Nu iti pot spune acum cantitatile ca am lasat ieri reteta la farmacie sa-mi mai faca o sticluta. O iau diseara si iti zic exact ce scrie pe ea. Cu solutia asta trebuie sa ma dau zilnic, 10-14 zile si cu samponul la doua zile.
Sa stii ca vopseaua chimica iti poate face mai mult rau. Mie cojitele astea mi-au aparut imediat dupa ce m-am vopsit. E drept ca in aceeasi perioada ma mai dadeam cu niste fiole, deci nu stiu exact cauza aparitiei. Oricum, dermatita seboreica apare si dupa nastere, de la dezechilibrele hormonale sau stres. Naspa!
Henna asta cica nu ar mai ingrasa parul. Sa vedem!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
cristina_ana spune:
Hai sa va zic o masca de fata pe care am descoperit-o ieri si este dementiala! Luati 3-4 aspirine normale, netamponate, le pasati si le amestecati cu un strop de apa. Pasta rezultata se pune pe fata si se sta cu ea cam jumatate de ora. Rezultatul e incredibil. Lasa o fata perfecta, fina, inchide porii, nu mi-a venit sa cred! Dar cred ca e buna doar pentru tenul mai gras, cu pori dilatati. Oricum, merita incercata!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
selen80 spune:
neatza fetili!
n-am citit nimic de duminica, am avut program incarcat
dupa-amiaza am iesit putin in oras (m-am plans si eu la sotz ca ma plictisesc rrrau in casa
), am dus-o pe Ebru la mama mea care era la sora-mea, si noi am colindat magazine ca sa-mi caut cadoul de ziua mea (da, dupa 2 luni...ca pana acum n-am avut ocazia...), apoi am fost si la un restaurant si am mancat ceva, uf ce bine a fost, asa in doi...desi mi-era dor deja de ea dupa 3-4 ore de despartire, mai merge asa cate o escapada ![]()
iar ieri de dimineatza am facut mancare si dupa-amiaza, daca tot era mama la noi si putea sa stea cu Ebru, am fugit in oras la coafor, acum sunt mai tunsulica ![]()
o sa plecam de astazi la Buc ca sa nu plecam maine cu noaptea-n cap si ramanem noaptea la niste prieteni (care au si ei un bebe cu 14 zile mai mare decat Ebru, de-abia astept sa-l vad
)...la 12.30 vine Edi sa ne ia de acasa ca mai avem ceva treaba prin oras...
gata, tre sa-i dau sa pape, sa ma imbrac, sa o imbrac...(vai, cat o sa am de recuperat cand ne intoarcem
)
am pupat dovleceii si mamicile de dovlecei!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crocodana seara buna... mesajul scris de dimineata l-am postat acum pe seara la un subiect inchis, cap 26....ca doar nu ma astepta nimeni pe mine.. si l-am pierdut..mi-am dat seama ca eram pe ultima pag mult prea tarziu si ca intre timp fetele sunt in forma ![]() ideea de baza...tot nerecuperata...mai obsita... am reusit insa sa mai uploadez niste poze.....Ama in decembrie iulika ce iarna frumoasa la voi acolo si ce numar are brucu la motor....o nebunie!! , de Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Vai...ce scumpa e Ama. Deja e domnisoara...ce mai! Si ce frumos o imbraca mami !
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
Fragutza spune:
Neata!
Cristina, nici mienu-mi place vremea asta deloc. Mi-e groaza sa ies din casa..
Faina aia minune merge si la masina de paine? Dc are de toate in ea e si mai simplu.
de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
Dragelor, stiti ca decembrie e plin de momente speciale pentru mine, in afara de zilele de sarbatori.
Anul trecut, pe 15 dec era conceputa fetita lu' mami si a lu' tati!
Ca sa marchez momentul am facut o selectie de poze cu rodul iubirii, perseverentei si al evolutiei stiintei medicale.
So, enjoy: Printesa Laboratoarelor
de Natalia (03.09.09)
carinablanca spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Dragelor, stiti ca decembrie e plin de momente speciale pentru mine, in afara de zilele de sarbatori. Anul trecut, pe 15 dec era conceputa fetita lu' mami si a lu' tati! Ca sa marchez momentul am facut o selectie de poze cu rodul iubirii, perseverentei si al evolutiei stiintei medicale. So, enjoy: Printesa Laboratoarelor de Natalia (03.09.09) |
Foarte frumoase pozicile cu scumpa ta.
Sa stii ca de cand a inceput luna decembrie si pe mine m-a apucat melancolia asta. Maine sau poimaine e 1 an si de cand a fost conceputa scumpa mea fetita. Parca mie dor de burtica.
de scumpete de
Maria (31.08.2009)POZE PROAPETE

Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Carina, sa stii ca e o idee excelenta cu facutul felicitarilor cu poza fetitei si trimis la rude/prieteni. Pe mine m-ar interesa unde se pot face in Bucuresti canite, pixuri, farfurii, etc cu poza copilului. Mi se par excelente pentru facut cadou. Mai demult era in Cora asa ceva, dar acum nu mai e si nu stiu unde sa ma duc. Ia sa dau eu o cautare pe net, ca tot nu stiam ce sa fac cadou la rude! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL |
La carrefour orhideea am vazut eu sapt. trecuta. E pe culoar, langa magazinul de ceasuri si farmacie.
claucia spune:
Dar ce plina de viata si de chef de scris e Cristinica noastra!!
POti tu sa suferi ca stai acasa la smotru ca tot plina de viata si tonica esti prin postarile tale. si gata sa faci o mie de lucruri odata. Bravo, 
Eu am fost la acea petrecere de Craciun, a fost extraordinar. Nu ma asteptam sa stie ei sa se distreze asa de bine si nici nu sunt romani
Am dansat pe latino, house si alte ritmuri ca in club, a pus ambasadorul lumina la jumatate si s-a dansat panan cadeam jos. Mancare buna, muzica, ne-a pus s asi cantam colinde in engleza, am aflat si eu ce trist era Rudolph pana a venit mos Craciun, ca stiam doar refrenul
A fost super.
Ieri am mai facut ceva minunat: am fost la noul mall, la Afi Palace, stiti voi, cele din Bucuresti. Si acolo in interior este un patinoar. Si eu, ditamai capra, nu m-am mai suit pe patine de cand aveam 15 ani si cand am patinat fix de 2 ori si am cazut de 20. Asa ca zic, ce sa fac? Sa incerc. Si am patinat, o ora si ceva, intai primele 3 ture ma tineam de mantinela, urmatoarele nu m-am mai tinut, si din ce in ce mai in mijloc, mai cu viteza, a fost superb. si am si febra musculara la picioare, of course, ca nu sunt sportiva in rest. Asa ca ma mai duc, mi-a placut mult. Alessia si Isa au stat cu sotul, le-a plimbat, pe alessia a dat-o in niste rate pe un lacusor tot in interior, si niste masinute in forma de rate pentru copii. Ce-i drept, daca se sperie si vor sa coboare ce fac? Ca merg asa prin centru, cu volan, in fine, s-a distrat tare. Sunt multe lucruri pentru copiii mai mari, e tare frumos, dar nu as merge in weekend, cred ca e jale de aglomerat.
Gata, atat am spus, ningeeeeee!!!!! va pup.
Cristinica stiu ce spui, si eu urasc sa conduc pe zapada/polei/ninsoare, dar e totusi tare frumos sa ai zapada de sarbatori. Si vreau sa fie mare sa fac cu alessia un om de zapada.
Am primit un cocos de tara de la soacra=mea si am pus o supa si un pilaf pe aragaz, o masina la spalat, astazi fac treaba. Daca ieri m-am distrat! Numai ca nu prea ma atrage pe mine cocosul de tara decat cand e facut. Altfel, nu imi place de el, imi plac aia frumosii cu hormoni imbibati
cu carnita pe ei.
Gata din nou, va pup!!
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Hai sa va zic o masca de fata pe care am descoperit-o ieri si este dementiala! Luati 3-4 aspirine normale, netamponate, le pasati si le amestecati cu un strop de apa. Pasta rezultata se pune pe fata si se sta cu ea cam jumatate de ora. Rezultatul e incredibil. Lasa o fata perfecta, fina, inchide porii, nu mi-a venit sa cred! Dar cred ca e buna doar pentru tenul mai gras, cu pori dilatati. Oricum, merita incercata! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL |
Totusi..ma gandeam la fetele care alapteza. Aspirina e total contraindicata (HABAR NU AM DE CE) iar o masca din aspirina oare nu intra prin pori in corp...etc?
Iar cu vopsitul cu vopsea clasica adica chimica..la fel...nu e contraindicata daca alaptam?
Zic si eu...ca mi bine suflam in iaurt..

,